Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):Jako, że nagrodą za najlepszy top był karnet, a trudno jednoznacznie rozstrzygnąć który jest lepszy i użyjemy obu w systemie rotacyjnym, zapraszam ich twórców (kolega phz i S&H) do odbioru nagrody w klubie. Proszę zgłaszać się do Pawła do godziny 15.phz napisał(a):http://img166.imageshack.us/img166/8661/jotpegnw2.jpg
phz napisał(a):adas napisał(a):Jako, że nagrodą za najlepszy top był karnet, a trudno jednoznacznie rozstrzygnąć który jest lepszy i użyjemy obu w systemie rotacyjnym, zapraszam ich twórców (kolega phz i S&H) do odbioru nagrody w klubie. Proszę zgłaszać się do Pawła do godziny 15.phz napisał(a):http://img166.imageshack.us/img166/8661/jotpegnw2.jpg
czyli jednak są 2 karnety?chciałbym się także zapytać o jakiego Pawła chodzi, jaki kiedy się do Niego dostać, ponieważ niezbyt się orientuje w tych klubowych strukturach
Lopezzz napisał(a):ten wczesniejszy top z naszymi piłkarzami po lewej był o wiele lepszy bardziej pro. ten obecny jest jakby za bardzo "zadymiony".
manuel90 napisał(a):nie wiem czy dobry temat ale napisze...
chodzi o herby drużyn z którymi gramy...
np ten herb Górnika woła o pomstę do nieba...
wypadałoby mieć jakiś szacunek do przeciwnika...
i nie chodzi tylko o ten herb tylko o wszystkie... 90% herbów które się pojawiają na stronie jest bardzo wątpliwej jakości... pixele na krawędziach widać itd... zróbcie coś z tym bo wali po oczach trochę... wystarczy w photoshopie blurem przejechać krawędzie i będzie o niebo lepiej... mogę pomóc jak coś... niby żadna pomoc ale zawsze coś...
przepraszam ze ewentualne błędy.
wojtal napisał(a):trzeba strone częsciej aktualizowac , przecież wiecej informacji znajdziemy w prasie niż na stronie ZAGŁĘBIA, chyba że administratorzy strony są jeszcze na zabawie sylwestrowej? myśle że będzie lepiej
Łuki19 napisał(a):mam pytanie do adminow czy moglibyscie wrzucic fotki z meczu Zagłebia z Jagiellonia w Oe kiedy to gralismy swoje mecze w Wodzłsławiu poniewaz potrzebuje 1 fotki z tego meczu
flex napisał(a):Łuki19 napisał(a):mam pytanie do adminow czy moglibyscie wrzucic fotki z meczu Zagłebia z Jagiellonia w Oe kiedy to gralismy swoje mecze w Wodzłsławiu poniewaz potrzebuje 1 fotki z tego meczu
Fotki są od dawna.
Wystarczy wejść na stronę galerii i wyszukać po słowie kluczowym Jagiellonia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników