Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
greenparkranger napisał(a):WOJTEK napisał(a):DOBRA DOBRA.MY JUŻ ZNAMY POSTAWĘ MIEDZI Z ZESZŁEGO SEZONU.PO PROSTU MIEDĹš TO SPRZEDAJNA k***a ( MAM NA MYSLI PIŁKARZY OCZYWIŚCIE ).I TYLE...Erazmus napisał(a):Gratulacje . Coż pozostaje nam dalej rola goniącego i chyba dopiero na wiosnę będzie szansa zamienić się miejcami.
Pozdrowienia dla FB03 oraz całej redakcji zaglebie.sosnowiec.pl
Soyer dzięki za przekazanie wyniku wczoraj :-)
P.S Piszecie że Miedzianka nam się podłoży. Znam dobrze Klepaka i Kowalskiego i oni na taki numer nie pójdą ...
hmm w tamtym sezonie piast kupował mecze,w tym sezonie to podkładają się ślaskowi... ciekawe co będzie w 2 lidze?może braknać tłumaczeń...
Cygan napisał(a):greenparkranger napisał(a):WOJTEK napisał(a):DOBRA DOBRA.MY JUŻ ZNAMY POSTAWĘ MIEDZI Z ZESZŁEGO SEZONU.PO PROSTU MIEDĹš TO SPRZEDAJNA k***a ( MAM NA MYSLI PIŁKARZY OCZYWIŚCIE ).I TYLE...Erazmus napisał(a):Gratulacje . Coż pozostaje nam dalej rola goniącego i chyba dopiero na wiosnę będzie szansa zamienić się miejcami.
Pozdrowienia dla FB03 oraz całej redakcji zaglebie.sosnowiec.pl
Soyer dzięki za przekazanie wyniku wczoraj :-)
P.S Piszecie że Miedzianka nam się podłoży. Znam dobrze Klepaka i Kowalskiego i oni na taki numer nie pójdą ...
hmm w tamtym sezonie piast kupował mecze,w tym sezonie to podkładają się ślaskowi... ciekawe co będzie w 2 lidze?może braknać tłumaczeń...
Muszę Ci powiedzieć greenparkranger, ze niezłe zdjęcie widnieje przy Twoich postach. Powiedz mi no tylko, co ma one oznaczać, bo mnie sie kojarzy jednoznacznie. Widać na nim herb Odry, i 2 daty: jedna powstania, a druga śmierci :D :roll: . A, że zdjecie czarno-białe, to zmusza do refleksjii.... :lol: :lol: :lol: ]:->
Cygan napisał(a):[quote=greenparkranger]cygan ten herb został wykonany w sześćdziesiatym roku na piętnastolecie istnienia naszego klubu,jakbyś jeździł na wyjazdy to byś był w opolu i zauwazył , że odra ma się bardzo dobrze i śmierć jej nie grozi,coś nie trybiacy jestś :D
Cygan napisał(a):[quote="greenparkranger]tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA
greenparkranger napisał(a):Cygan napisał(a):[quote="greenparkranger]tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA
Nie chce mi sie z toba gadać dupolizie, powiem tylko jedno: wyjazd z Warszawy, bo ujmę stolicy przynosisz!!! Wracaj na pole, do orania!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182