Tyfy napisał(a):2alibaba napisał(a):a jak bedzie np.1:1 to gdzie jedziemy....
do III ligi
Nie bo PZPN nas "utrzyma"
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
do III ligi
do III ligi
roberto85 napisał(a):mam takie pytanie pniewaz nie moge byc obecny na meczach Zagłębia kto jest lepszym zawodnikiem Pietrzak czy Szatan?? Szatan grał cały mecz a Piatrzak wszedl na koncowke wiec pytam.
Bart0sz napisał(a):Hahahaha, jeszcze brakuje zebym "pajacyka" reklame robił wśród znajomych.
Ludzie opamiętajcie się, zarząd ma nas kibiców w dupie, "pajacyki" to samo, po jakiego grzyba chcecie w sobote byc? pokazać się, zrobić awanture, a może popatrzeć jak pajacyki się przewracają na boisku, i dostają w dupe?
Do puki ten zarzad będzie i ten skład będzie, to moja noga na Ludowym nie postąpi; co innego jak Wisła będzie grać, może nie moje barwy, ale przynajmniej uciesze oko, patrząc na wyższy poziom futbolu.
SO_1906 napisał(a):Bart0sz napisał(a):Hahahaha, jeszcze brakuje zebym "pajacyka" reklame robił wśród znajomych.
Ludzie opamiętajcie się, zarząd ma nas kibiców w dupie, "pajacyki" to samo, po jakiego grzyba chcecie w sobote byc? pokazać się, zrobić awanture, a może popatrzeć jak pajacyki się przewracają na boisku, i dostają w dupe?
Do puki ten zarzad będzie i ten skład będzie, to moja noga na Ludowym nie postąpi; co innego jak Wisła będzie grać, może nie moje barwy, ale przynajmniej uciesze oko, patrząc na wyższy poziom futbolu.
Ty jesteś jakiś upośledzony chyba !! Wolisz żeby cała Polska się z nas jeszcze bardziej śmiała, że nie mogliśmy jakieś Świdnicy na swoim stadionie przekrzyczeć??!! Weź się chłopie zastanów nad swoim życiem...
jackal29 napisał(a):to sobie najlepiej usiądzcie przed kompem i komentujcie mecz na żywo na forum. Na mecz nie przyjdziecie bo takie z was dupy a nie kibice. Widać hasło "na dobre i na złe" to tylko slogan bez znaczenia. Nie chodzi o reklame ale o to zeby nikt nigdy nam kibicom nie zarzucił żeśmy klub opuścili w momencie kiedy potrzebowali dopingu i wsparcia!
NIE JESTEŚ NA MECZU? TO JESTEŚ HANYSEM!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników