Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Monti napisał(a):Temat wątki :Przyszłość Zagłębia"
odpowiedź "nie ma przyszłości"
manuel90 napisał(a):Monti napisał(a):Temat wątki :Przyszłość Zagłębia"
i po ch** takie bezsensowne pier*******![]()
![]()
Napisz coś konkretnego na temat a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się w ogóle nie odzywaj.
Jedni się starają żeby 'jakoś' było a niektórzy to tylko narzekać potrafią przez całe życie ;/
Byliśmy w sytuacjach 100 razy gorszych i jakoś to było, jest i będzie...
Na szczęście klub - a dokładniej Zagłębie to nie tylko zarząd i piłkarze...
Raul75 napisał(a):Monti napisał(a):Temat wątki :Przyszłość Zagłębia"
może rozjaśnisz trochę, bo jak widzisz narosło obaw i wątpliwości. Czyżbyś wiedział coś o czym inni nie wiedzą? Czy to może chwilowo pesymizm ogarnął twój umysł. Osobiście jestem zaskoczony posunięciami właściciela, który zapowiadał kataklizm i ucieczkę. A tymczasem mamy sensowne rozwiązania kontraktów ale także mam nadzieję solidne wzmocnienia. Poczekamy zobaczymy ale w czarnych tylko kolorach tego nie widzę. Tli się jednka promyczek co do walki o awans...
jls napisał(a):Ciekawy wywiad z Jaskiernią w dzisiejszych Wiadomościach Zagłębia. o lepszej przyszłości klubu.
Nie dotarłem jeszcze do wersji elektroniczej.
LukaszB napisał(a)::twisted: Raul chlopie pewnie jestes gieksiarzem...te twoje poglady.August masz racje ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC sie odbuduje,modernizacja wreszcie nabiera odpowiedniego rozmachu,klub oszczedza,a miasto szuka sponsorow,nie jest zle...fakt w 1993 roku nas OSZUKANO i POZBAWIONO kibicowania temu klubowi,mimo to nie poddalismy sie.Dlatego bron nas panie Boze przed takimi "raulkami"!!!Pozdrawiam PRAWDZIWA WIARE!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników