Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):emdżej napisał(a):Przemek26 napisał(a):Emdżej, bawić??????????????
Słuchaj czułem sie ja w Janowie na meczu z Zagłębiem. Jeszcze brakowało, "Jesteś Szalona" czy Majteczki w kropeczki"
Wolę takie coś niż siedzenie w ciszy, krzyczenie kilkanaście razy "Legia Warszawa" i bluzgi od pierwszej minuty.
Nie przesadzaj zresztą chyba sam marzysz żeby szatan poszedł w pizdu i skończył rozpier**** ten klub.
A teraz jak czytam na stronie.Właściciel Zagłębia Krzysztof Szatan po pięknym i zwycięskim meczu naszego zespołu z MKS-em Kluczbork powiedział(...)
to powiem tak. My chyba oglądali 2 różne mecze, jeżeli wg niego że mecz był piękny i tak u nego wygląda piękny mecz i mam dalej w przyszłym sezonie tak grające Zagłębie, powiem krótko i z premedytacją
SZATAN wyp....laj
emdżej napisał(a):Przemek26 napisał(a):Emdżej, bawić??????????????
Słuchaj czułem sie ja w Janowie na meczu z Zagłębiem. Jeszcze brakowało, "Jesteś Szalona" czy Majteczki w kropeczki"
Wolę takie coś niż siedzenie w ciszy, krzyczenie kilkanaście razy "Legia Warszawa" i bluzgi od pierwszej minuty.
PawełK napisał(a):Przemku a może zorganizować spotkanie z K. Szatanem tylko dla Ciebie? Porozmawiacie sobie i powyzywasz wtedy ile się da...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników