Czarni Żagań - Zagłębie Sosnowiec 23.05.09 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Czarni Żagań - Zagłębie Sosnowiec 23.05.09 godz.17

Postprzez tomasz08091990 2009-05-24, 12:42 pm

witam:D ja jestem z Żagania:D i szkoda mi was bo wiem co czujecie gdy taki wielki klub jak ZAGŁEBIE dostaje baty od takich przeciętniaków jak CZARNI itd. I nie podobało mi sie że po stracie bramki jechaliście swoich piłkarzy a nie dopingowałiście ich do 90min :brawo: pozdrawiam i wierze że jeszcze kiedyś ZAGŁEBIE wejdzie do ekstraklasy:D
tomasz08091990

Postprzez Landryn 2009-05-24, 1:08 pm

Najwidoczniej nie zna pan naszej sytuacji , kibice już mają dość oglądania takiej `gry` .
Jaka gra - taka reakcja .
Landryn

Postprzez Zagłębiaczek 2009-05-24, 1:31 pm

Jeżeli posiadacie rozsądek i ambicję to w najprostszy sposób olejcie to spotkanie.
Znowu Szatan będzie Wam mydlił oczy jaki on to nie jest i czego on nie zrobił.
Jaki jest biedny i bezradny, jaka to sytuacja jest ciężka i jeszcze ten kryzys światowy, tragedia.
Siąść i się rozpłakać.

Spotkamy się, spotkamy ale nie 25 maja tylko 31 maja - wtedy nas będzie mógł wysłuchać.
Apeluję do kibiców Zagłębia Sosnowiec, aby odpuścili to spotkanie, natomiast 31 maja godnie podziękowali Szatanowi za swój wkład w klub.
Zagłębiaczek

Postprzez wojtal 2009-05-24, 8:54 pm

TY Zagłębiaczek ty chyba ślązak jesteś co ma rozsądek i ambicja z kibicowaniu ZAGŁĘBIU podejrzewam że nie zabardzo kumasz co te słowa znaczą. Co to da ze olejemy to spotkanie chyba że chcesz abyśmy spadli. Ja gdzieś ma,m animozje do Szatana dla mnie najważniejsze jest ZAGŁĘBIE te swoje durne apele zachowaj dla sibie.A co 31 maja przyjdziesz z teką pieniędzy i uzdrowisz klub? Puknij się w łeb jak chce się kogoś zwalniac to trzeba mic na jego miejsce kogoś lepszego.Ja na meczu z ZAWISZĄ i innych bez względu w kórej lidze i kto będzie właścicielem czy prezesem napewno będe. Ty Zagłębiaczek siedz sobie w domu dobrze to zrobi tobie i naszemu Klubowi. BOŻE chroń ZAGŁĘBIE przed takimi kibicami.
wojtal

Postprzez joz.joz01 2009-05-24, 9:00 pm

Nie wiecie kiedy wielmożny pan Szatan poda ceny biletów ciekawy jestem jaką sume pierdolnie
joz.joz01

Postprzez Przemek26 2009-05-24, 9:13 pm

wojtal napisał(a):TY Zagłębiaczek ty chyba ślązak jesteś co ma rozsądek i ambicja z kibicowaniu ZAGŁĘBIU podejrzewam że nie zabardzo kumasz co te słowa znaczą. Co to da ze olejemy to spotkanie chyba że chcesz abyśmy spadli. Ja gdzieś ma,m animozje do Szatana dla mnie najważniejsze jest ZAGŁĘBIE te swoje durne apele zachowaj dla sibie.A co 31 maja przyjdziesz z teką pieniędzy i uzdrowisz klub? Puknij się w łeb jak chce się kogoś zwalniac to trzeba mic na jego miejsce kogoś lepszego.Ja na meczu z ZAWISZĄ i innych bez względu w kórej lidze i kto będzie właścicielem czy prezesem napewno będe. Ty Zagłębiaczek siedz sobie w domu dobrze to zrobi tobie i naszemu Klubowi. BOŻE chroń ZAGŁĘBIE przed takimi kibicami.

jak będziesz to nagraj posłuchamy jaki pomysł ma jeszcze Szatan bo od ekstraklasy niszczy ten klub,
jak powie że będzie dobrze to napisz jak wrócisz.

Jakby słuchał ludzi to byśmy grali w 2 lidze a nie w 3 , jakby słuchał to nie oddał by OE walkowerem odpuszczając wiosnę itd itd itd

Zapytaj Grzegorza Barana czy Leszka Baczyńskiego dlaczego odeszli .
Klub piłkarski to nie firma kurczakowa, tutaj nie powiesz piłkarzowi jak pracownikowi na rozbiorze że zostajesz po godzinach albo bydzie 500 lub do widzenia.
Przemek26

Postprzez Sachi 2009-05-24, 10:01 pm

@Przemek26

Nie zmienia to jednego faktu: Kibice CHCIELI spotkania z prezesem, zarządem, piłkarzami, etc. A teraz, kiedy POJAWIA się taka możliwość, to nagle wszyscy chcą to bojkotować. Zastanówmy się na chwilę czego my naprawdę chcemy. Bo jeśli będzie to trwało dłużej, z obu stron, to równie dobrze wszyscy możemy zostawić to wszystko w pizdu.
Sachi

Postprzez django 2009-05-24, 10:25 pm

Spryciarz z tego Szatana. Rozgrywa to w ten sposób, że tak czy inaczej wyjdzie na jego.
1. Kibice przychodzą. Szatan zapyta czy chcą, żeby im oddać klub. A chłopaki gęby szeroko, bo większość z tych co będą, to potrafi co najwyżej krzyknąć "Szatan wyp....laj". Tak zwani kibice decyzyjni olewają to spotkanie. No więc Szatan ma argument, że kibice potrafią tylko drzeć mordy, a jak przychodzi co do czego, to jakoś nikt z nich nie kwapi się, żeby pomóc.
2. Bojkot. Kibice nie przychodzą na spotkanie, bo przecież łatwiej jest bluzgać anonimowo na meczu. I Szatan znowu ma argument, że on tu się stara, w pocie czoła buduje wielkie Zagłębie, a ci niewdzięcznicy nawet dupy nie ruszą, żeby wysłuchać co ma do powiedzenia.

Z dwojga złego chyba lepiej iść. Można zapytać, pogadać, zobaczyć na własne oczy Zbawiciela Zagłębia. Ale merytorycznie, to raczej nie będzie.
django

Postprzez Yokozuna_OSP 2009-05-24, 10:37 pm

A mnie dręczy jedna kwestia. Kto i na jakiej podstawie będzie reprezentował nas kibiców przed panem Szatanem ? Przeciez nie każdy jutro przybyły będzie zabierac głos. To, że pan Szatan ugina kolano, przyznaje sie do błędu i chce się z nami spotkać są dobrymi oznakami, ale z drugiej strony spotkanie będzie bez sensu bo zawsze znajdzie się ktoś kto będzie tylko wyzywać. Dopóki nie ma Stowarzyszenia Kibiców to takie spotkania nie mają sensu ponieważ ktoś kto jest w delegacji może mieć poglądy na klub inne niz wiekszośc kibiców i wcale nie musiał byc przez nich popierany. Mimo wszystko warto iść na spotkanie by przynajmniej dowiedziec się co pan Szatan dalej planuje robic z klubem i w jaki sposób. Tyle o jutrzejszym spotkaniu. Koniec offa to jest temat o sobotnim meczu.
Ostatnio edytowano 2009-05-24, 10:39 pm przez Yokozuna_OSP, łącznie edytowano 1 raz
Yokozuna_OSP

Postprzez wojtal 2009-05-24, 10:37 pm

No właśnie o co w tym wszystkim chodzi, ja naprawde nie wiem to jak to powiedzenie chciałaby a boi się. Z tego wynika że jesteśmy mocni ale jak ludzie anonimowi lub w dużej grupie gdzie nie ma żadnej odpowiedzialności. No i co że będzie boikot przybędzie nam z tego punktów ? a niedomówienia będą nadal. Acha napewno niczego nie będe nagrywał /co ja z PISu jestem/ myśle że bedzie opis spotkania na portalu ZAGŁĘBIA. Chciałbym tylko aby sobie wreszcie pewne sprawy powyjaśniac i na meczu z Zawiszą powróciła atmosfera taka o jakiej napewno marzy większośc kibiców.
wojtal

Postprzez wojtal 2009-05-24, 10:41 pm

A to że nie ma Stowarzyszenia kibiców to niestety już tylko nasza wina.
wojtal

Postprzez LucasUSA 2009-05-24, 10:46 pm

Proponuje przeniesc dyskusje do tematu o Krzysztofie Szatanie.
LucasUSA

Postprzez RISS 2009-05-24, 10:58 pm

Z tego co pisze " Zagłębiaczek " to on ma patent na rozsądek i ambicje - nic bardziej mylnego . Jeżeli ktoś dojrzał do składania zaproszeń to trzeba przyjść . Przez to zaproszenie widać gołym okiem że p. właściciel wypalił się wraz z swoim otoczeniem . Trzeba nowej krwi bo do tego marazmu w obecnym składzie nikt nie zechce przyjść . Nie ma pomysłu na prowadzenie klubu [ nigdy nie miał ] , transfery [ rozpuścił co niektórych dobrych zawodników - przykład Oziębała , w Widzewie sobie pięknie poczyna ] J. Berensztain chciał służyć radą - nie skorzystano . Sprowadził zawodników w większości z całym szacunkiem nie nadających się do gry . Jedynego trenera [ Czopjak ] co mógł coś zrobić wywalił . A żeby było śmieszniej piłkarzy finansuje miasto [ stypendia ] - paranoja . Przy tym składzie właściciel i spółka choćby stawał na głowie już nic nie osiągnie Hytry mówi w wywiadzie , ze już tak wszystko się układało - mieli dostać pieniądze z miasta nie mówi tylko , że owe pieniądze , to obiecane przez miasto za wynajem stadionu za ewentualną grę Wisły . Nie wiem czy to jest ok. bo przecież właścicielem jest miasto a administratorem MOSIR. Na miasto i MOSIR każdy z Nas płaci podatki więc dlaczego nasze podatki mają iść do prywatnej kieszeni . Coś tu chyba nie gra.Co znów zaczynamy się bawić korupcję ? Pozdrawiam
RISS

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna