adas napisał(a):Jak to nie rozpoznajesz? Pierwszy głos Stadionu Ludowego - Jacek Stokowacki.August napisał(a):PS. Kto prowadziła pomeczową konferencję, bo nie rozpoznaję
No właśnie, głos bym rozpoznał

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):Jak to nie rozpoznajesz? Pierwszy głos Stadionu Ludowego - Jacek Stokowacki.August napisał(a):PS. Kto prowadziła pomeczową konferencję, bo nie rozpoznaję
Myśliwy: punkty dedykuję trenerowi
Michał Grzyb / sosnowiec.info.pl
Zagłębie Sosnowiec pokonało 1:0 Ślęze Wrocław. O podsumowanie meczu poprosiliśmy Rafała Pietrzaka, Krzysztofa Myśliwego, trenera Piotra Pierścionka i szkoleniowca gości Grzegorza Kowalskiego.
Rafał Pietrzak: Chcieliśmy pokazać kibicom, że zawsze walczymy do końca. Zostawiliśmy mnóstwo zdrowia na boisku i mam nadzieję, że to docenią. Ważne są trzy punkty, które zostają u nas. Cieszymy się ogromnie z tej wygranej. Na pewno doda nam otuchy. Po przyjściu trenera poprawiła się atmosfera w zespole i podejście do meczu. Wszyscy widzieli, że szkolniowiec podczas spotkania pokrzykiwał, dawał cenne wskazówki. To nas mobilizuję i nam pomaga.
Krzysztof Myśliwy: Punkty i zwycięstwo dedykuję trenerowi, dzięki któremu dzisiaj wygraliśmy.Mam nadzieję, że zostanie w klubie. Jest dobrym fachowcem i liczymy na niego. To on pokazał nam, że z grupy ludzi może coś zrobić. Wcześniej nasze mecze wyglądały jakby spotkało się 11 obcych facetów. Teraz gra się zazębia, jest jasno określona taktyka i my to realizujemy.
alicja golinowska napisał(a):ja napewno pojde z kolezankami lubie pilke ale najbardziej lubie widzewa lodz jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników