Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
boniu88 napisał(a)::zolta: taka sobie
Dlatego, że w najbliższym czasie powstanie całkiem nowa galeria.szuli1906 napisał(a):Witam.Dlaczego od dłuższego czasu nie można otworzyć galerii zdjęć???Nowa szata graficzna ok...moim zdaniem lepsza od poprzedniej
Napiszemy jak już tym nabytkiem faktycznie będzie. Na dzień dzisiejszy nie jest i do końca roku nie będzie.Piotrek_91 napisał(a):Tak wogóle to czemu nic nie pisze o naszym nowym nabytku z Gawina??
Blajpios napisał(a):Dla mnie najważniejsze byłoby wreszcie zadbanie o uniwersalność kodu a nie stosowanie jakichś wyszukanych kodeków czy czego, bo od pewnego czasu, co już zgłaszałem, tak stara wersja jak i nowa nie wyświetla mi filmów tylko "w kółko" je ładuje. Postulowałbym raczej zastosowanie więc powszechnych standardów, nie zmuszających do jakichś specyficznych ustawień.
YOOSHKY napisał(a):Blajpios napisał(a):Dla mnie najważniejsze byłoby wreszcie zadbanie o uniwersalność kodu a nie stosowanie jakichś wyszukanych kodeków czy czego, bo od pewnego czasu, co już zgłaszałem, tak stara wersja jak i nowa nie wyświetla mi filmów tylko "w kółko" je ładuje. Postulowałbym raczej zastosowanie więc powszechnych standardów, nie zmuszających do jakichś specyficznych ustawień.?
Filmy są w formacie FLV który nie potrzebuje żadnych kodeków ponieważ te są "wbudowane" we wtyczce Flash Player'a. Nawet mój telefon bez problemów odtwarza te filmy.
Sprawdź jaką masz wersje wtyczki w przeglądarce, może pora przeprowadzić aktualizację? Bieżąca wersja oznaczona jest numerkiem 10.
http://get.adobe.com/flashplayer/
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack