Relacja niby jest,ale cos slaba,juz 15 minut meczu a tam jeden wpis o zoltej kartce dla struzika:)
Trza isc do roboty.Mam nadzieje ze jak wroce zobacze co najmniej wynik 0-3:)
Pozdro!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bartos napisał(a):wielkie olewanie Pucharu Polski, żeby na luzie wygrać z Miedzią a tu psikus...
i po nam dało to notoryczne olewanie PP ?
turku napisał(a):Bartos napisał(a):wielkie olewanie Pucharu Polski, żeby na luzie wygrać z Miedzią a tu psikus...
ha wiedziałem że teraz wszyscy beda jechać po piłkarzach i trenerze za olewke w PP.
No dobrze ale może jakbyśmy grali w PP na 100% to z legnicy nawet jednego punktu bysmy nie wywieźli. Niespodzianki się zdarzają. W końcu nawet legia z nami przegrała.
Bartos napisał(a):turku napisał(a):Bartos napisał(a):wielkie olewanie Pucharu Polski, żeby na luzie wygrać z Miedzią a tu psikus...
ha wiedziałem że teraz wszyscy beda jechać po piłkarzach i trenerze za olewke w PP.
No dobrze ale może jakbyśmy grali w PP na 100% to z legnicy nawet jednego punktu bysmy nie wywieźli. Niespodzianki się zdarzają. W końcu nawet legia z nami przegrała.
nie teraz bo od początku byłem przeciwny olewaniu PP i jasno się w tej sprawie wypowiadałem
a tak mam do Ciebie bardzo konkretne pytanie
Skąd Ty to wiesz, że byśmy przegrali gdyby więcej naszych piłkarzy z podstawowego składu wystąpiło w meczu Promieniem?
Masz jakieÅ› konkretne informacje? dane? albo naukowo potwierdzone teorie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników