Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
asert napisał(a):Wyniki sportowe,kibice-to dla właściciela i zarządu Zagłębia nie ma żadnego znaczenia.Ma być TANIO!!!
mariusz76 napisał(a):asert napisał(a):Wyniki sportowe,kibice-to dla właściciela i zarządu Zagłębia nie ma żadnego znaczenia.Ma być TANIO!!!
Popieram - aby taniej
Aby do końca sezonu dotrwać............ a potem hmmmmmmmmmm to już inna historia.
Tak jak z przed roku............. bo i tak spadną (degradują) to znaleźli społeczniaka.... i teraz to samo.... Byle do końca sezonu....SZATAN i reszta.......................!!!!
Dobromir01 napisał(a):Zastanawiam się czy ten "duet trenerski" jest w stanie zmotywować tą "zgraję antypiłkarzy" ( nie dotyczy gostomski, pietrzak, łuczywek, filipowicz ,mysliwy, marek)
do tego aby utrzymać Zagłębie w tej 2 lidze?
Przemek26 napisał(a):Dobromir01 napisał(a):Zastanawiam się czy ten "duet trenerski" jest w stanie zmotywować tą "zgraję antypiłkarzy" ( nie dotyczy gostomski, pietrzak, łuczywek, filipowicz ,mysliwy, marek)
A to jakis 1 kwietnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pietrzak Marek i Myśliwy na tak ale pozostali to wypierdalać
Strooś napisał(a):Przemek26 napisał(a):Dobromir01 napisał(a):Zastanawiam się czy ten "duet trenerski" jest w stanie zmotywować tą "zgraję antypiłkarzy" ( nie dotyczy gostomski, pietrzak, łuczywek, filipowicz ,mysliwy, marek)
A to jakis 1 kwietnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pietrzak Marek i Myśliwy na tak ale pozostali to wypierdalać
Można się zgodzić z niektórymi pozycjami, albo i nie. Ja np. dodałbym jeszcze Arka Kłodę.
Jest w każdym bądź razie kilku zawodników na, których można by oprzeć "szkielet" drużyny, ale tak jak już wcześniej pisałem, wszystko to na nic się zda kiedy nie będzie reżysera gry z prawdziwego zdarzenia.
turku napisał(a):Dla przypomnienia podnosze ten temat aby wsyzscy ci którzy uważali że Pierscionek jest kiepskim trenerem i powinien jak najszybciej odejść z Zagłębia a teraz wychwalają go przejżeli swoje dotychczasowe posty.
Sam musze się przyznać że nie byłem zadowolony z tego że Pierścionek został trenerem, ale teraz po sparingach gdy widzę jak się chłop stara to jestem spokojny o awans. Obym sie nie zawiódł.
I tak sobie myślę że Pierscionek to taki trenerski Jerzy Buzek. Na początku krytykowany że jest marianetką a się wyrobił i został szefem Parlamentu Europejskiego może i nasz Pierścień się wyrobi i zrobi międzynarodową karierę.
turku napisał(a):Dla przypomnienia podnosze ten temat aby wsyzscy ci którzy uważali że Pierscionek jest kiepskim trenerem i powinien jak najszybciej odejść z Zagłębia a teraz wychwalają go przejżeli swoje dotychczasowe posty.
Sam musze się przyznać że nie byłem zadowolony z tego że Pierścionek został trenerem, ale teraz po sparingach gdy widzę jak się chłop stara to jestem spokojny o awans. Obym sie nie zawiódł.
I tak sobie myślę że Pierscionek to taki trenerski Jerzy Buzek. Na początku krytykowany że jest marianetką a się wyrobił i został szefem Parlamentu Europejskiego może i nasz Pierścień się wyrobi i zrobi międzynarodową karierę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack