Drążkiewiczowi trzeba jaja urwac i przykleic na czole. Ciekawe czy gnój zauważy różnicę. Wielki mi k***a dyrektor MOSiRu !
Zaraz mnie chyba szlak trafi !
Toż to brak słów na taką robotę, to jest jakaś profanacja !!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Są dwie mozliwosci zeby wytlumaczyc to badziewie.Albo te barwy sa na czesc Wlochow ktorzy wracaja do sponsorowania albo graficiarze z niezaprzyjaznionego klubu zrobili nam kawal.Jezeli w sobote zobacze te kolory to chyba mnie szlag trafi.To jest gorsze od hymnu w wykonaniu pani G.Edyty.A swoja droga chcialbym poznac nazwisko tego jełopa ktory zlecil malunek w tych barwach.
Piotreq_Sc napisał(a):To co sie stalo zszokowalo mnie !! jak mozna nie dopilnowac takiej rzeczy - mowie tu oczywiscie o kolejnosci barw przy wejsciu na stadion. Dla mnie to jest jakis absurd , mam nadzieje ze to wszytsko zostanie sprostowane. Teraz czeka nas kolejny wydatek pieniedzy a jak wiadomo w klubie jest ich obecnie malo .
STACH PL napisał(a):Piotreq_Sc napisał(a):To co sie stalo zszokowalo mnie !! jak mozna nie dopilnowac takiej rzeczy - mowie tu oczywiscie o kolejnosci barw przy wejsciu na stadion. Dla mnie to jest jakis absurd , mam nadzieje ze to wszytsko zostanie sprostowane. Teraz czeka nas kolejny wydatek pieniedzy a jak wiadomo w klubie jest ich obecnie malo .
jaki wydatek? i co ma do tego budżet klubu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników