bombel84 napisał(a):pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB
A zwycięstwa Wisły w ELM i lidze będą doliczane też i naszym

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bombel84 napisał(a):pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB
August napisał(a):bombel84 napisał(a):pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB
A zwycięstwa Wisły w ELM i lidze będą doliczane też i naszym
bombel84 napisał(a):widzisz w lidze nie ale w ELM jak najbardziej - zwycięstwa to punkty - punkty to wyższe miejsce w tabeli UEFA - wyższe miejsce to łatwiejsza droga w pucharach - wiadomo nam to za bardzo teraz na nic ale braciom z Warszawy na pewno wyższa lokata w klasyfikacji UEFA by się przydała
SO_1906 napisał(a):Ciekawe czy wisła ma jakieś scyzoryki czy noże z ich herbem na internetowych sklepach z pamiątkami... Kurde niech ktoś da info bo mi nóż do chleba potrzebny bo nie moge nic zjeść
PawełK napisał(a):SO_1906 napisał(a):Ciekawe czy wisła ma jakieś scyzoryki czy noże z ich herbem na internetowych sklepach z pamiątkami... Kurde niech ktoś da info bo mi nóż do chleba potrzebny bo nie moge nic zjeść
Poszukaj sobie w internecie... kupując taki nóż pamiętaj, że wspierasz Wisłę... a tak na poważnie to pisz na temat bo i Ty odpoczniesz od forum...
mallarz napisał(a):Chłopaki tego nie zrozumieją:) To Ci najwięksi "krzykacze"... TYlko w gębie twardzi. Lepiej powtarzajcie materiały bo 3 klasa gimnazjum jest podobno trudna...
Nie mam zamiaru brać szalika (szalika Zagłębia też nie posiadam) tylko obejrzeć mecz na poziomie. Prawdziwy mecz a nie show tych zapijaczonych "zawodników" z Zagłębia...
bombel84 napisał(a):mallarz napisał(a):Śmieszni jesteście:):)
Ja też chętnie zobaczyłbym w Sosnowcu mecz LM niż baraże o III ligę. Jeśli bilety będą dostepnę to się wybiorę. Połowa z Was pewnie w Krakowie była na wycieczce z podstawówki - a tacy wrogowie ten Kraków:)
Moim zdaniem kolega ma rację ja tego nie rozumiem przecież i tak każdy mecze wisły w ELM (bo tylko o te mi chodzi) obejrzał by w telewizji - to nie lepiej wybrać się na stadion (pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB) to raz a dwa nikt nie ma zamiaru ubierać się w barwy Wisły i jechać przez 90minut WISŁA WISŁAA oooo czy jakie tam oni mają przyśpiewki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom