Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez django 2009-06-07, 3:14 pm

Na co nam ten Arteniuk? Co on osiągnął trenersko? Nie ma sensu znowu zmieniać trenera, tym bardziej, że przerwa jest teraz krótka. Arteniuk jest konfliktowy, już z trzech klubów wylatywał po konfliktach prezesami lub właścicielami. Już widzę jego współpracę z Szatanem - po 2 tygodniach szukaliby nowego trenera.
django

Postprzez August 2009-06-07, 3:20 pm

django napisał(a):Na co nam ten Arteniuk? Co on osiągnął trenersko? Nie ma sensu znowu zmieniać trenera, tym bardziej, że przerwa jest teraz krótka. Arteniuk jest konfliktowy, już z trzech klubów wylatywał po konfliktach prezesami lub właścicielami. Już widzę jego współpracę z Szatanem - po 2 tygodniach szukaliby nowego trenera.

Uważasz, żeby zostawić Pierścionka ? Sam nie wiem. Fakt, że dośc już z tymi zmianami trenerów. Przyznaję się, że od jakiegoś czasu chodzi mi Białek po głowie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Smazu 2009-06-07, 3:21 pm

Po ch..olere zmieniać trenera?Niech zarząd nawet się nie zastanawia nad tym, niech zostanie Pierścionek, jak budować na swoich to na swoich :!: Niech przygotuje zespół, i ew. w razie złych wyników w połowie sezonu zmienić a nie po 3 porażkach zmieniać trenera.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez August 2009-06-07, 3:26 pm

Jestem też ciekawy czy nasi działacze będą próbowali zatrzymać Kłodę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez LucasUSA 2009-06-07, 3:36 pm

Porownywanie przez kogos z zarzadu (nie pamietam dokladnie, kto sie wypowiadal) Lachy z Ujkiem i obawa, ze Lacha bedzie tak samo powitany, swiadczy o zupelnym braku znajomosci nastrojow wsrod kibicow. Lacha o Zaglebiu nigdy zlego slowa nie powiedzial, a ten ****** Ujek wieszal psy na lewo i prawo.
Dawniej tez bylem przeciw zatrudnianiu zawodnikow, ktorzy byli umoczeni w afere. Ale obecnie zgadzam sie z wiekszoscia kibicow. Zwlasza, jak sie patrzy na gnoja Ujka, biegajacego po boiskach ekstraklasy. Lacha juz odpokutowal, niech wraca do Zaglebia!
LucasUSA

Postprzez ryku 2009-06-07, 4:08 pm

Lucas nie zgodze sie z toba. "Lacha juz odpokutowal" - niby czym...?? Tym , ze grał przez ten cały czas w piłke i zarabiał kase...Jesli wroci, to ktos moze sie upomniec o powrot Tochela, Teresy, Wolanskiego itd, a wtedy znowu wdepniemy w to szambo!
ryku

Postprzez Minion 2009-06-07, 4:13 pm

W jakie szambo ryku??? Szambo to mysmy widzieli w "czystym" Zaglebiu! Lachowski, Teresa? Dostali solidnie po dupie i głowę daję ze wiecej kasy nikomu nie wręczą. Obarczono ich winą za całe zło, a to małe pioneczki były, do tego złego słowa na Zagłębie czy kibiców nie powiedzieli.
Minion

Postprzez Smazu 2009-06-07, 4:14 pm

Ryku Ty już chyba nie pamiętasz jak to było więc Ci przypomnę:
Wszyscy dowiadują się , że Lacha i reszta handlowali.Zostają znienawidzeni,zwyzywani od najgorszych i wywaleni z klubu, Ujek i Drzymont zrzucili wszystko na klub oni są świętoszki itd. liczyła się dla nich tylko kasa, a Lacha?Przyznał się, powiedział mimo tego że wszyscy go nienawidzą że jego serce bije dla Zagłębia, i teraz gdy go chcemy nie odwraca się plecami :!:
Lacha szacunek :!:
Smazu
Moderator

Postprzez django 2009-06-07, 4:22 pm

August napisał(a):Uważasz, żeby zostawić Pierścionka ? Sam nie wiem. Fakt, że dośc już z tymi zmianami trenerów. Przyznaję się, że od jakiegoś czasu chodzi mi Białek po głowie.

Przerwa letnia to nie jest najlepszy moment na zmianę trenera. Za mało czasu, żeby nowy trener przed sezonem ogarnął zespół. Poza tym byłoby to za duże ryzyko przed ewentualnymi barażami. A zarząd już nieraz udowodnił, że nie trafia z doborem trenerów. Wystarczy przypomnieć, że nie wzięli Mandrysza, który teraz wprowadził Pogoń do I ligi. Niech Pierścionek zostanie. Zna zespół i sosnowieckie realia. Na rozliczenia i decyzje przyjdzie czas zimą.
django

Postprzez KalF92 2009-06-07, 4:22 pm

Szacun dla Lachiowskiego. Mam nadzieję że wróci i pomoże nam wrócić do pierwszej ligi.
KalF92

Postprzez puciu13 2009-06-07, 4:24 pm

A ja jestem za tym aby Marcin Lachowski wrócił do Zagłębia Sosnowiec .Jak grał u nas rozmawiałem z Nim bardzo kulturalny i szanujący kibiców zawodnik .Dostałem nawet od niego koszulkę i spodenki Zagłębia Sosnowiec.MARCIN wracaj i graj jak przed całą tą aferą .Jajako stary kibc z 40 letnim stażem kibicowania z całego serca Ci tego życzę .Niech się młodzi adepci sztuki piłkarskiej szkolą się u twojego boku bo mają się czego uczyć od Ciebie.Pozdrawiam.
puciu13

Postprzez ryku 2009-06-07, 4:30 pm

Minion napisał(a):W jakie szambo ryku??? Szambo to mysmy widzieli w "czystym" Zaglebiu! Lachowski, Teresa? Dostali solidnie po dupie i głowę daję ze wiecej kasy nikomu nie wręczą. Obarczono ich winą za całe zło, a to małe pioneczki były, do tego złego słowa na Zagłębie czy kibiców nie powiedzieli.

Z całym szacunkiem Minion, ale ja wole ogladac na boisku terazniejsza zenade, niz ustawiony teatrzyk:P
ryku

Postprzez Smazu 2009-06-07, 4:38 pm

Jaki ustawiony teatrzyk?O czym Ty gadasz w ogóle?To że mu kazali nie jego wina...
Smazu
Moderator

Postprzez turku 2009-06-07, 4:39 pm

ryku napisał(a):
Z całym szacunkiem Minion, ale ja wole ogladac na boisku terazniejsza zenade, niz ustawiony teatrzyk:P

Czyli sądzisz że Lacha przyjdzie tylko po to by kręcić lody na nowo? Nie bądź śmieszny. To że kiedyś kupował to nie oznacza że kupować bedzie i teraz a wszyscy dobrze wiemy że nie będzie.
turku

Postprzez kret75 2009-06-07, 4:59 pm

Oni byli kozłami ofiarnymi w całej aferze korupcyjnej, po prostu winni musieli BYĆ i tyle :!: A że cała piłka była umoczona to ch*j :twisted:
kret75
Osiedle Piastów

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna