Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
peterrabit3 napisał(a):Panie Pierscionek jakby Pan mial wiecej ambicji to by Pan zobaczyl sie w lustrze z nosem drewnianym i sznurkami na rekach i nogach Czy nie widzisz ze jestes marionetka w rekach tych pajacy z zarzadu>>>>Lecisz na ochlapy pod haslem Ratuj Zaglebie . To nie prawda !!!!
Ratujesz portfele Kurczakow bo nikt tutaj nie przyjdzie za drobne To jest mission impossible.....
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Wszyscy Ci najwierniejsi myslą o swoim Klubie, ja sadzilem ze Pan Janusz dostał 1,5 roku
na zbudowanie druzyny, a tu masz babo placek - zwolniony, ale zachowal sie jak Gość bez
szumu - a nasi wodzowie jak zwykle brak profesjonalizmu, totalny brak a przeciez jeszcze
nie dawno wrzeszczeli o AWANSIE.
Po mezcu z Pogonią na Ludowym - przestałem myslec o awansie a po drugie po zwolnieniu
zawodnikow którzy zarabiali duzo wg własciciela Klubu.
Teraz chciałbym , aby sie utrzymali, i moze nowy sezon rozpoczac sensownie z nowym
profesjonalnym trenerem stawiam pytanie do wszystkich sensownych kibiców CZY DAROWALIBYSMY
naszemu Zagłebiowskiemu trenerowi i przyjeli go jako trenera ponownie - mam na mysli KT?
Ja osobiscie musze przespac sie z ta myslą.
Ciekaw jestem jak interpretujecie dzisiejsza wiadomość iz Pan Prezes G.lato szykuje
niespodzianke i chce darowac winy, grzechy wszyskim Klubom upackanym w korupcji przed
2005 r.- nie mam pojecia jak to moze wygladac w praktyce.-
Pozdrawiam Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack