Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kibicccka napisał(a):Kibice - jesli wogole mozna tak mowic... - jestescie niekumaci! Jak pilkarze maja grac dobrze skoro wy zachowujecie sie jak debile! Te obelgi nie są motywujące! - tylko dołujące.... i dla takich "kibiców" też nie chciałoby mi sie grac!!!............
kibicccka napisał(a):Kibice - jesli wogole mozna tak mowic... - jestescie niekumaci! Jak pilkarze maja grac dobrze skoro wy zachowujecie sie jak debile! Te obelgi nie są motywujące! - tylko dołujące.... i dla takich "kibiców" też nie chciałoby mi sie grac!!!............
kibicccka napisał(a):kibicccka napisał(a):
Kibice - jesli wogole mozna tak mowic... - jestescie niekumaci! Jak pilkarze maja grac dobrze skoro wy zachowujecie sie jak debile! Te obelgi nie są motywujące! - tylko dołujące.... i dla takich "kibiców" też nie chciałoby mi sie grac!!!............
No przecież kibicowsko byliśmy na bardzo wysokim poziomie. Ale ile można udawać że sie tort czekoladowy je jak to gówno jest.
Jakby zagrali 90 minut z taką wola walki jak na początku II połowy to jeszcze bym im wybaczył. Ale to było tylko 10 minut zrywu a potem dalej ten sam marazm
ok rozumiem, ja tez jestem za zagłębiem i boli mnie przegrana za kazdym razem, ale DOŁUJĄC ich psychicznie nic nie wskuramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oni zamiast biegac i skupiac sie na grze musza wysluchiwac tych obelg i to ich boli, az checi im odchodzą... wiec pomyslcie.
pogonMKS napisał(a):kibicccka napisał(a):Kibice - jesli wogole mozna tak mowic... - jestescie niekumaci! Jak pilkarze maja grac dobrze skoro wy zachowujecie sie jak debile! Te obelgi nie są motywujące! - tylko dołujące.... i dla takich "kibiców" też nie chciałoby mi sie grac!!!............
Przepraszam ze się wtrące ale ta wypowiedź jest idiotyczna. Nie można za każdym razem śpiewać ,,nic się nie stało !!!,, a właśnie że sie stało! Druzyna klepie jakby chciała a nie mogła. Piłkarze, trenerzy, działacze się zmieniaja, przychodzą i odchodzą ale kibice zostają i jeśli ktoś to niszczy to nie można nic nie robić. I właśnie Zbluzganie się należało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników