Krzysztof Szatan - były właściciel Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Krzysztof Szatan - Właściciel Zagłębia

Postprzez Landryn 2009-05-24, 7:57 am

Lopezzz napisał(a):Gdzie dokładnie bedzie te spotkanie z szatanem o 19??

"Jednocześnie Krzysztof Szatan zaprasza kibiców Zagłębia na spotkanie w poniedziałek 25 maja o 19:00 na Stadionie Ludowym. "
Pewnie przed stadionem lub w tym barze przed.
Landryn

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-05-24, 8:13 am

Mam prosbe do Tych ktorzy moga pojsc - idzcie w najwiekszej liczbie na spotkanie - ale
o jedno prosze NIE PRZEKLINAJCIE W CZASIE ROZMOWY- dyskusja powinna byc konstruktywna
Zycze uczestnikom spotkania rozsadku i godnosci Zagłebiaka.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Landryn 2009-05-24, 8:22 am

Trzeba do tego spotkania podejść kulturalnie , wyjaśnić na spokojnie P. Szatanowi co i jak .
By właściwie wybrał nowego prezesa .
Landryn

Postprzez Dobromir01 2009-05-24, 8:34 am

Landryn napisał(a):Trzeba do tego spotkania podejść kulturalnie , wyjaśnić na spokojnie P. Szatanowi co i jak .
By właściwie wybrał nowego prezesa .

A co sądzisz o mojej propozycji?
Dobromir01

Postprzez Landryn 2009-05-24, 8:44 am

Bardzo dobry plan , tylko czy na to się zgodzi ? .
Piszesz żeby powołać 2-3 osoby od nas , muszą to być osoby które znają się na fachu i będą wiedzieć jak zachować się w tego typu sytuacji .
Na stanowisku prezesa szczerze to nawet nie mam pomysłu kogo powołać .
Landryn

Postprzez slawekchicago 2009-05-24, 9:32 am

Landryn napisał(a):Bardzo dobry plan , tylko czy na to się zgodzi ? .
Piszesz żeby powołać 2-3 osoby od nas , muszą to być osoby które znają się na fachu i będą wiedzieć jak zachować się w tego typu sytuacji .

I tutaj pojawi sie chyba problem kto bedzie chcial wspolpracowac z Szatanem to trzeba wziasc pod uwage i nie chodzi tu tylko o funkcje prezesa sponsorzy tez by sie znalezli ale no wlasnie pan szatan jest tym ale .... niestety !!!!!
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Landryn 2009-05-24, 9:39 am

Mało jest osób którzy chcą z nim pracować , ale można do tego pana podchodzić neutralnie .
Lepiej już być w tym zarządzie z panem Sz. niż nikogo nie mieć z takich ludzi w zarządzie i potem narzekać .
Landryn

Postprzez PiotrK 2009-05-24, 9:41 am

Landryn napisał(a):Bardzo dobry plan , tylko czy na to się zgodzi ? .

Bardzo zly plan :D:D

Ja chce tylko uslyszec od Szatana na jakich warunkach jest sklonny przekazac klub bo z tym czlowiekiem moze byc tylko gorzej .
PiotrK

Postprzez denacik81 2009-05-24, 9:49 am

Sestak - 24 maja 2009, 0:49:08 - afgb221.neoplus.adsl.tpnet.pl
To co się dzieje w tym klubie to jest cyrk hahaha, śmiejemy się na ulicach, osiedlach, szkołach, z gry i z tego co się dzieje obecnie, Wygrywają po genialnym meczu z Kluczborkiem i Ślęzą Wrocław po 1-0, a przegrywają z Chemikiem, Victorią, Żaganiem, Miedzią, Nielbą, Rakowem, Słubicami, czyli piłkarze = geniusze, już nie mówię o fenomenalnej grze która nie ogarnia idei futbolu i jej profesjonalizmu. Śmieszne jest że na meczu z GKS'em Tychy (2-0) był cały stadion, a ludzie cały sezon się dopingowali by być na tym meczu, a 4 miesiące później ów cały stadion, bo były bliety za 1zł śmiał się i w piknikowej atmosferze propsował piłkarzy z Wągrowca, już nie mówię o tym Budmaxie, czyli perspektywicznym sponsorze który po sezonie pewnie zrezygnuje, jak ów gremium rządzących ludzi, które pyta się na oficjalnej witrynie czy zwiększyć ceny biletów na mecz z Zawiszą, śmieszniejsze jest to że dla czystej beki, 25% ludzi jest za, wciskając TAK dla żartów, jak ja, mówię wam to jest kabaret wśród wysokich wieżowców i tempa życia ludzi którzy jeszcze 2 lata temu cieszyli się na każdy mecz przybliżający ich klub do Ekstraklasy...

CIEKAWIE KTOŚ TO SKOMENTOWAŁ ???? :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
denacik81

Postprzez Strooś 2009-05-24, 9:49 am

Tak na prawdę to zmiana prezesa nic tutaj nie da. Faktycznie klubem rządzi pan Szatan i to jego decyzje muszą akceptować prezesi. Tak więc jeśli na nowego prezesa wybrany zostanie ktoś kto będzie miał odmienne zdanie od pana Szatana to sprawa skończy się tak jak z panem Baczyńskim. Jeśli natomiast prezesem będzie osoba podporządkowana panu Szatanowi to tak naprawdę nic się nie zmieni. Mam wrażenie, że jesteśmy w sytuacji patowej.
Strooś

Postprzez Landryn 2009-05-24, 9:55 am

PiotrK napisał(a):Bardzo zly plan :D:D

Ja chce tylko uslyszec od Szatana na jakich warunkach jest sklonny przekazac klub bo z tym czlowiekiem moze byc tylko gorzej .

Wiesz doskonale że nie odda klubu tak łatwo , a jak już będzie skłonny oddać to za nie wyobrażalną sumę i do tego wiele plusów by tylko jak najwięcej zabrać stąd.
Napisałem że dobry ponieważ to rozsądne poczynienie . Szatana nie zdejmiemy tak ze stołka .
Landryn

Postprzez KalF92 2009-05-24, 10:12 am

Wniosek jest prosty: Szatan nie nadaje się na właściciela klubu sportowego, może zna się na biznesie "kurczakowym" ale pozatym to raczej niewiele potrafi zrobić. Szatan ma nawet problem zatrudnić kompetentnych ludzi do zarządzania klubem.
Baczyński wróć !!
KalF92

Postprzez PiotrK 2009-05-24, 10:21 am

No wlasnie wiem ze latwo nie bedzie chcial oddac zwlaszcza gdy pojawiaja sie pieniadze z miasta i z wynajmu stadionu. Jedynym sposobem byloby odciecie go od doplywu gotowki. Nie chodzic na mecze oraz dac mozliwosc miastu by gdzie indziej lokowalo pieniadze na sport (powolanie stowarzyszenia ktore moglo by przejac klub). Mysle ze wtedy zastanowil by sie czy dalej byc wlascicielem.
PiotrK

Postprzez Strooś 2009-05-24, 10:21 am

KalF92 napisał(a):Wniosek jest prosty: Szatan nie nadaje się na właściciela klubu sportowego, może zna się na biznesie "kurczakowym" ale pozatym to raczej niewiele potrafi zrobić. Szatan ma nawet problem zatrudnić kompetentnych ludzi do zarządzania klubem.
Baczyński wróć !!

Biorąc pod uwagę okoliczności w jakich rozstali się panowie Szatan i Baczyński powrót tego ostatniego na stanowisko prezesa w obecnej sytuacji jest raczej wykluczony, a pan Szatan klubu nie odda.
Tak jak napisałem wyżej. Sytuacja jest patowa.
Strooś

Postprzez Landryn 2009-05-24, 10:35 am

Najlepszym też sposobem by było gdyby Wisła nie grała u nas co równoważy się z tym że nie było by pieniędzy dodatkowych . Mniej funduszy , mniej osób chodzących na mecz .
Może wtedy by się`poddał` i oddał stanowisko .
Landryn

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna