Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):Ja dalej czekam na odpowiedz, na kiego te czytniki co mają czytać, jak sobie wyobraża ochrona sparwdzać dowódJak na wyjazadch? Bo jak tak to awanture pod kasami mamy gwarantowaną i zamkniety stadion. No chyba żę o to chodzi
Nie nie rozwiązał. Ze Scorpionem jeszcze nie była podpisana.Łuki19 napisał(a):adas to co klub rozwiazał umowe z firma scorpions i podpisal nowa z dragon
phz napisał(a):A karnety wchodzą normalnie?
YOOSHKY napisał(a):No jakby Górski mógł zamknąć stadion? Przyznałby się do porażki. Nie może sam powiedzieć społeczeństwu że jest kiepskim gospodarzem. Utrzymanie stadionu we właściwym stanie należy przecież do niego.
grawczewski napisał(a):Mam pytanie trochę z innej beczki.Czy ktoś wie co oni zaczęli budować koło boisk treningowych.
Teren zaczęli ogradzać a koparki i wywrotki jeżdżą jak w ukropie.Słyszłem już różne opinie,że
będzie boisko ze sztuczną trawą albo hotel.Czy coś wiecie?
(...)uruchomione zostaną przy wejściu na Stadion Ludowy czytniki. Dokumentem upoważniającym do wejścia na mecz są: prawo jazdy, dowód osobisty, PASZPORT lub w przypadku młodzieży - legitymacja szkolna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników