joz.joz01 napisał(a):jaka ma być oprawa na Zawiszy?
przyjdz a zobaczysz a nie glupie pytania zadajesz

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
joz.joz01 napisał(a):jaka ma być oprawa na Zawiszy?
Minion napisał(a):Smieszne nawet)) Takie wlepki mi sie podobają bo podgrzewają atmosferkę a nie są wulgarne. A co do Zawiszy wypowiem się: są jak najbardziej do przejścia. Zespół z ogromnymi problemami wszelkiej maści, ale powyżej strefy baraży i spadków ;) które to strefy pecha nam przynoszą :D Wiec pewnie bedzie remis. Stawiam 0:0.
yahaya 1906 napisał(a):Minion napisał(a):Smieszne nawet)) Takie wlepki mi sie podobają bo podgrzewają atmosferkę a nie są wulgarne. A co do Zawiszy wypowiem się: są jak najbardziej do przejścia. Zespół z ogromnymi problemami wszelkiej maści, ale powyżej strefy baraży i spadków ;) które to strefy pecha nam przynoszą :D Wiec pewnie bedzie remis. Stawiam 0:0.
To nie vlepka to plakat,podoba ci się że piszą GOŁĘBIE![]()
![]()
![]()
Landryn napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):Minion napisał(a):Smieszne nawet)) Takie wlepki mi sie podobają bo podgrzewają atmosferkę a nie są wulgarne. A co do Zawiszy wypowiem się: są jak najbardziej do przejścia. Zespół z ogromnymi problemami wszelkiej maści, ale powyżej strefy baraży i spadków ;) które to strefy pecha nam przynoszą :D Wiec pewnie bedzie remis. Stawiam 0:0.
To nie vlepka to plakat,podoba ci się że piszą GOŁĘBIE![]()
![]()
![]()
Im plakat jest ciekawszy i podkręcający atmosferę - tym lepiej się sprzedaje .
Pomysł ciekawy plakatu .
Co do pogody , w każdej da się trenować .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników