Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez mariusz76 2009-06-16, 10:57 am

Po Lachowskim trzeba teraz zrobić sondaż: CZY CHCEMY ABY DO ZAGŁĘBIA WRÓCIŁ T.TYC? TAK / NIE
A potem może jeszcze K.Tochel ... http://sport.faktysosnowiec.pl/readarti ... icle_id=31
No i przecież o TERESE trzeba by było pomyśleć, ten to jest przywiązany do klubu i barw!!! i wódki!!! Żebyś ci się nie zesrali z radości że Lacha wrócił.(jeszcze nie dawno po nim jechali,a teraz M -jak miłość)NO ale OK to tylko 2 liga.
J......ć sprzedawczyków. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 2009-06-16, 12:08 pm przez mariusz76, łącznie edytowano 1 raz
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez maniek-75-75 2009-06-16, 11:37 am

tak,tak Krzysztof powinien zostać trenerem i pokazać paru dupom grającym obecnie co to znaczy trener z jajami!!..hehe...
maniek-75-75

Postprzez yahaya 1906 2009-06-16, 12:30 pm

Ja tam sie ciesze że Lacha wrócił,ale czy będzie dla nas wzmocnieniem .. miejmy nadzieje na pewno będzie lepszy od tych co grają teraz (oprócz paru wyjątków).
yahaya 1906

Postprzez asert 2009-06-16, 4:02 pm

To bardzo dobra wiadomość , w Zagłębiu brakuje takiego walczaka."Lacha" to kozioł ofiarny.Tak umoczonych jak on jest większość kopaczy.Zapłacił za to.Zamiast grać z Zagłębiem w ekstraklasie,tułał się przez dwa lata po wsiowych klepiskach.Nie będzie mu łatwo, ale to twardziel poradzi sobie.
asert

Postprzez ryku 2009-06-16, 4:21 pm

"Lacha to kozioł ofiarny"......kazali mu kupowac? :lol: Nie chcialby w tym uczestniczyc to by odszedł:P
Ale mimo to napewno wzmocnieniem bedzie.
ryku

Postprzez def 2009-06-16, 5:45 pm

Dobrze, że Lachowski dostał szansę powrotu - tylko niech teraz się wykaże. Kibice tak łatwo nie zapomną za co wyleciała z klubu.
def

Postprzez SO_1906 2009-06-16, 6:23 pm

Właściciel Zagłębia Sosnowiec – Krzysztof Szatan - dementuje doniesienia w sprawie podpisania kontraktu przez klub z Marcinem Lachowskim.

- Nie wiem skąd wzięła się ta informacja. Jestem tym zaskoczony, ponieważ Marcin jeszcze nic nie podpisał. Na razie trenował z chłopakami i to na tyle w tym temacie. Dopiero po barażach siądziemy do rozmów. – wyjaśnia Szatan. - Nie ukrywam, że jesteśmy zainteresowani pozyskaniem tego piłkarza i zrobimy wszystko aby dojść do porozumienia. – dodaje właściciel.

sosnowiec.info.pl
SO_1906

Postprzez spitfire 2009-06-16, 6:31 pm

SO_1906 napisał(a):Właściciel Zagłębia Sosnowiec – Krzysztof Szatan - dementuje doniesienia w sprawie podpisania kontraktu przez klub z Marcinem Lachowskim.

- Nie wiem skąd wzięła się ta informacja. Jestem tym zaskoczony, ponieważ Marcin jeszcze nic nie podpisał. Na razie trenował z chłopakami i to na tyle w tym temacie. Dopiero po barażach siądziemy do rozmów. – wyjaśnia Szatan. - Nie ukrywam, że jesteśmy zainteresowani pozyskaniem tego piłkarza i zrobimy wszystko aby dojść do porozumienia. – dodaje właściciel.

sosnowiec.info.pl

Może coś podpisał, ale na zasadzie tego, że jak spadniemy to odejdzie bez konsekwencji.

A wogóle skąd ta informacja, że podpisał z nami kontrakt?
spitfire

Postprzez Smazu 2009-06-16, 6:36 pm

Pewna osoba mocno związana z Lachowskim potwierdziła to , że podpisał więc to pewnie jakaś zagrywka Szatana ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez mariusz76 2009-06-16, 6:46 pm

Mam dość zagrań władz kluby i jego prezesa.
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... e,1,4,1018

Listę transferową przygotowywał również trener Piotr Pierścionek. Oznacza, iż najprawdopodobniej nie dojdzie w Sosnowcu do zmiany trenera. No ku..a nie wytrzymam, no i znowu będą emocje za rok na dnie tabeli!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez spitfire 2009-06-16, 6:50 pm

mariusz76 napisał(a):Listę transferową przygotowywał również trener Piotr Pierścionek. Oznacza, iż najprawdopodobniej nie dojdzie w Sosnowcu do zmiany trenera.

No i dobrze, według mnie zmiana trenera w trakcie okresu transferowego nie jest dobra. Pierścionek wie, którzy piłkarze zawiedli i nie nadają się do gry w Zagłębiu.
spitfire

Postprzez mariusz76 2009-06-16, 7:03 pm

Sorrki ale znam gościa(nie ma czym się chwalić)i nie uważam go za trenera w tej klasie rozgrywkowej i tyle!!!! A już widzę jego listę!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez PawełK 2009-06-16, 7:14 pm

sosnowiec.info.pl napisał(a):Właściciel Zagłębia Sosnowiec – Krzysztof Szatan - dementuje doniesienia w sprawie podpisania kontraktu przez klub z Marcinem Lachowskim.

gazeta.pl (tod) napisał(a):Jerzy Lula, dyrektor Zagłębia zapewnia, że klub się poprawi. - Nie ukrywamy naszych długów. Nie boimy się powiedzieć, że nęka nas komornik. Czekamy na niezbędne zaświadczenia z Urzędu Skarbowego i ZUS-u - mówi i potwierdza informacje "Gazety", że do kadry Zagłębia dołączył pomocnik Marcin Lachowski.

sportowezaglebie.pl napisał(a):Trener Pierścionek odniósł się również do tajemniczej listy transferowej. - Oczywiście, że jest na niej wiele nazwisk, jednak nie oznacza to, że wszyscy przejdą do Zagłębia. Cieszę się z Marcina Lachowskiego, gdyż jest to typ zawodnika, który potrafi pokierować zespołem na boisku i w szatni, a dodatkowo jest niezwykle walecznym piłkarzem.

...
PawełK
pyszałek

Postprzez django 2009-06-16, 7:59 pm

SO_1906 napisał(a):Właściciel Zagłębia Sosnowiec – Krzysztof Szatan - dementuje doniesienia w sprawie podpisania kontraktu przez klub z Marcinem Lachowskim.

sosnowiec.info.pl

Ja pierdolę, panie Szatan. Wczoraj po południu podpisał pan trzyletni kontrakt z Marcinem Lachowskim, który obowiązuje od 1 lipca. Alzheimer?
django

Postprzez August 2009-06-16, 8:04 pm

Oni są po prostu jebnięci. Konkretnie Szatan, Lula i permanentny Prezes "w dymisji do usranej śmierci" Hytry.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna