Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
peterrabit3 napisał(a):mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
Zzgadzam sie ze zablysnac z okregowka to nie sztuka.....Pokazac sie chocby z 1 ligowcem to juz cos ale nasz trener ma inna wizje.....dlatego ten nadchodzacy sezon juz zaliczam do straconych
peterrabit3 napisał(a):mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
Zzgadzam sie ze zablysnac z okregowka to nie sztuka.....Pokazac sie chocby z 1 ligowcem to juz cos ale nasz trener ma inna wizje.....dlatego ten nadchodzacy sezon juz zaliczam do straconych
yahaya 1906 napisał(a):peterrabit3 napisał(a):mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
Jak widze takie posty to mi sie żygać chce,już po zmianie sparing partnera zaliczać sezon do straconych haha jakie pokemony lans za wszelką cene.
yahaya 1906 napisał(a):peterrabit3 napisał(a):mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
Jak widze takie posty to mi sie żygać chce,już po zmianie sparing partnera zaliczać sezon do straconych haha jakie pokemony lans za wszelką cene.
emdżej napisał(a):Panowie, jak nie macie sobie wzajemnie ubliżać, to albo nic lepiej nie piszcie, albo udajcie się na PW lub GG. Nastolatki będą sobie skakać do gardeł przez internet. Normalnie pełen "respect" dla was.
peterrabit3 napisał(a):emdżej napisał(a):Panowie, jak nie macie sobie wzajemnie ubliżać, to albo nic lepiej nie piszcie, albo udajcie się na PW lub GG. Nastolatki będą sobie skakać do gardeł przez internet. Normalnie pełen "respect" dla was.
Powim szczerze ze mi pochlebiasz ze jestem nastolatkiemto bylo jakies dwadziescia pare lat temy....Mam tylko wilcze poglady i lubie skakac do gardla
PawełK napisał(a):na stadionie Szczakowianki (nie Victorii Jaworzno)
manuel90 napisał(a):peterrabit3 napisał(a):mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
Zgadzam się w 100%... brak transferów(wzmocnień) można jeszcze jakoś przeboleć... ale po tej zmianie sparingpartnera już całkowicie straciliśmy szansę na awans... a co gorsza... nie wiem czy damy rade się utrzymać... //![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników