Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 7:18 pm

krak78 napisał(a):to normalne .chodzilo mi o to czy jak przyjade na mecz autem to po meczu bedzie mial cale opony i szyby bo jak ostatnio gralismy w Sosnowcu to takie historie sie zdazyly.bo wy nie hanysy ktorych my bardzo nie lubimy.wasza sztana z legia to osobna sprawa ale generalnie mamy wspolnego wroga z ktorym nawet w 2000 r ramie w ramie walczylismy.Polska -luxemburg w wawie.co do nozownikow to powiem tak.WK....WIA MNIE TO.ALE zydzi nie chca na gole rece .jak nie wierzysz to przyjedz do kraka i ustaw sie z zydem na solo zapewniam przyjdzie z kumplami i nozami ,tasakami ITP.TAKIE FAKTY wiekszosc to dilerzy ,zlodzieje taka patologia.ten ich METAL boss to KANAREM byl dluga chwile.NEO to przezut .powiesil sie w celi.mieszkam w nowej-hucie znam moze z 10 osob ktorzy sa pasiakami prawdziwymi reszta to PRZEZUTY.chodzili na Wisle ,Hutnika ale w 1993r Wisla dala dupy legii pamietne 0-6.spadek pasy awans do 2 ligi nagle okazalo sie ze wiekszosc ludzi co na tym meczu byla Wisle opuscila.

Ile masz lat ?
yahaya 1906

Postprzez PawełK 2009-06-23, 7:28 pm

krak78 napisał(a):to normalne .chodzilo mi o to czy jak przyjade na mecz autem to po meczu bedzie mial cale opony i szyby bo jak ostatnio gralismy w Sosnowcu to takie historie sie zdazyly.bo wy nie hanysy ktorych my bardzo nie lubimy.wasza sztana z legia to osobna sprawa ale generalnie mamy wspolnego wroga z ktorym nawet w 2000 r ramie w ramie walczylismy.Polska -luxemburg w wawie.co do nozownikow to powiem tak.WK....WIA MNIE TO.ALE zydzi nie chca na gole rece .jak nie wierzysz to przyjedz do kraka i ustaw sie z zydem na solo zapewniam przyjdzie z kumplami i nozami ,tasakami ITP.TAKIE FAKTY wiekszosc to dilerzy ,zlodzieje taka patologia.ten ich METAL boss to KANAREM byl dluga chwile.NEO to przezut .powiesil sie w celi.mieszkam w nowej-hucie znam moze z 10 osob ktorzy sa pasiakami prawdziwymi reszta to PRZEZUTY.chodzili na Wisle ,Hutnika ale w 1993r Wisla dala dupy legii pamietne 0-6.spadek pasy awans do 2 ligi nagle okazalo sie ze wiekszosc ludzi co na tym meczu byla Wisle opuscila.

Do Kielc pewnie też pojechała przebrana Cracovia... Baggio w głowę dostał częścią Boeinga kołującego nad Krakowem... w Waszych bagażnikach nigdy nie było siekier i innych rympałów... o Grabiszyńskiej nie wspominając... przykładów można mnożyć... jesteście siebie warci i to przez Was niektóre ekipy zeszły do Waszego beznadziejnego, sprzętowego poziomu. Po cholerę w ogóle podejmujesz ten temat? Wyjdź na ulicę i naprawiaj ten chory krakowski klimat!
PawełK
pyszałek

Postprzez krak78 2009-06-23, 7:39 pm

urodzilem sie w 78r.napisalem ze wku...a mnie to.sam nigdy noza na mecz nie wziolem.wiem jak jest ale ajk byles u nas na wyjezdzie rok temu to raczej bluzgow na Zaglebie nie slyszales.ja wiem ile WISLA ma za uszami za te kosy ale SHARKS i Misiek ciebie ani mnie nie posluchaja.zapewniam cie ze wiekszosc kibicow WISLY z kosami do Sosnowca nie przyjedzie.na WISLE chodze od 88r.
krak78

Postprzez fan44 2009-06-23, 7:54 pm

WITAM.CZYTAM WASZE WĄTKI NA FORUM I NIERAZ NIE ROZUMIEM KILKU OSÓB.CHODZĘ NA MECZE ZAGŁBIA JUŻ KILKANAŚCIE LAT PRZEŻYŁEM WZLOTY I UPADKI NASZEGO ZAGŁĘBIA ZAWSZE INTERESOWAŁO MNIE DOBRO NASZEGO KLUBU I GDY JEST SZANSA ZAROBIENIA DLA KLUBU TROCHĘ NIEZŁEJ KASY I WYPROMOWANIA MIASTA GDYŻ WIĘKSZOŚĆ MECZY WISŁY BĘDZIE W TELEWIZJI I CAŁA POLSKA BĘDZIE PATRZYĆ NA SOSNOWIEC. KILKU Z WAS ZACHOWUJE SIĘ JAK W OGÓLE NIE INTERESOWAŁO WAS ZAGŁĘBIE TYLKO TO CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO PRZED STADIONEM JAK I W MIEŚCIE .SAM OSOBIŚCIE JEŻELI BĘDZIE TAKA MOŻLIWOŚĆ WYBIORĘ SIĘ NA MECZE WISŁY ŻEBY ZOBACZYĆ KAWAŁEK LEPSZEJ PIŁKI .A CO DO KIBICÓW WISŁY TO KIEDYŚ MIELIŚMY Z NIMI ZGODĘ I KILKU STARSZYCH STAŻEM KIBICÓW NA PEWNO JĄ PAMIĘTA I WYDAJĘ MI SIĘ BYŁA TO LEPSZA ZGODA NIŻ TERAZ JEST Z LEGIĄ .POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW ZAGŁĘBIA !!!I CZEKAM NA MECZE WISŁY !!

edit(Lucas): mozesz czekac w spokoju, bez krzykow?
fan44

Postprzez preziQ 2009-06-23, 8:05 pm

Tez jak tak czytam czasem nie ogarniam jednych opanowala euforia ze Wisła bedzie u Nas gral, drudzy psioczom jak to nie jest zle, wiadomo ze swoj stadion to swoj dom, sa w tym i plusy i minusy, nikt nikogo nie zmusza do pojscia na mecz ani do siedzenia w tym czasie w domu , chyba kazdy swoj rozum ma i glupotom jest dziele sie z kazdym na forum co zrobie ja jak bedzie grala Wisła .... robcie co chcecie byle z glowa ;-)
preziQ

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 8:15 pm

fan44 napisał(a):WITAM.CZYTAM WASZE WĄTKI NA FORUM I NIERAZ NIE ROZUMIEM KILKU OSÓB.CHODZĘ NA MECZE ZAGŁBIA JUŻ KILKANAŚCIE LAT PRZEŻYŁEM WZLOTY I UPADKI NASZEGO ZAGŁĘBIA ZAWSZE INTERESOWAŁO MNIE DOBRO NASZEGO KLUBU I GDY JEST SZANSA ZAROBIENIA DLA KLUBU TROCHĘ NIEZŁEJ KASY I WYPROMOWANIA MIASTA GDYŻ WIĘKSZOŚĆ MECZY WISŁY BĘDZIE W TELEWIZJI I CAŁA POLSKA BĘDZIE PATRZYĆ NA SOSNOWIEC. KILKU Z WAS ZACHOWUJE SIĘ JAK W OGÓLE NIE INTERESOWAŁO WAS ZAGŁĘBIE TYLKO TO CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO PRZED STADIONEM JAK I W MIEŚCIE .SAM OSOBIŚCIE JEŻELI BĘDZIE TAKA MOŻLIWOŚĆ WYBIORĘ SIĘ NA MECZE WISŁY ŻEBY ZOBACZYĆ KAWAŁEK LEPSZEJ PIŁKI .A CO DO KIBICÓW WISŁY TO KIEDYŚ MIELIŚMY Z NIMI ZGODĘ I KILKU STARSZYCH STAŻEM KIBICÓW NA PEWNO JĄ PAMIĘTA I WYDAJĘ MI SIĘ BYŁA TO LEPSZA ZGODA NIŻ TERAZ JEST Z LEGIĄ .POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW ZAGŁĘBIA !!!I CZEKAM NA MECZE WISŁY !!

Idź na tą Wisłe załóż fanklub i "wyrób" nam ponownie zgode z Wisłą,kup sobie szalik Wisły,CODZIENIE SIE ZA NIĄ MÓDL,ale nas to nie obchodzi bo KOCHAMY TYLKO ZAGŁĘBIE !!
yahaya 1906

Postprzez olim 2009-06-23, 8:23 pm

Hej śpiki! Opamiętajcie się. Mecze Wisły w Sosnowcu to szansa dla ZS. Zapraszamy kibiców Wisły do Sosnowca. Pozdro dla normalnych.

edit (Lucas): wypad i nie wracaj - nigdy... Szkoda, ze tego nie przeczytasz...
olim

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 8:29 pm

olim napisał(a):Hej śpiki! Opamiętajcie się. Mecze Wisły w Sosnowcu to szansa dla ZS. Zapraszamy kibiców Wisły do Sosnowca. Pozdro dla normalnych.

Niech sobie grają ja nie jestem przeciw,ale ludzie nie podniecajcie sie tą Wisłą !! kasa będzie i tyle nic więcej
yahaya 1906

Postprzez fan44 2009-06-23, 8:31 pm

YAHAYA NAPISAŁ:
Idź na tą Wisłe załóż fanklub i "wyrób" nam ponownie zgode z Wisłą,kup sobie szalik Wisły,CODZIENIE SIE ZA NIĄ MÓDL,ale nas to nie obchodzi bo KOCHAMY TYLKO ZAGŁĘBIE !

KAŻDY MOŻE NA FORUM WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE WIĘC NIE WIEM PO CO TE ZŁOŚLIWOŚCI . FAN KLUBU WISŁY NIE ZAŁOŻĘ BO JUŻ JEST . ZGODY Z WISŁĄ ROBIĆ NIE MUSZĘ BO WYSTARCZY ŻE ICH SZANUJĘ . SZALIKA NIE KUPIĘ BO GO MAM JESZCZE Z DAWNYCH LAT.MODLIŁ SIĘ ZA NIĄ NIE BĘDĘ MAM ZA KOGO.A ZAGŁĘBIE KOCHAM BO TO MÓJ KLUB.

Wyłącz capslock bo razi w oczy // Smazu
fan44

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 8:36 pm

fan44 napisał(a):YAHAYA NAPISAŁ:
Idź na tą Wisłe załóż fanklub i "wyrób" nam ponownie zgode z Wisłą,kup sobie szalik Wisły,CODZIENIE SIE ZA NIĄ MÓDL,ale nas to nie obchodzi bo KOCHAMY TYLKO ZAGŁĘBIE !

KAŻDY MOŻE NA FORUM WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE WIĘC NIE WIEM PO CO TE ZŁOŚLIWOŚCI . FAN KLUBU WISŁY NIE ZAŁOŻĘ BO JUŻ JEST . ZGODY Z WISŁĄ ROBIĆ NIE MUSZĘ BO WYSTARCZY ŻE ICH SZANUJĘ . SZALIKA NIE KUPIĘ BO GO MAM JESZCZE Z DAWNYCH LAT.MODLIŁ SIĘ ZA NIĄ NIE BĘDĘ MAM ZA KOGO.A ZAGŁĘBIE KOCHAM BO TO MÓJ KLUB.

Gdzie jest ten fanklub ? bo nie powiesz mi chyba że w Sosnowcu albo w DG,nie wiem za co można ich szanować nożowników bez honoru.
yahaya 1906

Postprzez fan44 2009-06-23, 8:50 pm

Nie wiem czy naprawdę jesteś prawdziwym kibicem Zagłębia czy tylko zwykłym zadymiarzem który tylko czeka na zadymę na meczu i po nim .POZDRAWIAM!!!
fan44

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 8:58 pm

fan44 napisał(a):Nie wiem czy naprawdę jesteś prawdziwym kibicem Zagłębia czy tylko zwykłym zadymiarzem który tylko czeka na zadymę na meczu i po nim .POZDRAWIAM!!!

nie jestem żadnym hoolsem jeśli o to ci chodzi,po prostu ich nie szanuje bo NIE MA ZA CO ! jeśli uważasz inaczej to napisz za co ich szanujesz
yahaya 1906

Postprzez fan44 2009-06-23, 9:16 pm

Zawsze szanuje prawdziwych kibiców za to że szanują swój klub i reprezentacje czy to kibice naszego Zagłębia czy Wisły czy jakiegoś innego klubu.Kiedyś na meczu reprezentacji w Chorzowie siedzieliśmy z kibicami Legii w jednym sektorze w przerwie meczu jak to bywa towarzystwo się rozeszło po różnych miejscach .W pewnym momencie na koronie stadionu do kilku naszych chłopaków doszła grupka kiboli lecha i kazała 2-jce chłopaków z Zagłębia ściągać koszulki pod groźbą pobicia .Przechodzący obok kibice Legii nawet nie zareagowali tylko odwrócili się ni poszli.Dopiero doskoczyła do nich grupa kibiców Wisły i ich siła odciągneła .ZA to też ich szanuję!!!!
PS:Długo jeżdzisz na mecze???
Ostatnio edytowano 2009-06-23, 9:18 pm przez fan44, łącznie edytowano 1 raz
fan44

Postprzez KalF92 2009-06-23, 9:28 pm

fan44 napisał(a):Zawsze szanuje prawdziwych kibiców za to że szanują swój klub i reprezentacje czy to kibice naszego Zagłębia czy Wisły czy jakiegoś innego klubu.Kiedyś na meczu reprezentacji w Chorzowie siedzieliśmy z kibicami Legii w jednym sektorze w przerwie meczu jak to bywa towarzystwo się rozeszło po różnych miejscach .W pewnym momencie na koronie stadionu do kilku naszych chłopaków doszła grupka kiboli lecha i kazała 2-jce chłopaków ściągać koszulki pod groźbą pobicia Zagłębia bo w takich byli .Przechodzący obok kibice Legii nawet nie zareagowali tylko odwrócili się ni poszli.Dopiero doskoczyła do nich grupa kibiców Wisły i ich siła odciągneła .ZA to też ich szanuję!!!!
PS:Długo jeżdzisz na mecze!!
Jeśli coś takiego miało miejsce to respekt dla tych właśnie kibiców Wisły, ale prawda jest taka że duża część Wiślaków w pełni zasługuje na opinię jaką wygłasza yahaya 1906 na ich temat.
Problem w tym że do Sosnowca przyjadą i jedni i drudzy i pewnie w większości to będą ci którym "przypadkiem znalazł się nuż w kieszeni".
Pozdrawiam.
P.S fan44 piszesz jak byś był kibicem Wisły, a nie Zagłębia.
KalF92

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 9:29 pm

KalF92 napisał(a):
fan44 napisał(a):Zawsze szanuje prawdziwych kibiców za to że szanują swój klub i reprezentacje czy to kibice naszego Zagłębia czy Wisły czy jakiegoś innego klubu.Kiedyś na meczu reprezentacji w Chorzowie siedzieliśmy z kibicami Legii w jednym sektorze w przerwie meczu jak to bywa towarzystwo się rozeszło po różnych miejscach .W pewnym momencie na koronie stadionu do kilku naszych chłopaków doszła grupka kiboli lecha i kazała 2-jce chłopaków ściągać koszulki pod groźbą pobicia Zagłębia bo w takich byli .Przechodzący obok kibice Legii nawet nie zareagowali tylko odwrócili się ni poszli.Dopiero doskoczyła do nich grupa kibiców Wisły i ich siła odciągneła .ZA to też ich szanuję!!!!
PS:Długo jeżdzisz na mecze!!
Jeśli coś takiego miało miejsce to respekt dla tych właśnie kibiców Wisły, ale prawda jest taka że duża część Wiślaków w pełni zasługuje na opinię jaką wygłasza yahaya 1906 na ich temat.
Problem w tym że do Sosnowca przyjadą i jedni i drudzy i pewnie w większości to będą ci którym "przypadkiem znalazł się nuż w kieszeni".
Pozdrawiam.
P.S fan44 piszesz jak byś był kibicem Wisły, a nie Zagłębia.

Wyjąłeś mi to z ust.
yahaya 1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna