Kamilosx napisał(a):A co ze Świdnicą? Muszą wygrać, czy co?
Nie przegrać

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kamilosx napisał(a):A co ze Świdnicą? Muszą wygrać, czy co?
BENITO napisał(a):Ilu was będzie w ŚwidnicyOficjalnie z tego co wiem wyślą wam 100 biletów po 10 zeli, ale znając wasze możliwości będzie was chyba trochę więcej.Od nowego sezonu nasz klub wraca do starych barw i herbu których my kibice POLONII ŚWIDNICA nigdy nie zmieniliśmy.
---------------------------------------------------------------------------
W ŚWIDNICYN TYLKO POLONIA BIAŁO-ZIELONA
dziejus napisał(a):Koszty poniesiemy, rozegramy dwa mecze, a i tak zostaniemy w drugiej. Po co to komu? Mnie się to bardzo nie podoba, jednak innych reguł nie ma i grac musimy - zastanawia się dyrektor sosnowieckiego klubu Jerzy Lula.
Minion napisał(a):Komedia prosze państwa. Kolejny rok, kolejne jaja. Ciekawe czy w tym kraju jest ktokolwiek, kto mógłby zamknąć ten bajzel na jeden sezon, zrobic rozgrywki "pucharowe" by wyłonic skład lig, stworzyc struktury PZPNowskie od nowa, wprowadzic systemy antykorupcyjne np. zewnętrznych obserwatorów, prowokacje itd. , wprowadzic "cywilną" kontrolę nad finansami itd itp etc. Mam wrazenie ze NIKT nawet nie ma pojęcia JAK moznaby przeprowadzic takie operacje. Nikt nie ponosi odpowiedzialnosci. Nikomu nie zależy. A u lesnych dziadów luzik. Maja czas, czas zapoznac sie z papierkami, czas na podjecie decyzji, czas na wszystko. Wstrzymac baraże (setki jak nie tysiace ludzi trwa w zawieszeniu), rozegrac niepotrzebne baraże ( setki ludzi ponosi koszty PZPNowskiej indolencji) a u dziadów loooz. Kto i za co bierze tam taką górę pieniędzy jaką pochłania ta parszywa organizacja, się pytam? Jak bardzo muszą się jeszcze skompromitowac zeby ktos w koncu walnął piescią w stół i powiedział dosyc? I KTO? Prezydent? Któremu kot musi wiązać buty zeby sie na schodach nie wyrżnął? Premier? Co walczy z kryzysem podnosząc podatki zamiast stymulować przedsiębiorczość? Acybiskup Głódź? Sorki za offtopic ale krew mnie zalała poprostu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zaglebie32