Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez eMeR 2009-06-13, 8:10 pm

a mnie dali oszczerzenie bo warszafki nie loobie... krakuff to przynajmniej kaske zostwi w SC a warszafka to najwyzej puste butelki po jabolach...
Możesz nie lubieć Legii Warszawa ,Twoja prywatna sprawa, ale nie musisz tym się chwalić na forum :!: // Smazu

hehe do Legii niec nie mam... warszafki i ludzi tamtejszych nie trawie... a co z ostrzezeniami dla tych co to na wiselke caly czas tu pluja ?

edit (Lucas): A to, ze kolega odpocznie od forum - za prowokowanie, za obrazanie naszych przyjaciol i jednoczesnie wiekszosci kibicow Zaglebia. To nie INTERIA czy inny ONET!

jaki tam panie ze mnie prowokator - wyrazilem swoja opinie na forum i zostalem za to ukarany... no ale coz wolnosc slowa czy myslenia na forum 'poswieconym' raczej nigdy nie zaistnieje - a zatem:
NIECH ŻYJE PRZYJAŹŃ WARSZAWSKO-SOSNOWIECKA, NIECH ŻYJE ELITA WARSZAWSKA, KTÓRA NA PEWNO W TAKI SAM SPOSÓB ODDANA JEST SPRAWIE SOSNOWIECKIEJ TAK JAK MY ODDANI JESTEŚMY SPRAWIE WARSZAWSKIEJ... moze byc?
dowidzenia.
Ostatnio edytowano 2009-06-14, 11:37 am przez eMeR, łącznie edytowano 2 razy
eMeR

Postprzez mamut17 2009-06-13, 8:20 pm

Wpuszcza nie wpuszcza zobaczymy:P ....i dlatego w takich sytuacjach zawsze powtarzam ze dobrze miec znajomosci ;-) Szoda ze (L) Warszawa jest tak daleko od S-c bo to oni by rozgrywali na Ludowym mecze Ligi Europejskiej a nie Krakusy i nie bylo by na 100% żadnego problemu ,a frekwencja na meczach byla by powalajaca :!: 8)
mamut17

Postprzez wojtal 2009-06-13, 8:52 pm

Nie wiem co się tak na mnie uwzieli dostałem jakieś 2 dziwne ostrzeżenia od Smazu i Lukasa nie wiem za co. Moim zdaniem ostrzezenia przydałyby się bardziej tym kolesiom od zgód i kos. Zastanawiam się czy jest sens pisac cokolwiek . A może mi odpowie Lukas i Smazu na tym forum czym Szanownym Panom podpadłem.
Zapewne za off-topic który właśnie robisz i teraz ;-) // Smazu
wojtal

Postprzez SO_1906 2009-06-13, 10:35 pm

off-topic... Co mi z głową robią :lol: :lol: Przepraszam SZANOWNYCH PANÓW adminów(widać że już używają języka z ich fachu :lol: ) że nie lubimy warszawy. Panowie ja wiem że wy chcecie być adminami, ale wam nie wychodzi... :lol:

edit(Lucas): Warszawa piszemy z duzej litery - jako generalna zasada dl klubow i miast, i z szacunku do stolicy Polski. A ze kolega juz mial :zolta: , to teraz przyda sie troche odpoczynku :czerwona: .
SO_1906

Postprzez mamut17 2009-06-13, 10:40 pm

:) :) :lol: :lol:

edit: (Lucas):koniec poblazania - BAN!
mamut17

Postprzez egon1906 2009-06-14, 12:18 am

jak kur.... z krakowa moga graci na naszym stadionia to nie porozumienie nie jestem przeciw nie moze takj byci wykope bramki roskope murawe ale nio nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :czerwona:

edit (Lucas): piekny debiut, od razu na :czerwona:
egon1906

Postprzez Minion 2009-06-14, 1:07 am

Emocje kolegów ponoszą. A nie wiadomo czy te mecze wogóle będą, a jak będą to i tak Sosnowiczan nie wpuszczą. Krakusy stadion zdemolują i obkleją, a policja obstawi połowe stawików i Kresową aż po Mc Donalda. Łatwo cały teren ochronic bo albo płoty albo rzeka, kto w wojsku był ten wie, że teren do obrony wymarzony ;) Legii dadzą kilkaset biletów, do nabycia w Warszawie, wiec wiekszosc Zagłębiaków nie wejdzie nawet jakby chciała.
Minion

Postprzez avionics 2009-06-14, 11:20 am

Warszawa, Kraków, Kraków, Warszawa... Jakie te wasze przepychanki są żenujące.
A tak na prawdę to i jedni i drudzy mają nasze Zagłębie głęboko w d... :lol:
Czas wreszcie popatrzeć trochę na siebie i odbić się od dna, bo zarówno piłkarsko jak i kibicowsko moi drodzy nie możemy dobić do czołówki. I tyle
avionics

Postprzez malkom 2009-06-14, 11:56 am

avionics napisał(a):Warszawa, Kraków, Kraków, Warszawa... Jakie te wasze przepychanki są żenujące.
Czas wreszcie popatrzeć trochę na siebie i odbić się od dna, bo zarówno piłkarsko jak i kibicowsko moi drodzy nie możemy dobić do czołówki. I tyle
avionics napisał(a):Warszawa, Kraków, Kraków, Warszawa... Jakie te wasze przepychanki są żenujące.

piszesz bzdury! w 2 lidze z kibicowaniem byliśmy w czołówce nie ma rankingow ale Victoria czy Czarni jednak odstają od naszych "ULTRAS" :-)
malkom

Postprzez avionics 2009-06-14, 12:05 pm

Hurra!!! No i jeszcze bijemy na głowę LZS Swornicę Czarnowąsy pod każdym względem.
Brawa :kiepsko: za ambicję
avionics

Postprzez malkom 2009-06-14, 12:13 pm

to jest druga liga i druzyna z ogona tabeli wiec kibicowsko w Sosnowcu jest dobrze.pewnie gdyby nie zgoda z Legią to o Zagłębiu mało kto by słyszał ale takie jest życie.. ;-)
malkom

Postprzez avionics 2009-06-14, 1:34 pm

Zagłębie miało się bardzo dobrze jeszcze grubo przed zgodą z Legią. Skutecznie opieramy się całemu hanysostwu od wielu lat, tylko dlatego wciąż inni się z nami liczą, a nie dzięki Legii.
Wielu nie pamięta lub nie zna wielkości Zagłębia, przykre...
avionics

Postprzez misiek___1906 2009-06-14, 1:38 pm

jakieś nożowniki będą graci u nas to trochę nie fer ale jak dostaniemy za to kasę do można ją dobrze wykorzystac np. transfery lub rozbudowe ludowego a te ku.... z krakowa nie mają gdzie już grac tylko u nas niech idą na śląski :czerwona: :twisted: :kiepsko: ja to widze
misiek___1906

Postprzez Smazu 2009-06-14, 1:54 pm

Minion napisał(a): Legii dadzą kilkaset biletów, do nabycia w Warszawie, wiec wiekszosc Zagłębiaków nie wejdzie nawet jakby chciała.

Nie będzie przyjezdnych na meczach Wisły w roli gospodarza u nas ;-) A szkoda... na meczu Wisła : Legia byłby cały stadion Zagłębiaków i trochę mniej Legionistów..
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez malkom 2009-06-14, 2:02 pm

zawsze można przed meczem wisła-Legia ustawic telebim na bocznym boisku.. :lol:
malkom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna