Chemik Police - Zagłębie Sosnowiec 4 IV 2009 godz. 13:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Chemik Police - Zagłębie Sosnowiec 4 IV 2009 godz. 13:00

Postprzez swiezy52 2009-04-05, 11:31 am

mamut17 napisał(a):Najgorsze jest to ze porazka z Polonia niczego ich nie nauczylaa....licza sie bramki a nie dobra postawa. Z Polonia byla zla postawa,z chemikiem brak udokumentowania przewagi,to moze z Nielba juz bedzie git.. Byle by sie to wszystko 3liga nie skonczylo,bo na awans juz nie ma szans..

na stronie masz zdjecia na ktorych chcialm wlasnie pokazac ciezka prace bramkarza chemika... uwiezcie mi bylo bardzo duzo sytuacji do strzelenia bramki niestety zadna sytuacja nie wykorzystana...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez martino 2009-04-05, 11:34 am

co do wychowankow to ten kktos ma racje... z tego co widzialem to Police maja prawie samych wychowankow i jakos daja sobie teraz rade...
martino

Postprzez denacik81 2009-04-05, 11:52 am

novack napisał(a):Mój czas, moje pieniądze, byłem na wyjeździe i na jeszcze niejednym będę, chociażby po to, by móc pozwolić sobie na komentarz.

CIEKAW JESTEM ILU JEST TAKICH KIBICÓW JAK TY! BO SŁOWA PIOSENKI ZNAJĄ WSZYSCY .....
" NA DOBRE I NA ZŁE, I W KAŻDEJ LIDZE......"

NIE MA SIĘ OSZUKIWAĆ I CZYM SZYBCIEJ TO ZROZUMIEMY TYM BĘDZIE DLA NAS LEPIEJ..... NA STAŁE CIĘŻKIE CZASY DLA ZAGŁĘBIE SOSNOWIECKIEGO !
P.SZATAN CHCIAŁ NA PEWNO DOBRZE PRZEJMUJĄC KLUB..... ALE OKAZAŁO SIĘ ZE NIE PORADZIŁ SOBIE Z TYM , NALEŻY MU TYLKO PODZIĘKOWAĆ ZA CHĘCI I ZACZYNAĆ WSZYSTKO OD POCZĄTKU!
denacik81

Postprzez django 2009-04-05, 11:53 am

Przemek29 napisał(a):To naprawdę jest koniec tej drużyny.Zebrać drużynę z chłopaków grających w Zagłębiaka Czarnych, Niwki , którzy zagraja ambitnie gryząc w każdym meczu trawę.

Niektórzy dalej nie rozumieją, że dużo łatwiej jest ściągnąć takiego Sochę, niż wyrwać kogokolwiek z Niwki. To nie te czasy, że na słowo ZAGŁĘBIE, każdy klub z regionu oddawał wychowanków.

Dajcie spokój z tymi zmianami trenerów. W tej drużynie nie ma potencjału i żaden następny trener nic z nimi nie zrobi. Potrzebna jest mądra polityka kadrowa, której w klubie brakuje.
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-04-05, 12:25 pm

Zaglebie jako region ma byc solidarne, dlaczego Niwka nie oddała Nowaka do Zagłebia
a chodzilo o pieniadze - zawodnik wyrazal ochote grania w Zagłebiu.
Nigdy od 1956 nie bylo tak aby w Stali, Zagłebiu grali tylko zawodnicy - Zagłebiacy, zawsze
było kilku z innych stron Polski.
I tak tez jest teraz - czy ta druzyna ma potencjal - ja wiem ze nie ma na tyle ,by trener mógł
od nich wymagac nie wiadomo czego stąd mentalność, umiejętnosci itd. - a mianowicie :
za krotko sa razem,
pieniedzy na przygotowanie do sezonu nie było,
transfery wszystkie na ostatnia chwile,
transfery za darmoche a zatem zawodnicy nie chciani w innych Klubach,
Trzeba temu trenerowi dac czas i mozliwosci zaangazowania lepszych zawodnikow.
A dlaczego nie przyszli napastnicy z Gawina do nas - a moze własnie pieniadze odegrały
decydujaca role,
Kol. Przemek - to pytanie juz stawia mi Kol nie wiem ktory raz a zatem bez odpowiedzi,
Jak mówil jeden Pan KASA MISIU KASA SIE LICZY.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mario999 2009-04-05, 1:24 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Zaglebie jako region ma byc solidarne, dlaczego Niwka nie oddała Nowaka do Zagłebia
a chodzilo o pieniadze - zawodnik wyrazal ochote grania w Zagłebiu.
Nigdy od 1956 nie bylo tak aby w Stali, Zagłebiu grali tylko zawodnicy - Zagłebiacy, zawsze
było kilku z innych stron Polski.
I tak tez jest teraz - czy ta druzyna ma potencjal - ja wiem ze nie ma na tyle ,by trener mógł
od nich wymagac nie wiadomo czego stąd mentalność, umiejętnosci itd. - a mianowicie :
za krotko sa razem,
pieniedzy na przygotowanie do sezonu nie było,
transfery wszystkie na ostatnia chwile,
transfery za darmoche a zatem zawodnicy nie chciani w innych Klubach,
Trzeba temu trenerowi dac czas i mozliwosci zaangazowania lepszych zawodnikow.
A dlaczego nie przyszli napastnicy z Gawina do nas - a moze własnie pieniadze odegrały
decydujaca role,
Kol. Przemek - to pytanie juz stawia mi Kol nie wiem ktory raz a zatem bez odpowiedzi,
Jak mówil jeden Pan KASA MISIU KASA SIE LICZY.
Pozdrawiam tadeusz

Niwka chciala oddac Artura ale to ZAGLEBIE NIE CHCIALO, a czemu to sobie sam odpowiedz
mario999

Postprzez django 2009-04-05, 2:13 pm

mario999 napisał(a):Niwka chciala oddac Artura ale to ZAGLEBIE NIE CHCIALO, a czemu to sobie sam odpowiedz

Nie ODDAĆ tylko SPRZEDAĆ. Jakby go chcieli oddać, to teraz by grał w Zagłębiu.
django

Postprzez MrCricket 2009-04-05, 2:31 pm

Dobra, wyluzujcie. Jeden kopacz z 4 czy 5 ligi nie będzie zbawieniem Zagłebia. Mecz z Policami był calkiem inny od tego ze Słubicami i został przegrany przez brak skuteczności. Ciągła krytyka nic nie pomoże, bo mamy grajków na jakich nas obecnie stać, co chwilę zmieniają się trenerzy, wymagania wyolbrzymione. Trzeba się zmobilizować i bronić tego co się ma, bo juz niektorzy frustraci uważający się za kibiców proponują grę w A-klasie :redface: Od waszego narzekania nic się nie poprawi, a niektorzy już pod tym względem są "etatowcami".
MrCricket

Postprzez peru78 2009-04-05, 6:48 pm

połóżcie sie i leżcie to wam najlepiej wychodzi, piłkarzyki pajacyki bez honoru i ambicji hańbicie nasz klub.wszyscy na ludowy w sobote niech płaca jak najwieciej.pokazmy ze zaglebie to my a nie oni
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
peru78

Postprzez nowy-1906 2009-04-05, 9:05 pm

Lezec psy! Bo kurw* grac to nie umiecie! Ja juz przestaje wierzyc w ich gre. Z taka Kadra Zaglebie nigdzie nie zajdzie! Wypierd*lic zarzad i tych pilkarzy na pysk! Oni sie nie licza tak jak my nie liczymy sie dla nich!

WYLUZUJ BO DOPIERO ZACZYNASZ KARIERĘ NA FORUM
nowy-1906

Postprzez August 2009-04-05, 9:55 pm

nowy-1906 napisał(a):Lezec psy! Bo kurw* grac to nie umiecie! Ja juz przestaje wierzyc w ich gre. Z taka Kadra Zaglebie nigdzie nie zajdzie! Wypierd*lic zarzad i tych pilkarzy na pysk! Oni sie nie licza tak jak my nie liczymy sie dla nich!

WYLUZUJ BO DOPIERO ZACZYNASZ KARIERĘ NA FORUM

Mnie też to wszystko momentami doprowadza do czarnej rozpaczy, ale co w zamian ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez arek 2009-04-05, 10:04 pm

Ten sezon jest już definitywnie stracony. W zasadzie był już stracony w momencie w którym wyjaśniła się sprawa 4-ech ujemnych punktów - chociaż bardziej podejrzewam że sprawie ukręcono łeb bo oficjalnie nic nie słyszałem w tej sprawie. Końcówkę należy wykorzystać na ogrywanie chłopaków - głównie naszych. Trenera bym oszczędził. Pamiętam zachwyty większości kibiców nad sprytnym posunięciem Zarządu które wyrwało dobrego trenera z zawodnikami z drużyny lidera. Nie ma co popadać w skrajności. Nie mogę już słuchać newsów dot. kolejnej zmiany nieudolnego trenera na cudotwórcę. To tylko trzecia liga i nawet z tych miernot można zrobić przyzwoitą drużynę ale na to trzeba czasu - czasu na zgranie, bo więcej umiejętności z tych ludzi się nie wyciśnie. Ciekawe jak cierpliwi mogą być kibice Zagłębia? Ile upokorzeń musimy jeszcze przeżyć zanim zaczniemy odcinać kupony? Dla mnie upokarzający jest fakt takiej ożywionej dyskusji po meczu z jakimś prowincjonalnym klubikiem.
arek

Postprzez Przemek29 2009-04-06, 4:59 am

arek napisał(a):Ten sezon jest już definitywnie stracony. W zasadzie był już stracony w momencie w którym wyjaśniła się sprawa 4-ech ujemnych punktów - chociaż bardziej podejrzewam że sprawie ukręcono łeb bo oficjalnie nic nie słyszałem w tej sprawie. Końcówkę należy wykorzystać na ogrywanie chłopaków - głównie naszych. Trenera bym oszczędził. Pamiętam zachwyty większości kibiców nad sprytnym posunięciem Zarządu które wyrwało dobrego trenera z zawodnikami z drużyny lidera. Nie ma co popadać w skrajności. Nie mogę już słuchać newsów dot. kolejnej zmiany nieudolnego trenera na cudotwórcę. To tylko trzecia liga i nawet z tych miernot można zrobić przyzwoitą drużynę ale na to trzeba czasu - czasu na zgranie, bo więcej umiejętności z tych ludzi się nie wyciśnie. Ciekawe jak cierpliwi mogą być kibice Zagłębia? Ile upokorzeń musimy jeszcze przeżyć zanim zaczniemy odcinać kupony? Dla mnie upokarzający jest fakt takiej ożywionej dyskusji po meczu z jakimś prowincjonalnym klubikiem.

JUż jeden taki sezon mielismy i ogrywanie chłopaków też miało być. W OE :twisted: :twisted: :twisted:

Efekt widzimy dziś. :twisted: :twisted: :twisted:
Przemek29

Postprzez KalF92 2009-04-06, 8:08 am

Kudyba musi zostać, bo jest to niezły szkoleniowiec, pozatym w Zagłębiu już za często zmieniano trenera.
Trzeba tylko przygotować piłkarzy i poszukać młodych zdolnych Zagłębiaków na następny sezon.
A o ostatnim sezonie zapomnijmy najlepiej.
KalF92

Postprzez waprzech 2009-04-06, 8:10 am

Wszystko zgodnie z planem.W chwili obecne z tymi nieudacznikami jak Hytry,Lula, "trener" Kudyba bez sponsora i pomocy miasta Zagębie stać tylko na IV ligę.Proponuję odebrać tym panom już te zabawki, którymi się bawią.Zagłębie nie może być przedmiotem pośmiewiska na całą POLSKĘ.
waprzech

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna