Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
greno37 napisał(a):Dziś obyło się spotkanie z p.Szatanem na którym dowiedzieliśmy się między innymi to iż: - Zagłębie błąka się po obcych stadionach bo nie może trenować na Ludowym.
Może to ktoś wyjaśnić?
To że stadion należy do miasta to chyba nie znaczy że drużyna ma się błąkać po innych stadionach. Miasto to MY a nie urzędasy!
Blajpios napisał(a):W relacji ze spotkania wyłowiłem wiadomość - że spotkanie miało być na terenie Ludowego - ale MOSiR nie wyraził zgody. Czy ktoś wie, czy były jakieś szczególniejsze racje tłumaczące taką konkretną decyzję - czy też można, należy może nawet: rozumieć tę sytuację jako reprezentatywną wykładnię stosunku Miasta do Klubu, jako pokazanie, jak Miasto nastawione jest do wsparcia Zagłębia?
django napisał(a):Blajpios napisał(a):W relacji ze spotkania wyłowiłem wiadomość - że spotkanie miało być na terenie Ludowego - ale MOSiR nie wyraził zgody. Czy ktoś wie, czy były jakieś szczególniejsze racje tłumaczące taką konkretną decyzję - czy też można, należy może nawet: rozumieć tę sytuację jako reprezentatywną wykładnię stosunku Miasta do Klubu, jako pokazanie, jak Miasto nastawione jest do wsparcia Zagłębia?
Można to rozumieć jako osobisty stosunek Drążkiewicza do klubu. Ten człowiek gdyby mógł, to w ogóle wypierdoliłby Zagłębie na jakieś osiedlowe boisko.
LukaszB napisał(a)::redface: jak Ja widze tych malolatow krytykujacych Np. pana Baczynskiego to szczerze jest mi wstyd ze tacy sa wpuszczani na Ludowy!Gdyby nie ten pan to Zagłębiu(oczywiscie tez kibice,mowie tutaj o starej gwardii)to w 1993 roku ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC zniklo by na dobre z pilkarskiej mapy Polski...Wiec najpierw "mlodej gwardii" radze sie troszke historii pouczyc...A co do modernizacjii boisk to swietna sprawa i na Kresowej i na Czarnych,bedzie gdzie z kumplami pograc w pilke...Pozdrawiam!
August napisał(a):Nie zwalajmu wszystkiego na Drążkiweicza. Facet jest dupigroch, ale moim zdaniem w ten sposób Szatan pokazał całą degrengoladę jaka jest w klubie.
django napisał(a):August napisał(a):Nie zwalajmu wszystkiego na Drążkiweicza. Facet jest dupigroch, ale moim zdaniem w ten sposób Szatan pokazał całą degrengoladę jaka jest w klubie.
Ale takimi małymi złośliwościami, Drążkiewicz pokazuje, że nie jest lepszy. I to prawda - ma w dupie Zagłębie
August napisał(a):django napisał(a):August napisał(a):Nie zwalajmu wszystkiego na Drążkiweicza. Facet jest dupigroch, ale moim zdaniem w ten sposób Szatan pokazał całą degrengoladę jaka jest w klubie.
Ale takimi małymi złośliwościami, Drążkiewicz pokazuje, że nie jest lepszy. I to prawda - ma w dupie Zagłębie
Skąd się ten Drążkiewicz urwałW Magistracue na niego mocnych nie ma. Olewa nie tylko piłkę ale i hokej.W sumie przyszło mi na myśle, że i kierownik obietku mógł maczać w tym palce.
django napisał(a):August napisał(a):Nie zwalajmu wszystkiego na Drążkiweicza. Facet jest dupigroch, ale moim zdaniem w ten sposób Szatan pokazał całą degrengoladę jaka jest w klubie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników