Łuki19 napisał(a):ja p... ludzie wy jestescie kur.wa jebnieci ja p... to człowiek moze lubi piwo jak kazdy z nas ale kur.wa nie jeden nie oddał by tyle zdrowia i ambicji za Zagłebie jak on wiec sie odp... kretyni od niego bo niewiecie jaki on jest a p... admini mozecie mi dać zołta kartke ale powiedziałem prawde.djlango ty jestes profesjonalny forumowicz zal mi cie chłoopie chłopak gra w 4 lidze nie dostaje za gre pieniedzy zeby cos osiagnac musi sam o to walczyc na boisku wiem ze ten chłopak oddałby serce dla Zagłebia a to ze pije piwo to nic dziwnego kazdy je lubi ci co maja do powiedzenia cos na jego temat ----> odpie... się od niego bo to Zagłebiak z krwi i kosci !! a wogole to zadna nowosc ze pilkarze pija ale ludzie kur.wa on gra od zawsze w 4 lidze wszyscy tam sprzedaja kupuja a wy sie dopi... bo zobaczycliscie chłopaka ktoremu w wieku 21 lat zabraniacie pic piwo bo kur.wa gra w 4 lidze i gra w piłke bo to kocha i chce cos w tym kierunku osiagnac ja p... zalosne
Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie nauczyli cię tego w podstawówce? Gdzie napisałem, że problemem jest picie piwa? Większość piłkarzy, nawet z obecnej kadry Zagłębia pije mniej lub więcej. Tylko, że żaden jakoś nie chwali się tym przed 10 milionową publicznością na naszej klasie. Gra za darmo w IV lidze i ja mu nie wróżę sportowego awansu, jeżeli nie zacznie profesjonalnie podchodzić do swojej kariery. Prawda jest taka, że w tej IV lidze każdy ma w dupie to czy jego piłkarz tak się zachowuje, bo co mu mogą zrobić? A jeszcze kolegom takim jak ty to imponuje, bo jest wielki chojrak, że się przyznał. Ale załóżmy, że trafia do ekstraklasy. Myślisz, że ktoś się z nim tam będzie cackał? Jakby poważny trener to zobaczył (a znając życzliwość ludzi, to na pewno by zobaczył), to Nowak w 15 minut byłby z powrotem na Niwce. Szkoda mi go, bo widać, że ma talent, ale brakuje mu ludzi, którzy podpowiedzieliby czego nie robić. Zamiast tego ma wokół siebie klakierów takich jak ty. Nasuwa mi się analogia z Treścińskim. Też wielka nadzieja, a wyszło jak wyszło.