Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez malkom 2009-06-11, 7:21 pm

MOSIR weżmie za wisłe kase i coś czuje,że Ludowy dużo z tego nie dostanie.a wstydzić to powinni sie radni i prezydent miasta.w przyszłym roku sa wybory to usłyszymy wiele nowych obietnic.nie zdziwie się jak baczyński wystartuje w wyborach i bedzie grał w kampani Zagłębiem.a ja sie będę wstydził wtedy jak małolaci po 14-16 lat staną na wałach i będą wyzywać te drużyny,które u nas bedą grały.
malkom

Postprzez django 2009-06-11, 7:24 pm

f0rest! napisał(a):odpowiedz mi na to pytanie :
"A nie widzisz w tym szansy że może dzięki tej wiśle będzie lepiej bo napewno są większe szanse dzięki meczom wisły na ludowym niż żeby nie grali u nas a czasem trzeba przyjąć wstyd upokorzenie żeby potem być dumnym bo nasz prezydent i MOSIR MOŻE MOŻE MOŻE wtedy coś zrobią a teraz i bez tego że tak napisze będzie JAJCO ! I to jest bardzo duża szansa a nie chowanie głowy w piasek !"

Ale wyjaśnij mi co zmieni w sytuacji Zagłębia gra Wisły na Ludowym (oprócz zastrzyku finansowego na nowy sezon)? Jedyne co mi przychodzi na myśl to ewentualne zacieśnienie współpracy między oboma klubami, choć patrząc na piłkarzy, jakich nam ostatnio wypożyczali (oprócz Małeckiego), to dziękuję za taką współpracę. Oczywiście można by od Wisły przejąć dobre wzorce organizacyjne, sportowe, marketingowe itp. ale nie łudźmy się, że działaczy Zagłębia to interesuje.
django

Postprzez malkom 2009-06-11, 7:28 pm

kibice powinni już pomyśleć i zgłosić swoich kandydatów do wyborów samorzadowych wtedy bedą mieli cos do powiedzenia w radzie miasta..na plakaty i kampanie kasa sie znajdzie a i wyborców nie braknie.tylko tak mozna walczyc o nasz klub gdy go wszyscy olewaja :niezle:
malkom

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 7:30 pm

Jeśli chodzi ci o piłkarzy których wypożyczaliśmy to sami sobie ich wypożyczyliśmy nikt nas nie zmusił bystre oko naszych łowców ;p co zmieni hmmm myśle ze nawet te argumenty co ty podałeś są już dobre ale coś od siebie prestiż !
f0rest!

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 7:31 pm

malkom napisał(a):kibice powinni już pomyśleć i zgłosić swoich kandydatów do wyborów samorzadowych wtedy bedą mieli cos do powiedzenia w radzie miasta..na plakaty i kampanie kasa sie znajdzie a i wyborców nie braknie.tylko tak mozna walczyc o nasz klub gdy go wszyscy olewaja :niezle:

I TO JEST ŚWIETNY POMYSŁ !!
f0rest!

Postprzez django 2009-06-11, 7:32 pm

f0rest! napisał(a):Jeśli chodzi ci o piłkarzy których wypożyczaliśmy to sami sobie ich wypożyczyliśmy nikt nas nie zmusił bystre oko naszych łowców ;p co zmieni hmmm myśle ze nawet te argumenty co ty podałeś są już dobre ale coś od siebie prestiż !

Jaki prestiż? Przecież Sosnowiec tylko udostępnia stadion, który jak już wcześniej napisano, chluby nam nie przynosi.
django

Postprzez LukaszB 2009-06-11, 7:32 pm

:niezle: Patrzcie ,patrzcie "krytycy" Wisły i jej gry na Ludowym i uczcie sie wzorcow od tego klubu(ultras,kibice,stadion)pisza tutaj niektorzy o zadymach,kosach itp.napinka jest daremna...Ja osobiscie nie mam nic do Wisły...osobiscie pamietam sztame z kibicami z Krakowa byla to naprawde SOLIDNA SZTAMA :niezle: A i znam duzo kiboli z Wiselki i dobrze wypowiadaja sie o nas,maja szacunek!!!!!nie,nie to nie sciema... 8)
LukaszB

Postprzez wagonista 2009-06-11, 8:01 pm

To dobry pomysł, aby Wisła zagrała w Sosnowcu. Po pierwsze mamy możliwość obejrzenia dobrego futbolu i wyobraźcie sobie hity z Legią ,Lechem czy Polonią, oczywiście dla tych kto zobaczyć na żywo zawodników Wisły. Po drugie wpadnie trochę kasy, po trzecie z Wisła aż tak nie jest źle, po czwarte można zacząć współpracę z Wisłą na poważnie , bo od nich naprawdę można się uczyć organizacji, zresztą dla mnie to najlepiej zorganizowany klub w Polsce, może ich trochę Lech dogonił, ale to absolutna czołówka. Patrząc na ostatnie wyczyny naszych piłkarzy z naszego kochanego klubu to przydałoby się trochę popatrzeć na coś lepszego i trochę nauki dla naszych piłkarzy.
wagonista

Postprzez August 2009-06-11, 8:17 pm

Wszystko ładnie, pięknie ale chyba już za dużo tej podniety Wisłą. Jakoś mi się wydaje, że naszym klubem jest Zagłębie Sosnowiec.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Wiara_ZS 2009-06-11, 8:26 pm

Ale macie podniete tą Wisła że masakra,pamietajcie Wisla to nasz wrog,nigdy nie poszedlbym na mecz Wisły fujj,nozownicy jak i ta Sracovia! :czerwona: Powiedzcie jesteście kibicami Wisly?Czy ZAGŁĘBIA?
Smialbym sie jakby ktorys zwal dostal kose :lol: żart!!!
ZAGŁĘBIE NA CALE ZYCIE!!! 8)
Wiara_ZS

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 8:34 pm

wiara_sc hahahahah buahahahhah żałosna jest twoja wypowiedz 14 letni kibicu wolisz żeby zagłębie było takim klubem jekim jest według mnie przydało by im się trochę organizacji wisły ja się nie podniecam wisłą !! i moim klubem jest zagłębie i zawsze nim BĘDZIE :!: :!: :!: :!:
f0rest!

Postprzez LukaszB 2009-06-11, 8:37 pm

August napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie ale chyba już za dużo tej podniety Wisłą. Jakoś mi się wydaje, że naszym klubem jest Zagłębie Sosnowiec.
August nikt sie Wisłą nie podnieca to 1 ziomeczku,a 2 ZAGŁĘBIE ma teraz kryzys i kibicowski i ultras i kryzys gry w lidze :niezle: ZAGŁĘBIE ZAWSZE W MOIM,NASZYCH SERCACH!!!!!!!
LukaszB

Postprzez malkom 2009-06-11, 8:49 pm

LukaszB napisał(a):
August napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie ale chyba już za dużo tej podniety Wisłą. Jakoś mi się wydaje, że naszym klubem jest Zagłębie Sosnowiec.
August nikt sie Wisłą nie podnieca to 1 ziomeczku,a 2 ZAGŁĘBIE ma teraz kryzys i kibicowski i ultras i kryzys gry w lidze :niezle: ZAGŁĘBIE ZAWSZE W MOIM,NASZYCH SERCACH!!!!!!!

zawsze można spojrzeć na zdjęcie Zagłębie-gwardia bydgoszcz i zobaczyc ile wtedy "ULTRAS" przychodziło na ludowy.. :-(
malkom

Postprzez gregory260 2009-06-11, 9:00 pm

ja jestem za tym zeby wisla zagrala na naszym ludowym bo to bedzie podglad dla naszych zawodnikow jak sie w pilke gra bo jak na razie to w naszym kochanym klubie dobrze ale tylko z kibicami KOCHAM TYLKO ZAGLEBIE :brawo: :brawo: :brawo:
gregory260

Postprzez wojtal 2009-06-11, 9:05 pm

Zgadzam się legia to nasz brat ale póki co ona nie chce wynając Ludowego tylko Wisła.Myśle ze jak jak im nie będziemy dawac pretekstu to zadym też da się uniknąc.
wojtal

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna