Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez robchy 2009-01-30, 4:38 pm

do kafel2:
oczywiście że grali szkoda że nie na boisku ;)
jak dla mnie to co sezon do Zagłebia powinno być dołączanych 2-3 grajków z okolicznych klubów jak Sarmacja, Zagłebiak Czarni, Niwka, Victoria J. itp w końcu podobno była kiedyś podpisana umowa o współpracy z okolicznymi klubami ;) a jak nie chce kupywać neich wypożyczy bezgotówkowo takich piłkarzy jak:
z Górnika: Skorupski, Trznadel
z Legii: Kozub Mikołajczak
z Wisły: Burliga Rajfur
ze Śląska: Biliński (mało realne) :D
robchy

Postprzez kafel2 2009-01-30, 5:02 pm

dokładnie to miałem na myśli. No cóż ale my się przecież nie znamy tak jak cały " orszak mądrych głów wkoło p. Szatana. Przecież łatwiej jest wyp....... nie swoje pieniądze. Pozdro
kafel2

Postprzez RADOSKU 2009-01-30, 6:43 pm

No co tu duzo pisac! jak zaglebie ma dobrze grac jak taki zawodnik jak Adrian Marek tylko imprezuje i po knajpach siedzi bo go ludzie widza i gadaja. A tak wogole to dziw ze ten czlowiek gra w pierwszym skladzie
RADOSKU

Postprzez damian_2006 2009-01-30, 7:33 pm

hmm a skad ty to wiesz??Podziel sie,pilkarz tez czlowiek napic sie musi :-)
damian_2006

Postprzez bulion 2009-01-30, 7:59 pm

Radosku ma racje i potwierdzam, ale nic nie będę pisał na ten temat więcej.
bulion
Żółta kartka

Postprzez ryku 2009-01-30, 10:32 pm

ryku

Postprzez Przemek26 2009-01-30, 10:36 pm

ryku napisał(a):http://nasza-klasa.pl/profile/18760187/gallery/3 macie swoją gwiazde :P :lol:

CZŁOWIEK NIE KAKTUS PIĆ MUSI :lol: :lol:
Przemek26

Postprzez emdżej 2009-01-30, 10:53 pm

O proszę! Sami abstynenci się znaleźli!

Teraz czekam na gromy ciskane w moim kierunku
emdżej

Postprzez django 2009-01-30, 11:12 pm

ryku napisał(a):http://nasza-klasa.pl/profile/18760187/gallery/3 macie swoją gwiazde :P :lol:

Ja p***le, ręce opadają... Trzymajcie tego gościa jak najdalej od Zagłębia. I nie dlatego, że pije, choć w cywilizowanym kraju byłby to byłby wystarczający powód. Trzymajcie go z daleka bo jest idiotą. Jak profesjonalny piłkarz może się chwalić na Naszej Klasie zdjęciami, w których wali browar gdzieś na ulicy. Skoro gość jest taki "inteligentny" to ja się nie dziwię ani temu, jak potraktował go Copjak, ani temu, że nigdzie go nie chcą. Jeżeli to jest przyszłość zagłębiowskiej piłki, to zagłębiowska piłka nie ma przyszłości.
django

Postprzez Łuki19 2009-01-30, 11:38 pm

ja p... ludzie wy jestescie kur.wa jebnieci ja p... to człowiek moze lubi piwo jak kazdy z nas ale kur.wa nie jeden nie oddał by tyle zdrowia i ambicji za Zagłebie jak on wiec sie odp... kretyni od niego bo niewiecie jaki on jest a p... admini mozecie mi dać zołta kartke ale powiedziałem prawde.djlango ty jestes profesjonalny forumowicz zal mi cie chłoopie chłopak gra w 4 lidze nie dostaje za gre pieniedzy zeby cos osiagnac musi sam o to walczyc na boisku wiem ze ten chłopak oddałby serce dla Zagłebia a to ze pije piwo to nic dziwnego kazdy je lubi ci co maja do powiedzenia cos na jego temat ----> odpie... się od niego bo to Zagłebiak z krwi i kosci !! a wogole to zadna nowosc ze pilkarze pija ale ludzie kur.wa on gra od zawsze w 4 lidze wszyscy tam sprzedaja kupuja a wy sie dopi... bo zobaczycliscie chłopaka ktoremu w wieku 21 lat zabraniacie pic piwo bo kur.wa gra w 4 lidze i gra w piłke bo to kocha i chce cos w tym kierunku osiagnac ja p... zalosne
Ostatnio edytowano 2009-01-30, 11:46 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 2 razy
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Rafal18 2009-01-30, 11:43 pm

