Krzysztof Szatan - były właściciel Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Krzysztof Szatan - Właściciel Zagłębia

Postprzez August 2009-06-30, 7:30 pm

gm napisał(a):Zawsza sa obietnice ala ja bym chcial Zbigniewa Drzymałe???????????????

Nawet jakby jakimś cudem Drzymała zapałał miłością do Sosnowca to już jest za cienki na ten biznes.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez zimek 2009-06-30, 8:18 pm

a ja bym chcial zeby ten klub mial sponsora ktoremu zalezy na klubie i miejscowej spolecznosci zaslugujemy na to co zreszta widac na meczach a jakby byla druzyna to i ludzie by przychodzili moze to tylko moje marzenia zobaczymy :brawo: :brawo: :brawo:
zimek

Postprzez peterrabit3 2009-06-30, 8:30 pm

A ja bym chcial Berlusconiego....Przestancie pieprzyc.....
peterrabit3

Postprzez August 2009-06-30, 8:37 pm

peterrabit3 napisał(a):A ja bym chcial Berlusconiego....Przestancie pieprzyc.....

Dokładnie
August

Postprzez maniek-75-75 2009-07-02, 12:09 am

Szatan ideałem nie jest prawdopodobnie też nigdy nie będzie...ale jak czytam że za czasów włochów ten klub był wzorem to mnie qrwa szlak trafia...a czy to nie za czasów włoskich handelek kwitł....???....taaa było fajnie bo dobrze płacili i grajków szło targać...a czy to nie przypadkiem teraz Szatanowi przychodzi za to płacić??? i nie nie jestem qrwa z zarządu tylko co niektóre posty tutaj mnie wypie..z butów.... szczerze to też jestem za tym aby ten klub miał wreszcie poważnego właściciela..pozdrawiam
maniek-75-75

Postprzez maniek-75-75 2009-07-02, 12:12 am

pamiętam też 3:0 ze śląskiem...a czy odpowiecie mi czy to nie była ustawka?czy to nie wedy mieliśmy awansować? szkoda tych 15000 co było na trybunach.....takie ps. z mojej strony
maniek-75-75

Postprzez mamut17 2009-07-02, 12:21 am

Najlepiej zeby Zaglebie pozyskalo kilku sponsorow. Miejsca na bandach i na koszulkach im nie zabraknie. Tylko zeby zarzad sie postaral w poszukiwaniu... Zainteresowanie powinno byc duze. Duzo kibicow=duza reklama. ;-)
mamut17

Postprzez August 2009-07-02, 6:16 am

mamut17 napisał(a):Najlepiej zeby Zaglebie pozyskalo kilku sponsorow

Dobrze by było gdyby Zagłębie sponsorowali Exxon z Microsoftem.
August

Postprzez mamut17 2009-07-02, 10:20 am

August napisał(a):
mamut17 napisał(a):Najlepiej zeby Zaglebie pozyskalo kilku sponsorow

Dobrze by było gdyby Zagłębie sponsorowali Exxon z Microsoftem.

No bylo by dobrze. Tyko obawiam sie ze to "za duze" firmy jak na nasze Zaglebie.
mamut17

Postprzez Bizoniasty 2009-07-02, 1:41 pm

No moze by tak Abramovic ? Albo o wieeeeem, moze Vijay Mallya zainteresuje sie piłką.
Bizoniasty

Postprzez turku 2009-07-02, 4:29 pm

Skoro już wymieniamy sponsorów to może Ratan Tata chciałby zasponsorować Zagłebie. Przynajmniejj póki co piłkarze sa na poziomie produkowanych przez neigo samochodów.

Dzięki temu mógłby walnąć reklamę - moi piłkarze tak dobrzy jak moje samochody :). Tylko szkoda że SOcha już nie gra bo mógłby być twarzą Taty Indici
turku

Postprzez August 2009-07-02, 5:25 pm

Może byśmy już zakończyli idiotyczne kwestie na temat kogo ewentualnie byśmy chcieli w klubie ? W tej chwili pozostaje nam się chyba tylko modlić aby rzeczywiście jeszcze ktokolwiek inny chciał wejść do Zagłębia nie (tylko) jako sponsor ale jako przynajmniej współwłasciciel.

Taka mała dygresja. Na sparingu Zagłębia z Zabrzem pojawił się Prezes Górniak, który dojechał do swojego zespołu po (tak mówiono) zakończonym posiedzeniu Rady Nadzorczej. Czyli Panui Prezesowi chciało się przyjechać do Sosnowca po południu. I teraz mam pytanie: czy na meczu był obecny Prezes Zagłębia Sosnowiec ?
August

Postprzez zimek 2009-07-02, 8:51 pm

co do sponsorow to my tu mozemy marzyc fajnie by bylo bo wlasnie teraz Polska Pilka przezywa wzrost stadiony promocja/tego brakuje w Zaglebiu/ ale kluby ktore w ciagu dwoch lat sie ustawia beda bogate i znane np.Lech Poznan popatrzcie jak tam dzialaja fanow maja w kraju bo jest promocja ale nie o to chodzi tylko klub dal cos od siebie i poszlo to jest najnowszy przyklad inny to kluby angielskie np. Hull bylem jak grali z Liverpoolem powiem szczerze klub podobny do naszego ale do poki nie dali kaski sponsorzy to wygladalo to jak u nas a teraz stadion rodziny po kosciele na mecz promocja na cale miasto a w zarzadzie to ze 30 chlopa siedzi jeden od szalikow drugi od znaczkow tego wlasnie brakuje i tu musi byc chlop z jajami moze to pan Krzysztof dajmy mu szanse przejal schede po wlochach i placi to biznesmen jakby nie widzial zyskow to juz dawno dal sobie spokoj ale marketing to byc musi bo kapa bez tego i na mecze nie musi chodzic tylko niech dziala najwazniejsze to Zaglebie my wierzymy / :brawo:
zimek

Postprzez August 2009-07-03, 5:50 am

No znowuż wychodzi- przy okazji artykułu o Hosiciu w Sp. Zagł. że klub jest winny kasę jeszcze takiemu Adżemowi, którego nie ma u nas już od 1,5 roku ! Zatem długi zaczeły powstawać już w kilka miesięcy po przejęciu klubu przez Pana Krzysia.
August

Postprzez flex 2009-07-03, 9:39 am

August napisał(a):Taka mała dygresja. Na sparingu Zagłębia z Zabrzem pojawił się Prezes Górniak, który dojechał do swojego zespołu po (tak mówiono) zakończonym posiedzeniu Rady Nadzorczej. Czyli Panui Prezesowi chciało się przyjechać do Sosnowca po południu. I teraz mam pytanie: czy na meczu był obecny Prezes Zagłębia Sosnowiec

Cóż żeś się tak uczepił tego Hytrego. Niech jak najszybciej wybiorą nowego prezesa, a obecność Hytrego na sparingu Zagłębia jest dla mnie w tym momencie zbędna.
flex
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników