Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

peterrabit3 napisał(a):ZROBMY SONDE NA TEMAT LACHOWSKIEGO ABY POKAZAC ZE CHCEMY BY GRAL DLA ZAGLEBIA!!!!!
Wg mnie to jedyna osoba z tych oskarzonych ktora moglaby wrocic...Pokazal niejednokrotnie ze zalezy mu na ym klubie
Psychomaniac napisał(a):sprzedawczykom mówimy nie!
August napisał(a):peterrabit3 napisał(a):ZROBMY SONDE NA TEMAT LACHOWSKIEGO ABY POKAZAC ZE CHCEMY BY GRAL DLA ZAGLEBIA!!!!!
Wg mnie to jedyna osoba z tych oskarzonych ktora moglaby wrocic...Pokazal niejednokrotnie ze zalezy mu na ym klubie
Dobry pomysł, popieram. Choć jeśli Lachowskim jest zainteresowany klub z górnej części I ligi to my i tak szans nie mamy.
August napisał(a):peterrabit3 napisał(a):ZROBMY SONDE NA TEMAT LACHOWSKIEGO ABY POKAZAC ZE CHCEMY BY GRAL DLA ZAGLEBIA!!!!!
Dobry pomysł, popieram. Choć jeśli Lachowskim jest zainteresowany klub z górnej części I ligi to my i tak szans nie mamy.
jaca661966 napisał(a):Dla mnie temat nie powinien istnieć. Lacha najlepsze lata ma za sobą.Już w drugiej lidze trybuny mu jechały ,że gruby,wolny itd.Szukać nowych rozwiązań,a nie wracać do wspomnień.
davidov83 napisał(a):Chcialbym zeby na temat Marcina wypowiedzial sie ktos z Ultrasow....jakby to wygladalo po jego przyjsciu...
Niedawno rozmawiałem z Marcinem. Stwierdził, że on tu przyjdzie w każdej chwili. Jest wolnym piłkarzem (nie trzeba za niego płacić) a grą u nas chciałby zmazać swoje winy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników