Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Widząc popularność swojego klubu na tym forum, ludzie z Wisły powinni rozważyć otworzenie sektora gości dla chłopaków z Sosnowca podnieconych Wisełką. Siedzieliby sobie w klatce i spokojnie oglądali pasjonujące piłkarsko pojedynki Białej Gwiazdy z mistrzami Kazachstanu czy innej byłej republiki radzieckiej.
KRIS6411 napisał(a):django napisał(a):Widząc popularność swojego klubu na tym forum, ludzie z Wisły powinni rozważyć otworzenie sektora gości dla chłopaków z Sosnowca podnieconych Wisełką. Siedzieliby sobie w klatce i spokojnie oglądali pasjonujące piłkarsko pojedynki Białej Gwiazdy z mistrzami Kazachstanu czy innej byłej republiki radzieckiej.
a jak przyjdzie co do czego to i tak będzie więcej kibiców niż na meczu z Polonią Świdnica więc zbędne te dyskusje na temat kibicowaniu Wiśle( sam znam około 20 osób które mówią otwarcie że na mecz przyjdą i bedą kibicowały bo to grają Polacy...no cóż pozostawię to bez komentarza )
August napisał(a):Jezu, kto chce niech sobie na Wisłe, Cracovię chodzi. Jak już pisałem, sporo ludzi zwłaszcza tych starszych ma taką ochotę. Więc już dajcie spokój. Niech każdy robi jak chce.
Landryn napisał(a):Jak jesteś hardcorem to idź kup sobie bilet od kogoś z Krk . ;]
A zobaczą kogoś kto im nie pasuje i poproszą Cię o dokument a tu Sosnowiec ;]
Odechce ci się w momencie meczy .
Śmieszni jesteście:):)
Ja też chętnie zobaczyłbym w Sosnowcu mecz LM niż baraże o III ligę. Jeśli bilety będą dostepnę to się wybiorę. Połowa z Was pewnie w Krakowie była na wycieczce z podstawówki - a tacy wrogowie ten Kraków:)
mallarz napisał(a):Śmieszni jesteście:):)
Ja też chętnie zobaczyłbym w Sosnowcu mecz LM niż baraże o III ligę. Jeśli bilety będą dostepnę to się wybiorę. Połowa z Was pewnie w Krakowie była na wycieczce z podstawówki - a tacy wrogowie ten Kraków:)
Przemek26 napisał(a):mallarz napisał(a):Śmieszni jesteście:):)
Podaj adres a kupię ci i wyślę szal i koszulkę WISŁY
mallarz napisał(a):Śmieszni jesteście:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników