Puzon napisał(a):kaka1x napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...
Szczecinianie chyba maja własne forum?
Spróbujcie napisać coś jeszcze nie w temacie...
Coś mi się wydaje że chyba nie!
Ale liczba tych napinaczy wyraźnie świadczy że nie ma już zgody i będzie jazda po sobie na meczu.
Mam nadzieje że legioniści nie będą wspierali Pogoni ani nas bo jak by to wyglądało?Kibice Pogoni i Legii krzyczą:jebać,jebać Zagłębie czy na odwrót!
COŚ TAKIEGO MOGŁOBY ZACHWIAĆ NASZĄ ZGODĘ Z LEGIĄ!!!
Dlatego apeluję do kibiców Legii żeby nie przyjeżdżali do Sosnowca wspierać którejś z drużyn!
Mecz już za kilka dni dlatego ciągle musimy jeszcze jak najwięcej rozwiesić plakatów i transparentów na mieście żeby wypromować ten bardzo prestiżowy mecz z Pogonią!
Zwycięstwo da nam 4 miejsce w grupie i zbliżenia do lidera.
A Wy moderujecie to forum w ogóle?? Przecież taki baran jak powyżej, za sam temat o meczu z Pogonią już z trzy ostrzeżenia powinien dostać.fan78 napisał(a):kanel napisał(a):Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!
Nie pisz na tematy o ktorych nie masz pojecia.Tak sie sklada ze 12 lat temu(96 rok) ja i jakichs 40 Zaglebiakow pojechalismy wspierac nasza ówczesna ZGODE do Tychow na mecz Sokol Tychy - Pogon.Tychy zerwaly nam(Zaglebiu) wtedy flage,ale koles od nich nie zdazyl zwiac i powinela go ochrona.Wtedy jeszcze flagi wieszalo sie po zewnetrznej stronie plotu(taka ciekawostka).To byl moj pierwszy i jedyny wyjazd na ktorym wspieralem Pogon.Wiec zapewniam Cie,kiedys zgoda byla.
Niektórzy to przy tej zgodzie nawet Szczecin odwiedzili
Ku*wa mógłbyś przestać pie**olić tylko zająć się meczem!
Właśnie przez takich jak ty którzy wypisują wszystko oprócz meczu z Pogonią to forum upada społecznie!
Ten pucośtam powinien dostać bana za napinke ponieważ krytykuje osoby mądrzejsze od siebie!
Piszę do ciebie i do wszystkich osób którzy piszą o jakiś głupotach w ogóle nie związanych z sobotnim meczem z Pogonią by przestali i zaczeli pisać na temat!
Boże co się stało z tym forum?Katastrofa!