Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
macieja napisał(a):Wiem,że dużo ale tak z 500ryja??
Macies napisał(a):Witam.
Mam takie pytanko, chciałbym podjechać sobie na mecz z Pogonią autem, lecz w dobie
odbywających się prac remontowych na samym stadionie jak i wokół niego nie jestem
pewien, czy parking od strony budynku klubowego funkcjonuje?
Mecz, jeden z ciekawszych, jeżeli nie najciekawszy w tej rundzie. Moim skromnym
zdaniem nie cieszy się jednak tak wielkim zainteresowaniem, jak z Tychami.
Życzę sobie tego i Wam wszystkim żeby pojedynek z Pogonią był bardzo podobny
do ostatniej potyczki na Ludowym, w wyniku i atmosferze na trybunach.
Pozdrawiam Maciek
mayday77 napisał(a):Macies napisał(a):
Spokojnie możesz sobie podjechać na parking klubowy obok stadionu(koło baru).
Wiem bo sam tam stawiam samochód.
Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!!![]()
![]()
dedi napisał(a):Wy się tutaj napinacie a tymczasem Legia umawia się z Pogoniakami (szczecińskimi) na wspólne melanże w sosnowieckich barach - po co te kłótnie... paprykarz to im najwyżej posłuży za zakąskę
Może zamiast kłótni pobawimy się wspólnie korzystając z tego że Ultrasi tak superowo się ostatnio spisali z oprawą i mam nadzieję że to powtórzą
rywalizacja z Pogonią? Owszem jestem za..... pokażemy im że jesteśmy lepsi w dopingu.
A szaliki zabierać wolę śląskim klubom...
Wynik oczywiście jakieś 3-1 dla Zagłębia
Ps - Macies obok na osiedlu masz parking strzeżony i kilka parkingów innych
marko_1984 napisał(a):A co z meczą naszej zgody w Bytomiu jest jakiś wyjazd czy nie ma ??
macieja napisał(a):Mam pytanie ile było GKS u was???
Robson80 napisał(a):mayday77 napisał(a):Macies napisał(a):
Spokojnie możesz sobie podjechać na parking klubowy obok stadionu(koło baru).
Wiem bo sam tam stawiam samochód.
Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!!![]()
![]()
Masz jakieś nowe info ?
Bo ja tam nie pamiętam żeby zgoda była.
Do zobaczenia !
Użytkownicy przeglądający ten dział: turku