On przynajmnej mial odwage sie przyznac nasi grajkowie chodza pija i sie z tym kryja a ona nie wiec odpier.... sie od Nowaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rafal18

Postprzez PawełK 2009-01-30, 11:44 pm

Łuki19 napisał(a):ja p... ludzie wy jestescie kur.wa jebnieci ja p... to człowiek moze lubi piwo jak kazdy z nas ale kur.wa nie jeden nie oddał by tyle zdrowia i ambicji za Zagłebie jak on wiec sie odp... kretyni od niego bo niewiecie jaki on jest a p... admini mozecie mi dać zołta kartke ale powiedziałem prawde

Jak go znasz to mu przekaż żeby usunął sobie to zdjęcie bo jak przeczyta o tym w Fakcie lub innym pochodnym to Zagłębiaka wpisze sobie jako szczyt kariery.
PawełK
pyszałek

Postprzez django 2009-01-31, 12:10 am

Łuki19 napisał(a):ja p... ludzie wy jestescie kur.wa jebnieci ja p... to człowiek moze lubi piwo jak kazdy z nas ale kur.wa nie jeden nie oddał by tyle zdrowia i ambicji za Zagłebie jak on wiec sie odp... kretyni od niego bo niewiecie jaki on jest a p... admini mozecie mi dać zołta kartke ale powiedziałem prawde.djlango ty jestes profesjonalny forumowicz zal mi cie chłoopie chłopak gra w 4 lidze nie dostaje za gre pieniedzy zeby cos osiagnac musi sam o to walczyc na boisku wiem ze ten chłopak oddałby serce dla Zagłebia a to ze pije piwo to nic dziwnego kazdy je lubi ci co maja do powiedzenia cos na jego temat ----> odpie... się od niego bo to Zagłebiak z krwi i kosci !! a wogole to zadna nowosc ze pilkarze pija ale ludzie kur.wa on gra od zawsze w 4 lidze wszyscy tam sprzedaja kupuja a wy sie dopi... bo zobaczycliscie chłopaka ktoremu w wieku 21 lat zabraniacie pic piwo bo kur.wa gra w 4 lidze i gra w piłke bo to kocha i chce cos w tym kierunku osiagnac ja p... zalosne

Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie nauczyli cię tego w podstawówce? Gdzie napisałem, że problemem jest picie piwa? Większość piłkarzy, nawet z obecnej kadry Zagłębia pije mniej lub więcej. Tylko, że żaden jakoś nie chwali się tym przed 10 milionową publicznością na naszej klasie. Gra za darmo w IV lidze i ja mu nie wróżę sportowego awansu, jeżeli nie zacznie profesjonalnie podchodzić do swojej kariery. Prawda jest taka, że w tej IV lidze każdy ma w dupie to czy jego piłkarz tak się zachowuje, bo co mu mogą zrobić? A jeszcze kolegom takim jak ty to imponuje, bo jest wielki chojrak, że się przyznał. Ale załóżmy, że trafia do ekstraklasy. Myślisz, że ktoś się z nim tam będzie cackał? Jakby poważny trener to zobaczył (a znając życzliwość ludzi, to na pewno by zobaczył), to Nowak w 15 minut byłby z powrotem na Niwce. Szkoda mi go, bo widać, że ma talent, ale brakuje mu ludzi, którzy podpowiedzieliby czego nie robić. Zamiast tego ma wokół siebie klakierów takich jak ty. Nasuwa mi się analogia z Treścińskim. Też wielka nadzieja, a wyszło jak wyszło.
django

Postprzez manuel90 2009-01-31, 12:27 am

Póki co to on jeszcze nie jest zawodnikiem Zagłębia... Jest człowiekiem jak każdy, i jak każdy popełnia błędy... odpie****cie się w końcu od niego!! każdy tylko narzekać potrafi... Każdy tylko widzi błędy...
"Profesjonalny piłkarz" ? no nie wiem czy 4 liga taka profesjonalna jest... Robi co chce, póki nie jest piłkarzem Zagłębia to po co takie głupie wypowiedzi... Olej ich Artur i rób swoje...
manuel90

Postprzez Łuki19 2009-01-31, 12:36 am

taki klakier jak ty ciekawe gdzie masz swoje smerfy, po raz to te zdiecia on ma od ho ho czyli od okresu gdy nikt nie wiedzial ze istnieje taki chłopak jak nowak i gra w aks niwka po 2 jego sprawa jak poprowadzi swoja kariere jego zycie jego sprawa wiec nie macie prawa sie wp... butami do jego zycia tak jak on tego nie robi do waszego !!
Ostatnio edytowano 2009-01-31, 12:39 am przez Łuki19, łącznie edytowano 1 raz
Łuki19
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna