Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wojtal napisał(a):To badziewie a nie strona,ostatnia aktualizacja 3 luty a dzisaj 11 jak gra będzie jak ta strona to czarno to widze. Zastanawiam się po co na siłe ktoś chce nas uszczęśliwiac nową stroną jak potem nie ma kto się stroną zając.Chcialem się dowiedziec coś o sparingach w lutym ale trzeba kupic gazete bo na stronie ani me ani be ani kukuryku.Kończe bo jestem wk......ny
Bardzo chętnie. Największą naszą bolączką jest grafika, jednak na chwilę obecną chętnie powierzymy również zainteresowanym pisanie newsów. Także radio internetowe stworzone czas temu jakiś wymaga dyspozycyjnej osoby. Nam już niestety brakuje czasu, ale również i zapału.phz napisał(a):A co jeszcze jest do zrobienia? Może pokombinuje coś z tymi herbami klubów do "najbliższego meczu".
adas napisał(a):Bardzo chętnie. Największą naszą bolączką jest grafika, jednak na chwilę obecną chętnie powierzymy również zainteresowanym pisanie newsów. Także radio internetowe stworzone czas temu jakiś wymaga dyspozycyjnej osoby. Nam już niestety brakuje czasu, ale również i zapału.phz napisał(a):A co jeszcze jest do zrobienia? Może pokombinuje coś z tymi herbami klubów do "najbliższego meczu".
Hehe Jacek. Dostałem w sumie ze 100 tyś maili i PW z propozycją pomocy. A tak poważnie. Jedynym, który zaoferował swoją pomoc jest Manuel.YOOSHKY napisał(a):adas napisał(a):Bardzo chętnie. Największą naszą bolączką jest grafika, jednak na chwilę obecną chętnie powierzymy również zainteresowanym pisanie newsów. Także radio internetowe stworzone czas temu jakiś wymaga dyspozycyjnej osoby. Nam już niestety brakuje czasu, ale również i zapału.phz napisał(a):A co jeszcze jest do zrobienia? Może pokombinuje coś z tymi herbami klubów do "najbliższego meczu".
Całe morze chętnych, nadążasz odpisywać na maile i PW?
A wymagania siÄ™ ma....
manuel90 napisał(a):Zrobiłem paczkę herbów naszych ligowych przeciwników. Wysokość 64pix, tło przeźroczyste.
Myślę że jakość niezła... przede wszystkim nie widać BRZYDKICH pixeli na krawędziach...
Mam nadzieję że do czegoś się to przyda.![]()
tak siÄ™ prezentujÄ… na czarnym tle:
KLIK
a tutaj można pobrać spakowane wszystkie razem:
KLIK
Później dorobię herby najbliższych sparingpartnerów.
manuel90 napisał(a):1)Teraz przejrzałem te grafiki co zrobiłem... i wkradło się kilka błędów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack