Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
miecioszczesniak napisał(a):pomijając to, że adminów to forum chyba nie ma wcale albo śpią, bo to co się tutaj dzieje jest nie do pomyślenia, to panów typu przedmówca już wogóle nie rozumiem. Człowieku może i żyjesz w wolnym kraju ale chodząc na mecze musisz sobie uświadomić, że nie możesz robić tego co ci się podoba. Krótko mówiąc, kiedy pierwszy raz założyłeś na szyję szal Zagłębia straciłeś wolność głosu i wyboru. I piszę to zupełnie poważnie-nie czuj się zbytnio swobodnie, bo możesz kiedyś tego pożałować.
wiZz1906 napisał(a):Aż brak mi słów dla "miłośników krakowskiego footballu" którzy mienią się kibicami Zagłębia. Nie ma to jak siedzenie "ramię w ramię" z nożownikami, którzy przy pierwszej nadarzającej się okazji pobili by tego "miłośnika krakowskiego footballu". Ktoś kto się wybierze na taki mecz nie może się uznawać za kibica Zagłębia, a co najwyżej za fana piłki kopanej mieszkającego w Zagłębiu Dąbrowskim.
uzielone napisał(a):"...Kolejnym problemem może być wydanie zgody przez policję na grę Wisły w Sosnowcu. Jak wiadomo, kibice Zagłębia Sosnowiec przyjaźnią się z fanami Legii Warszawa i nie przepadają za Wisłą Kraków
Landryn napisał(a):Wiesz kibice dzielą się tak jakby na dwie grupy : Fanatyków oddanych swojemu klubowi , którzy są z nim w każdej chwili i w każdym momencie broniąc go całym sercem oraz kibiców , którzy kibicują Zagłębiu , chodzą ja ich mecze często lub sporadycznie .Oglądają futbol ale nie wyznają tylko i wyłącznie jednego klubu. Przecież to jest wolny kraj , czemu niby jest zabronione chodzenie na inny mecz
Nie rozumiem tego .
SO_1906 napisał(a):http://www.wikipasy.pl/Przewodnik_po_nowym_stadionie_Cracovii
Tutaj macie link do stadionu Craxy. Jak dla mnie bomba (napewno lepsze niż 4 trybuny na Utrechcie) i od razu hala sportowa. Stadion typowo w stylu Angielskim, taki kanciak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników