Smazu napisał(a):No i kiszka, Tevez w Manchesterze City A już prawie go mieliśmy
Jestem w depresji. Fatalna wiadomość dla klubu. A na poważnie. rozpoczął się tydzień i...nastała cisza.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Smazu napisał(a):No i kiszka, Tevez w Manchesterze City A już prawie go mieliśmy
Smazu napisał(a):August napisał(a):Smazu napisał(a):zapewne żaden z tych ośmiu nie chciałby się bronić przed spadkiem w II lidze
Jestem optymistą i liczę na Teveza
No i kiszka, Tevez w Manchesterze CityA już prawie go mieliśmy..
mariusz76 napisał(a):KOMUŚ UWAGĘ ZWRACASZ A SAM CO ROBISZ???? Co to ma niby być?:lol:![]()
![]()
![]()
Żart na poziomie moderatora!!!
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Smazu napisał(a):W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
No to gratuluje.Smazu napisał(a):złośliwością, wyśmiewaniem
Smazu napisał(a):No i kiszka, Tevez w Manchesterze CityA już prawie go mieliśmy..
davidov83 napisał(a):Korzym? w zaglebiu?? hahaha to samo paluchowski!!!zapomnij bo to pilkarze ktorzy juz maja swoja wartosc extrakasowa a nei 2 ligowa!:( ewentualnie majkowski :D to byl by dobry ruch
SO_1906 napisał(a):Leczcie kompleksyGdybym miał być taki dosłowny oboje mielibyście już bany za off-topic
Zresztą co teraz robicie?
MateuszeK14 napisał(a):A co z Pachem i Hosiciem
August napisał(a):Bedzie transfer działaczaA może ma to związem z planowaną zmianą struktury własnościowej klubu
Dudek dyrektorem Zagłębia?
Źródło: SPORT/SportSlaski.pl
Nowym dyrektorem sportowym sosnowieckiego Zagłębia ma zostać Dariusz Dudek.
Wiosną młodszy z braci Dudków - z powodu kontuzji pleców - zakończył karierę. Wychowanek Concordii Knurów ma za sobą pracę na stanowisku dyrektora ds. marketingu Odry Wodzisław. Niewykluczone, że zostanie na Bogumińskiej, ale podobno pojawiła się oferta z sosnowieckiego II-ligowca. Dudek jako dyrektor sportowy miałby pomóc wyjść klubowi z kryzysu organizacyjno-sportowego.
http://sportslaski.pl/-Dudek-dyrektorem ... ,info.html
August napisał(a):Arkadiusz Kłoda poznał diagnozę urazu jakiego nabawił się w pierwszym spotkaniu barażowym przeciwko Polonii/Sparta Świdnica. - Mocno skręciłem kostkę - wyjaśnia Kłoda.
Pierwsza drużyna treningi wznowi z początkiem lipca. - Teoretycznie mam odpoczywać jeszcze przez pierwszy tydzień lipca, więc wiele nie stracę. Jednak wszystko zależy od diagnozy lekarskiej. Możliwe, iż będę trenował indywidualnie już od początku przyszłego miesiąca - tłumaczy najlepszy piłkarz Zagłębia.
Kluczowemu zawodnikowi Zagłębia kończy się kontrakt, a rozmowy w sprawie jego przedłużenia mają odbyć się niebawem. - Jeszcze w tym tygodniu lub na początku przyszłego moja sytuacja zostanie wyjaśniona - odniósł się do sprawy Kłoda.
Zawodnik zapowiadał, iż chce zostać w Sosnowcu. Chyba nie ma innego rozwiązania, gdyż odejście tego piłkarza byłoby ogromnym ciosem dla całego zespołu.
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... y,1,4,1043
Co do Dudka tu może swoje robić sławne nazwisko, które dobrze się kojarzy. To może gościowi otwierać wiele drzwi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników