Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez malkom 2009-06-11, 2:49 pm

f0rest! napisał(a):no to według ciebie lepiej żebyśmy się schowali bo nie mamy czego pokazywać ?? bo według mnie lepiej żebyśmy właśnie jak najwięcej się pokazywali zwłaszcza na scenie międzynarodowej

ludowy to stadion lekkoatletyczy z bez siedzeń i to chcesz pokazywać moze jeszcze krytą trybunę pochwalisz.niech sobie tam gra wisła mnie to nie ziębi liczy sie kasa ale czy klub cos z tego dostanie to zobaczymy..
malkom

Postprzez KBB 2009-06-11, 2:59 pm

ale pokaz w TV zarośniętych okopów - ewentualnie jak kamere z 2 strony ustwią to wiate na CPN-ie zobaczymy :-( i piłkarzy z Azerbejdżanu czy innej Osetii Pn/Płd :)
a kase nożowniki niech bulą :)
KBB

Postprzez django 2009-06-11, 4:30 pm

f0rest! napisał(a):A ja was nie rozumiem ! Wisła na ludowym 100 % tak nie jestem kibicem wisły a wiernym kibicem od 15 lat naszego ukochanego klubu jakim jest zagłębiowska duma ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!.
Dlaczego jestem za bo stadion ludowy a co za tym idzie cały nasz SOSNOWIEC zdobędzie wypromowanie i prestiż po 2 Wisła jest MISTRZEM POLSKI a co za tym idzie LIGA MISTRZÓW w SOSNOWCU !
Po 3 zawsze będzie można zobaczyć na żywo mecz nie "wystawiając buta za zagłębie dąbrowskie " z Legią !
Ale według mnie najważniejszą sprawą jest LIGA MISTRZÓW a dokładnie kwalifikacje !

Co to znaczy, że "cały nasz Sosnowiec zdobędzie wypromowanie i prestiż"? Bądź realistą. Jedyny plus gry Wisły na Ludowym, to pieniądze z wynajmu stadionu. A wszystko wskazuje na to, że LM to sobie obejrzysz nie wystawiając buta z własnego domu. Przed telewizorem.
django

Postprzez mario1 2009-06-11, 5:10 pm

f0rest! napisał(a):malkom ty jesteś taki głupi czy udajesz cepa ?? odpowiedz mi nawet jak odpadną w 1 rundzie to już mamy dodatkowe fundusze i PRESTIŻ zobaczymy np swój stadion w TV a co za tym idzie miliony osób w POLSCE i W KRAJU PRZECIWNIKA !

i to wlasnie jest najgorsze :lol: :lol:
mario1

Postprzez malkom 2009-06-11, 5:31 pm

tu nie ma co się śmiać trybuny za bramkami wyglają jak wały ochronne na strzelnicy wojskowej.niech świat to zobaczy może ktos się zlituje i pomoże nam. :redface:
malkom

Postprzez gieszczu 2009-06-11, 6:00 pm

10 lipca gramy z Wisłą na Ludowym!!

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1988 ... omosc.html
gieszczu

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 6:14 pm

i wy się k***a nazywacie kibicami szkoda mi was naprawdę wstydzą się własnego obiektu bo odstaje od innych a jakie macie lepsze w Polsce oprócz lecha wisły zawiszy Legi ?
Widzę że wasze rozumowanie jest takie JAK NAJDALEJ k***a OD LUDOWEGO BO TU JEST BRZYDKO I BOIMY SIĘ KOMPROMITACJI wiecie co takich kibiców to o dupę można rozbić
f0rest!

Postprzez django 2009-06-11, 6:22 pm

f0rest! napisał(a):i wy się k***a nazywacie kibicami szkoda mi was naprawdę wstydzą się własnego obiektu bo odstaje od innych a jakie macie lepsze w Polsce oprócz lecha wisły zawiszy Legi ?
Widzę że wasze rozumowanie jest takie JAK NAJDALEJ k***a OD LUDOWEGO BO TU JEST BRZYDKO I BOIMY SIĘ KOMPROMITACJI wiecie co takich kibiców to o dupę można rozbić

Masz rację, pierdolą jak potłuczeni. Podobnie jak Ty, wypisując jakieś banialuki o wielkiej szansie, która przed nami :)
django

Postprzez malkom 2009-06-11, 6:34 pm

f0rest! napisał(a):i wy się k***a nazywacie kibicami szkoda mi was naprawdę wstydzą się własnego obiektu bo odstaje od innych a jakie macie lepsze w Polsce oprócz lecha wisły zawiszy Legi ?

Wronki,Grodzisk,Kielce i pewnie jeszcze cos się znajdzie.miasto ponad 200 tysieczne i stac tylko na nowa murawę i 4 badyle z oswietleniem...te pieniadze od wisły powinny byc w stadion zainwestowane dlatego tak krytykuje ludowy,żeby wreszcie coś dokonczono co się zaczęło...na ładny stadion przyjdzie wiecej kibiców,a tak na ciekawszy mecz trzeba przynieść ze sobą taboret.juz j drewnianymi ławkami lepiej wyglądał.. ;-(
malkom

Postprzez malkom 2009-06-11, 6:45 pm

czasami bywam na meczach w Molde miasto liczy 24 tyś i ma stadion na 13 tys stadion jest połazony w centrum tego miasteczka.mieszczą sie w nim sklepy i biura sam na siebie zarabia.czy w Sosnowcu zamiast plejady nie można było wybudowac stadionu i w nim umiescic sklepy te małe,kino,kregle itp blisko jest stok,lodowisko,basen park.wklejam strone tego stadionu-( :niezle: World Stadiums - Molde Stadion in Molde - [ Tłumaczenie strony ]
malkom

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 6:48 pm

No to wyżalaj się PRZEDEWSZYSTKIM DEMOKRATYCZNIE WYBRANEJ WŁADZY W SOSNOWCU PREZYDENTOWI SOSNOWCA.A nie widzisz w tym szansy że może dzięki tej wiśle będzie lepiej bo napewno są większe szanse dzięki meczom wisły na ludowym niż żeby nie grali u nas a czasem trzeba przyjąć wstyd upokorzenie żeby potem być dumnym bo nasz prezydent i MOSIR MOŻE MOŻE MOŻE wtedy coś zrobią a teraz i bez tego że tak napisze będzie JAJCO ! I to jest bardzo duża szansa a nie chowanie głowy w piasek !
f0rest!

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 6:51 pm

malkom napisał(a):czasami bywam na meczach w Molde miasto liczy 24 tyś i ma stadion na 13 tys stadion jest połazony w centrum tego miasteczka.mieszczą sie w nim sklepy i biura sam na siebie zarabia.czy w Sosnowcu zamiast plejady nie można było wybudowac stadionu i w nim umiescic sklepy te małe,kino,kregle itp blisko jest stok,lodowisko,basen park.wklejam strone tego stadionu-( :niezle: World Stadiums - Molde Stadion in Molde - [ Tłumaczenie strony ]

CO DO TEGO MASZ 100 % MOJE POPARCIE ale nie mamy na to wpływu ;( i nie będziemy mieli taka jest prawda i jest też na to zdecydowanie za późno

pS:Kino kręgle są w Plazie ;-)
f0rest!

Postprzez malkom 2009-06-11, 6:59 pm

a teren po kopalni Sosnowiec w sam raz by się nadawał ale pewnie już pogonili ch... wie komu..miasto powinno za podatnika pieniądze wybudować następnie dzierzawić kupcom i innym podmiotom.
malkom

Postprzez f0rest! 2009-06-11, 7:07 pm

odpowiedz mi na to pytanie :
"A nie widzisz w tym szansy że może dzięki tej wiśle będzie lepiej bo napewno są większe szanse dzięki meczom wisły na ludowym niż żeby nie grali u nas a czasem trzeba przyjąć wstyd upokorzenie żeby potem być dumnym bo nasz prezydent i MOSIR MOŻE MOŻE MOŻE wtedy coś zrobią a teraz i bez tego że tak napisze będzie JAJCO ! I to jest bardzo duża szansa a nie chowanie głowy w piasek !"

co do tego stadionu to bardzo ładny ale według mnie to jest ostatnia realna możliwość jaka może być żeby wybudowali nowy stadion jak by zadaszyli pożądnie ludowy i wokół ludowego na trybunach były ławki to by było nie najgorzej I PRZEDEWSZYSTKIM INWESTYCJE W MŁODZIEŻ A NAWET W DZIECI !!
f0rest!

Postprzez mario1 2009-06-11, 7:21 pm

jedyny pomysl jaki przychodzi mi do glowy to zeby lajkoniki zamiast bulic kesz wybudowali te sektory za bramkami bo komu by u nas nie zaplacili to bedzie kapa i kaska sie rozejdzie a tak to cos trwalego bedzie
mario1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna