19fanatyk06 napisał(a):mam pytanko..jak jest z biletami na kryta?wszyscy moga owe wejsciowki zakupic?
Nie wszyscy. Tylko ci wybrańcy, których stać na zapłacenie 15 złotych za bilet.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
19fanatyk06 napisał(a):mam pytanko..jak jest z biletami na kryta?wszyscy moga owe wejsciowki zakupic?
Na czwartkowym spotkaniu przedstawicieli klubów II ligi grupy wschodniej i zachodniej z przedstawicielami Polskiego Związku Piłki Nożnej we wspólnym głosowaniu zadecydowano, że mecze 20 kolejki odbędą się zgodnie z planem.
Wcześniej mówiło się, że być może inauguracyjna kolejka zostanie przełożona. Na południu kraju bowiem utrzymywała się zimowa aura i stan boisk nie był najlepszy. Tym czasem w głosowaniu chęć przełożenia spotkania wyrazili tylko przedstawiciele Zagłębia Sosnowiec. Wszystkie spotkania odbędą się zgodnie z planem.
Przemek26 napisał(a):A ja chciałem zapytać czy kogoś w tym klubie już całkiem popierdoliło???????????Na czwartkowym spotkaniu przedstawicieli klubów II ligi grupy wschodniej i zachodniej z przedstawicielami Polskiego Związku Piłki Nożnej we wspólnym głosowaniu zadecydowano, że mecze 20 kolejki odbędą się zgodnie z planem.
Wcześniej mówiło się, że być może inauguracyjna kolejka zostanie przełożona. Na południu kraju bowiem utrzymywała się zimowa aura i stan boisk nie był najlepszy. Tym czasem w głosowaniu chęć przełożenia spotkania wyrazili tylko przedstawiciele Zagłębia Sosnowiec. Wszystkie spotkania odbędą się zgodnie z planem.
Przemek26 napisał(a):A ja chciałem zapytać czy kogoś w tym klubie już całkiem popierdoliło???????????Na czwartkowym spotkaniu przedstawicieli klubów II ligi grupy wschodniej i zachodniej z przedstawicielami Polskiego Związku Piłki Nożnej we wspólnym głosowaniu zadecydowano, że mecze 20 kolejki odbędą się zgodnie z planem.
DarekB napisał(a):bolo73 !
Czy Asja13 napisała, że nie przyjdzie na mecz jak nie będzie oprawy
Jeżeli to jest 13sto letnia dziewczynka (wnioskuje po nicku) to z całym szacunkiem, ją bardziej intersuje oprawa niż chłopaki biegający po boisku. Moja córka też mnie pyta: tata a oprawa dziś będzieWtedy dziecku tłumaczę, że dziś nie lub, że dziś tak, zależy od....
bolo73, nie czuj się rozwalony![]()
POzdro !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: vega