Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Schabu napisał(a):Cóż najłatwiej jest zmienić trenera,więc śmiem twierdzić że po meczu z Polonią Słubice może zapachnieć wiosenną zmianą.....
paskuda napisał(a):Po raz pierwszy zabieram głos na forum, ale powodowany wielką ciekawością chcialbym spytać niejakiego Pawła Ryndaka, który raczył wejść na boisko w drugiej połowie lub innych forumowiczów oblatanych w temacie mody jakich kosmetyków trzeba użyć ,aby otrzymać efekt przepięknego czuba na głowie. Przykład Ryndaka jest wzorcowy, ale problem zniewieścienia i spedalenia dotyczy większości osób biegających po boisku w barwach Zagłębia i próbujacych nieudolnie kopnąć piłkę nie ważne, w którym kierunku. Mam jeszcze jedno bardziej osobiste pytanie,a mianowicie czy "nasze" dziewczynki mają kolczyki w pępkach i czy na mecz zakładają pod spodenki koronkowe stringi. Przepraszam za tak wnikliwe pytania, ale jeśli ktoś byłby w temacie to proszę o odpowiedź.
paskuda napisał(a):Po raz pierwszy zabieram głos na forum, ale powodowany wielką ciekawością chcialbym spytać niejakiego Pawła Ryndaka, który raczył wejść na boisko w drugiej połowie lub innych forumowiczów oblatanych w temacie mody jakich kosmetyków trzeba użyć ,aby otrzymać efekt przepięknego czuba na głowie. Przykład Ryndaka jest wzorcowy, ale problem zniewieścienia i spedalenia dotyczy większości osób biegających po boisku w barwach Zagłębia i próbujacych nieudolnie kopnąć piłkę nie ważne, w którym kierunku. Mam jeszcze jedno bardziej osobiste pytanie,a mianowicie czy "nasze" dziewczynki mają kolczyki w pępkach i czy na mecz zakładają pod spodenki koronkowe stringi. Przepraszam za tak wnikliwe pytania, ale jeśli ktoś byłby w temacie to proszę o odpowiedź.
Schabu napisał(a):Ja zacznę od elementów organizacyjnych.To co działo się przy kasach i na bramkach to jest poprostu dramat![]()
Aż strach pomyśleć co by się działo,gdyby na mecz przyszło z 10 tysięcy ludzi![]()
Wtedy na stadion trzeba by wchodzić chyba o 12 już.![]()
Ostatni ludzie wchodzili jeszcze o 17-30.
jls napisał(a):Ja w sprawie prowadzącego doping. Wszystko było w porządku do momentu, gdy podał hasło:
"Jedziemy z kurwami". Powinno się go od razu wyprowadzić ze stadionu i zamknąć za prowokowanie do zamieszek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: vega