Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
 Wszyscy tylko krytykuja,a to zadaszenie zle,a to cos innego...wy lepiej sie cieszcie panowie ze Ludowy jest duzo piekniejszy niz jeszcze 2 lata temu gdy do ekstraklasy "cudem" awansowalismy
 Wszyscy tylko krytykuja,a to zadaszenie zle,a to cos innego...wy lepiej sie cieszcie panowie ze Ludowy jest duzo piekniejszy niz jeszcze 2 lata temu gdy do ekstraklasy "cudem" awansowalismy  Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!  
 ?? prawda napiszcie:) czy tak jest
?? prawda napiszcie:) czy tak jest  a jesli chodzi o nazwe to i tak ja mam tylko jedna nazwe , prawdziwa... wiadomo jaka
 a jesli chodzi o nazwe to i tak ja mam tylko jedna nazwe , prawdziwa... wiadomo jaka 
Swiezy napisał(a):AHA a odnosnie trybuny krytej to na dachu ma byc kamera? ale chyba tylko w sloneczny deszcz bo nie widze filmowca w deszczu i lekkiej wichorce na tym podescie:( mam nadzieje ze jeszcze trybuny nie skaczyli?? prawda napiszcie:) czy tak jest
a jesli chodzi o nazwe to i tak ja mam tylko jedna nazwe , prawdziwa... wiadomo jaka

Już chyba lepiej jakby je wyburzyli.
 Już chyba lepiej jakby je wyburzyli.def napisał(a):Naprawdę remont cieszy, małymi kroczkami do przodu. Mam nadzieje, że jest jakaś koncepcja na zagospodarowanie bocznych sektorówJuż chyba lepiej jakby je wyburzyli.

SO_1906 napisał(a):Chciałbym Ci pomóc ale nie moge rozszyfrować twojej wypowiedzi troszke

Swiezy napisał(a):SO_1906 napisał(a):Chciałbym Ci pomóc ale nie moge rozszyfrować twojej wypowiedzi troszke
zobacz filmik z remontu wiec powinienes wiedziec o co chodzi
 Wiem o co Ci chodzi
 Wiem o co Ci chodzi  A co do twojego pytania to założy sie kamerzystom spadochrony i będzie git majonez jak to mawia pani barbara
 A co do twojego pytania to założy sie kamerzystom spadochrony i będzie git majonez jak to mawia pani barbara   

Dobrze jest Panowie tylko zeby te sektory jeszcze...ech no nie ma co narzekac,niebawem powstanie pelne wymiarowe boisko i 2 dodatkowe treningowe
 Dobrze jest Panowie tylko zeby te sektory jeszcze...ech no nie ma co narzekac,niebawem powstanie pelne wymiarowe boisko i 2 dodatkowe treningowe  wiec trza sie cieszyc ze Stadion Ludowy coraz piekniej sie prezentuje,jak i niebawem jego tereny
 wiec trza sie cieszyc ze Stadion Ludowy coraz piekniej sie prezentuje,jak i niebawem jego tereny  Pozdrawiam!
 Pozdrawiam! ;>
 ;>maniek-75-75 napisał(a):ja tak z innej beczki... uchowały się komuś z was zdjęcia ludowego ze starymi światłami??
propo remontów -zobaczymy jak ta nowa trybuna będzie wyglądać i jak te zadaszenia połączą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników