baner666 napisał(a):zawsze można wbic na trybuny ze strony przyjezdnych i jebac wisłe, \
Albo na dach i ich obsikać z góry
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
baner666 napisał(a):zawsze można wbic na trybuny ze strony przyjezdnych i jebac wisłe, \
django napisał(a):Albo na dach i ich obsikać z góry
August napisał(a):django napisał(a):Albo na dach i ich obsikać z góry
Koledze widzę chiński deszczyk w głowie
django napisał(a):Ten nade mną jest gorszy. Chce mieć stosunek z rzeką
mariusz76 napisał(a):manuel90 napisał(a):Do chu**... Czy wy chodzicie dla widowiska czy dla Zagłębia?
Jeśli dla was ważniejszy jest dobry mecz niż Zagłębie Sosnowiec to równie dobrze możecie sobie jeździć do Krakowa na Wisłę czy do Poznania na Lecha... Teraz wychodzi ze słowa "Na dobre i na złe, i w każdej lidze..." są tylko pustym sloganem...
Ile ty masz lat??? Masz wakacje to jedź na kolonie!!! Widziałeś kiedyś cały mecz, czy na schodach siedziałeś tyłem do murawy?
LucasUSA napisał(a):Tradycje kibicowania Zaglebiu przejalem od moich przodkow
LucasUSA napisał(a):No i co mariusz76? Tyle masz do powiedzenia?
Ja chodzę dla widowiska w którym gra moja drużyna!!!Jak już pisałem niech sobie Wisła gra (nie będzie grała całe życie),ja na mecz nie przyjdę, ale nie mam nic do ludzi którzy się tam pojawią ponieważ to ich sprawa, i na pewno nie mogą się doczekać w Sosnowcu dobrej piłki!!! A jeszcze jedno. Jak byłem na wyspach i byłem na kilku meczach Bristol City to też zdradziłem nasz klub i nasze barwy? A co do kos(noży) to tylko Wisła i Craksa na pewno używa??LucasUSA napisał(a):Czy wy chodzicie dla widowiska czy dla Zagłębia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack