XIV Memoriał im. Włodzimierza Mazura

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: XIV Memoriał im. Włodzimierza Mazura

Postprzez sosnowiczanin_4444 2009-02-15, 8:05 pm

a najlepszy zawodniki krol strzelcow?
sosnowiczanin_4444

Postprzez emdżej 2009-02-15, 8:12 pm

SO_1906 napisał(a):
emdżej napisał(a):Z turnieju jestem zadowolony, był ciekawy, emocje w finale. A pisząc na podstawie gry młodzieży wspartej Łuczywkiem na hali o tym, że się możemy nie utrzymać to lepiej puknąć się mocno w głowę i dla pewności poprawić.

Tak oczywiście ich gra i emocje były zajebis.....

Dalsza polemika nie ma najmniejszego sensu...
emdżej

Postprzez manuel90 2009-02-15, 8:16 pm

Nie przejmuj się emdżej... Na tym forum jest jeszcze dużo więcej osób które potrafią wróżyć z fusów...
Jak wiecie że się nie utrzymamy to napiszcie jeszcze które miejsce zajmiemy? Ewentualnie możecie jeszcze napisać wyniki... to sobie pojadę tylko na wygrane mecze... bo na przegrane szkoda czasu i pieniędzy...

No niech napisze wreszcie ktoś coś więcej na temat turnieju ;) Więcej wyników itd ;)
manuel90

Postprzez Łuki19 2009-02-15, 8:49 pm

widze ze dla niektorych gra na halii a gra na boisku to taka sama gra ehe zalosne
Łuki19
Obserwowany

Postprzez emdżej 2009-02-15, 8:54 pm

W półfinale Zagłębie wygrało z Zagłębiem '95 1:0 po golu Pietrzaka i w finale spotkało się z LKS-em Wysoka. Po kiepskim początku (0:3) Zagłębie odrobiło straty i nastąpiła wymiana ciosów zakończona remisem 6:6. W rzutach karnych z 3:0 dla Zagłębia, zrobiło się już 3:2, ale w ostatniej serii trafił Adrian Marek dając Zagłębiu wygraną w turnieju. W meczu o 3. miejsce Zagłębie 95' pokonało TS Szóstkę Będzin, a w meczu o 5. miejsce Przemsza Siewierz wygrała z Zagłębiakiem Dąbrowa Górnicza.

Mogłem przekręcić jeśli chodzi o mecz o 5. miejsce, więc niech ktoś potwierdzi lub poprawi.

Na spotkaniach grupowych mnie nie było.
emdżej

Postprzez davidian 2009-02-15, 9:07 pm

Turniej ciekawy. Szkoda ze Zagłębiak D.G wystapił w 6 osobowym składzie w ostanim meczu nawet chyba bronił ktoś z Zagłębia Sosnowiec.

Królem strzelców został zawodnik Zagłebiaka strzelił 5 bramek. Bramkarzem pewnie Stanek bardzo dobrze bronił. Ogólnie w końcówce Antczak z Zagłębia 95 bardzo chciał zdobyć króla strzelców czym doprowadzał do szału Zudina.

Z tybun poleciało trochę o sprzedawczykach, złodzieje i Zagłębie Kupujemy-Sprzedajemy.

Dla mnie zachowanie Treścińskiego to :czerwona: grał bardzo chamsko ale sędziowie byli pobłażliwi i nie karali kartkami. Chociaz w meczu półfinałowym był moment kiedy Zagłębie Sosnowiec grało w 2 na 3.

Paru kibiców z LKS Wysoka czasami się uaktywniało to plus dla nich.

Mnie osobiście denerwowały zachwyty prezentera nad Zagłębiem 95.

Bardzo dobry mecz oldbojów chociaz w końcówce Zagłębiacy wysiedli kondycyjnie.

Najbardziej emocjonujące spotkania to Zagłębie Sosnowiec - Zagłębie 95 1-0 i Zagłębie Sosnowiec - LKS Wysoka 6-6
davidian

Postprzez Łuki19 2009-02-15, 9:08 pm

no przekreciłes Zagłebiak wygrał z Przemsza
Łuki19
Obserwowany

Postprzez mario23tp 2009-02-15, 9:08 pm

Nie dziwie się że nikt nie wie kto został królem strzelców, czy najlepszym zawodnikiem turnieju, ponieważ takie nagrody są wręczane na końcu turnieju, a na dekoracji było może 30 osób, oczywiście prawie nikogo z tych krzykaczy którzy przyszli tylko powyzywać naszych byłych zawodników od złodziei czy sprzedawczyków.
Ja ich nie bronię, ale takiej wrogości wobec zawodników Zagłębia 95 się nie spodziewałem. Widać że większosć kibiców którzy przyszli na turniej zrobili to tylko po to aby się wyżyć, bo wyzywać potrafili a jak przyszedł mecz Zagłębia to do finału była cisza...Tyle na ten temat

Dla mnie Zagłębie nie zasłużyło na zwycięstwo, ale nie zawsze wygrywa lepszy...Nasi zagrali tylko jeden dobry mecz- finał- no i to najważniejsze...

Królem strzelców turnieju został młody chłopak z Zagłębiaka Dąbrowa Górnicza- nazwiska nie pamiętam
Najlepszym zawodnikiem turnieju- Tomek Łuczywek
Najlepszy bramkarz- Robert Stanek
Nagroda fair play- Zagłębiak Dąbrowa Górnicza
Trener- Janusz Kudyba
mario23tp

Postprzez mario23tp 2009-02-15, 9:10 pm

Do kolegi davidan:

Mała poprawka to nie Antczak chciał zostać królem strzelców tylko Maciek Zudin, co wkur...Derbina, ale to tak tylko na marginesie ;-)
mario23tp

Postprzez davidian 2009-02-15, 9:11 pm

Mario23tp - moim zdaniem wrogie nastroje pojawiły się w czasie spotkania półfinałowego a winny był Treściński który nie wiadomo co chciał udowodnić szkoda że jak miał okazję i czas grania z zaangażowaniem to nie czynił tego w Zagłębiu Sosnowiec.

Antczak też miał 4 gole o ile mnie pamięć nie myli :D ale fakt w końcówce Derbin nie wytrzymał i zszedł :lol:

Ale nie powiesz ze to nie było śmieszne te k^^^^^było słychać na całej sali :lol:

P.s.

Dobra sytuacja była jak wchodziłem na mecz wybiega baba i mówi że ochrona zabiera butelki a obok w bufecie sprzedają wodę mineralną butelkowaną :lol: :lol:
davidian

Postprzez mario23tp 2009-02-15, 9:21 pm

Nie zgodze się z kolegą, co do wrogich nastrojów i wyzwisk to zaczęły się one już przy pierwszym meczu Zagłębia 95 z LKS Wysoka.

Antczak zakończył turniej z 3 golami, ale zachowanie Derbina rzeczywiście było komiczne :lol: :lol:
mario23tp

Postprzez emdżej 2009-02-15, 9:37 pm

Łuki19 napisał(a):no przekreciłes Zagłebiak wygrał z Przemsza

Dzięki za poprawienie.

davidian napisał(a):Dobra sytuacja była jak wchodziłem na mecz wybiega baba i mówi że ochrona zabiera butelki a obok w bufecie sprzedają wodę mineralną butelkowaną :lol: :lol:

Tylko przy kupnie przelewano ją do plastikowych kubków.
emdżej

Postprzez SO_1906 2009-02-15, 9:49 pm

I tak duuuużo osób wnisło browary...
SO_1906

Postprzez Łuki19 2009-02-15, 10:02 pm

ja widzialem jak kolesie siedzieli i sobie polewali do kieliszka wodke :D
Łuki19
Obserwowany

Postprzez kasiek199 2009-02-15, 10:03 pm

Zastanawiam się co Wy macie do tych chłopaków co grali w Zagłębiu 95...???? Dla mnie to powinniśmy być dumni, że są ludzie tacy jak oni i chcą występować w takich szczytnych celach... Bo nie każdy się potrafi zdobyć na taką odwagę żeby pomóc innym i jeszcze być za to obrzucanym obelgami... Dla mnie to oni mają klase i otwarte serca.... :brawo: dla nich
kasiek199

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna