Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez LucasUSA 2009-06-24, 1:19 am

krak78 napisał(a):to normalne .chodzilo mi o to czy jak przyjade na mecz autem to po meczu bedzie mial cale opony i szyby bo jak ostatnio gralismy w Sosnowcu to takie historie sie zdazyly.bo wy nie hanysy ktorych my bardzo nie lubimy.wasza sztana z legia to osobna sprawa ale generalnie mamy wspolnego wroga z ktorym nawet w 2000 r ramie w ramie walczylismy.Polska -luxemburg w wawie.co do nozownikow to powiem tak.WK....WIA MNIE TO.ALE zydzi nie chca na gole rece .jak nie wierzysz to przyjedz do kraka i ustaw sie z zydem na solo zapewniam przyjdzie z kumplami i nozami ,tasakami ITP.TAKIE FAKTY wiekszosc to dilerzy ,zlodzieje taka patologia.ten ich METAL boss to KANAREM byl dluga chwile.NEO to przezut .powiesil sie w celi.mieszkam w nowej-hucie znam moze z 10 osob ktorzy sa pasiakami prawdziwymi reszta to PRZEZUTY.chodzili na Wisle ,Hutnika ale w 1993r Wisla dala dupy legii pamietne 0-6.spadek pasy awans do 2 ligi nagle okazalo sie ze wiekszosc ludzi co na tym meczu byla Wisle opuscila.

I wlasnie takie typki beda sie dobrze bawic na Ludowym - moze niektorym sie to podoba, ale mnie juz na wymioty zbiera.
Jeszcze raz dla leniwych, ktorzy nie przejrzeli watku, moje stanowisko: kasa - przyda sie. Chory entuzjazm niektorych "kibicow" Zaglebia - :czerwona:
LucasUSA

Postprzez davidian 2009-06-24, 6:50 am

Mnie zastanawia jedno jak będzie zorganizowany sparing 10.VII na Stadionie Ludowym?
W końcu ma zagrać Zagłębie - Wisła mam nadzieje że Zagłębiaków nie wrzucą do klatki przyjezdnych :)
Chociaż znając nasz managment można się wszystkiego spodziewać
davidian

Postprzez joz.joz01 2009-06-24, 8:10 am

Mnie zastanawia pesymizm niektórych ludzi
Kasa klubowi jest potrzebna- są przecież długi które nie maleją a rosną!!
jak Wisła zniszczy stadion to pokryje koszty naprawy
wiec nie wiem czemu tak pesymistycznie podchodzicie do tej sprawy że zgoda z Legią owszem zgoda swoja strona a mecze Wisły swoja strona.
joz.joz01

Postprzez Blajpios 2009-06-24, 9:52 am

LucasUSA napisał(a):
krak78 napisał(a):to normalne .chodzilo mi o to czy jak przyjade na mecz autem to po meczu bedzie mial cale opony i szyby bo jak ostatnio gralismy w Sosnowcu to takie historie sie zdazyly.bo wy nie hanysy ktorych my bardzo nie lubimy.wasza sztana z legia to osobna sprawa ale generalnie mamy wspolnego wroga z ktorym nawet w 2000 r ramie w ramie walczylismy.Polska -luxemburg w wawie.co do nozownikow to powiem tak.WK....WIA MNIE TO.ALE zydzi nie chca na gole rece .jak nie wierzysz to przyjedz do kraka i ustaw sie z zydem na solo zapewniam przyjdzie z kumplami i nozami ,tasakami ITP.TAKIE FAKTY wiekszosc to dilerzy ,zlodzieje taka patologia.ten ich METAL boss to KANAREM byl dluga chwile.NEO to przezut .powiesil sie w celi.mieszkam w nowej-hucie znam moze z 10 osob ktorzy sa pasiakami prawdziwymi reszta to PRZEZUTY.chodzili na Wisle ,Hutnika ale w 1993r Wisla dala dupy legii pamietne 0-6.spadek pasy awans do 2 ligi nagle okazalo sie ze wiekszosc ludzi co na tym meczu byla Wisle opuscila.

I wlasnie takie typki beda sie dobrze bawic na Ludowym - moze niektorym sie to podoba, ale mnie juz na wymioty zbiera.
Jeszcze raz dla leniwych, ktorzy nie przejrzeli watku, moje stanowisko: kasa - przyda sie. Chory entuzjazm niektorych "kibicow" Zaglebia - :czerwona:

A zdrowy entuzjazm innych - kibiców Zagłębia ? Hm. :idea: :niezle:
Blajpios

Postprzez Darian 2009-06-24, 10:23 am

joz.joz01 napisał(a):Mnie zastanawia pesymizm niektórych ludzi
Kasa klubowi jest potrzebna- są przecież długi które nie maleją a rosną!!
jak Wisła zniszczy stadion to pokryje koszty naprawy
wiec nie wiem czemu tak pesymistycznie podchodzicie do tej sprawy że zgoda z Legią owszem zgoda swoja strona a mecze Wisły swoja strona.

Bo my jesteśmy właśnie kibicami Zagłębia Sosnowiec a nie żadnej Odry Wodzisław,GKS-Bełchatów czy Polonii Warszawa. Dbanie o "reputacje" to jedno a drugie to stosunek dla ludzi bez honoru a w Wiśle jest aż nadto takich osobników.

Oczywiście zdaje sobie sprawę że są kibice którzy chcą dopingować i oglądać mecze swojej drużyny i ja im tego nie bronię. Ba jestem nawet żeby ta Wisła grała w Sosnowcu skoro będzie to przynosiły jakieś tam profity jak zysk finansowy i promocję miasta np. poprzez stadion który będzie najgorszy w całej ekstraklasie i który będzie wizytówką dla władz miejskich z Górskim na czele. :lol: Ale stosunek do nożownika z Krakowa będzie taki a nie inny i tego nie zmieni nawet 100 normalnych,honorowych kibiców Wisły. Tolerują w swoim środowisku takie zachowania a nawet sami je inicjują (patrz Kielce i nie tylko). Więc zasługują na taki stosunek do nich.

W aspekcie stadionu należy mieć tylko nadzieje że po meczach Wisły na Ludowym władze miejskie będą miał krzty honoru i zaczną budowę obiektu z prawdziwego zdarzenia i nie będzie to żadna hotsztaplerka ani prowizorka tak jak jest obecnie. W końcu to stadion Ludowy będzie pośmiewiskiem dla całej Polski a jednocześnie wizytówką władz miejskich i całego Sosnowca.
Darian

Postprzez krak78 2009-06-24, 12:30 pm

przyjedziemy syfu nie zrobimy.co najwyrzej malolaci pare wlepek ponaklejaja na stadionie. :) ma pytanko co z drenazem boiska?/ woda dalej stoi jak poleje??
krak78

Postprzez manuel90 2009-06-24, 1:25 pm

Do chu**... Czy wy chodzicie dla widowiska czy dla Zagłębia?
Jeśli dla was ważniejszy jest dobry mecz niż Zagłębie Sosnowiec to równie dobrze możecie sobie jeździć do Krakowa na Wisłę czy do Poznania na Lecha... Teraz wychodzi ze słowa "Na dobre i na złe, i w każdej lidze..." są tylko pustym sloganem...

Ja też chętnie zobaczyłbym w Sosnowcu mecz LM niż baraże o III ligę. Jeśli bilety będą dostepnę to się wybiorę.

jak ktoś ma ochotę popatrzeć na dobry meczyk niech idzie!!!

Jak myślicie po ile będą bilety na mecz Wisły z leviadą?
Ja myśle że 20-30 zł, może troszeczke droższe. ?

Po pierwsze mamy możliwość obejrzenia dobrego futbolu i wyobraźcie sobie hity z Legią ,Lechem czy Polonią, oczywiście dla tych kto zobaczyć na żywo zawodników Wisły.(...)Patrząc na ostatnie wyczyny naszych piłkarzy z naszego kochanego klubu to przydałoby się trochę popatrzeć na coś lepszego i trochę nauki dla naszych piłkarzy.

A jak pójde na mecz Wisły to obejrzec dobrą piłke a nie śpiewac to nie Opole.

itd..., itp...
Aż się niedobrze robi...
manuel90

Postprzez -_- 2009-06-24, 2:14 pm

manuel90 napisał(a):Do chu**... Czy wy chodzicie dla widowiska czy dla Zagłębia?
Jeśli dla was ważniejszy jest dobry mecz niż Zagłębie Sosnowiec to równie dobrze możecie sobie jeździć do Krakowa na Wisłę czy do Poznania na Lecha... Teraz wychodzi ze słowa "Na dobre i na złe, i w każdej lidze..." są tylko pustym sloganem...

itd..., itp...
Aż się niedobrze robi...

Przesta krzykać buntowniku z wyboru!

Jedni chodzą popatrzeć na dobry spektakl, jedni po to by stanąć w młynie gdzie średnia wieku nie przekracza 17 lat i sobie pokrzyczeć, że sędzia to h**, a widzew to stara kur**!!

Ciekawe czy jak będziesz mieć możliwość wyjazdu na mecz MANU etc. to powiesz, że nie jedziesz bo wiara w Zagłebie CI nie pozwala! sorry stary... :brawo:
-_-

Postprzez STACH PL 2009-06-24, 2:32 pm

Przestańcie już biadolić niech grają jak najwięcej bo wtedy bedzie wiecej kasy której przypominam nie mamy. A reszta jest dla mnie mało istotna.
STACH PL

Postprzez mariusz76 2009-06-24, 3:46 pm

manuel90 napisał(a):Do chu**... Czy wy chodzicie dla widowiska czy dla Zagłębia?

Ile ty masz lat??? Masz wakacje to jedź na kolonie!!! Widziałeś kiedyś cały mecz, czy na schodach siedziałeś tyłem do murawy?
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez manuel90 2009-06-24, 5:06 pm

Ok, kończę temat... Widzę że dla Was "oddanie barwom" ma trochę inne znaczenie =) Może rzeczywiście przesadzam ale denerwuje mnie to podniecenie "wielką Wisłą"... Róbcie jak chcecie... PS - nie porównuj Manchesteru do Wisły... Wisła jak by nie było to jeden z większych wrogów. Jak dla mnie dwa różne światy.
manuel90

Postprzez Piotreq_Sc 2009-06-24, 8:01 pm

Wy sie nie bojcie przeciez za wszystkie szkody wyrzadzone na stadionie bedzie placic Wisla... jak by co
Piotreq_Sc

Postprzez Darian 2009-06-24, 9:58 pm

-_- napisał(a):

itd..., itp...
Aż się niedobrze robi...

Przesta krzykać buntowniku z wyboru!

Jedni chodzą popatrzeć na dobry spektakl, jedni po to by stanąć w młynie gdzie średnia wieku nie przekracza 17 lat i sobie pokrzyczeć, że sędzia to h**, a widzew to stara kur**!!

Ciekawe czy jak będziesz mieć możliwość wyjazdu na mecz MANU etc. to powiesz, że nie jedziesz bo wiara w Zagłebie CI nie pozwala! sorry stary... :brawo:

Sorry młody ale strasznie pierdolisz. Żeby porównywać Man. Utd. do Wisły? :kiepsko:
A jeżeli już chcesz isć z ciekawości to wiedz że owa CIEKAWOŚĆ TO PIERWSZY STOPIEŃ DO PIEKŁA. O ile wogóle znasz to powiedzenie, czego pewny nie jestem,

Widać ilu z was jest prawdziwymi kibicami ZAGŁĘBIA od urodzenia i wie co to jest WIERNOŚĆ BARWOM KLUBOWYM oraz ZNAJOMOŚĆ ELEMENTARNYCH ZASAD KIBICOWSKICH.

Tak więc pazie na razie! :czerwona:
Darian

Postprzez łoś 2009-06-24, 10:04 pm

manuel90 napisał(a):Ok, kończę temat... Widzę że dla Was "oddanie barwom" ma trochę inne znaczenie =) Może rzeczywiście przesadzam ale denerwuje mnie to podniecenie "wielką Wisłą"... Róbcie jak chcecie... PS - nie porównuj Manchesteru do Wisły... Wisła jak by nie było to jeden z większych wrogów. Jak dla mnie dwa różne światy.

Ja jestem oddany barwom ZAGŁĘBIA na dobre i złe ale nie czuje się abym był w stanie wojny z Wisłą.
łoś

Postprzez baner666 2009-06-24, 10:20 pm

zawsze można wbic na trybuny ze strony przyjezdnych i jebac wisłe, \
baner666

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna