Unia Janikowo - Zaglebie Sosnowiec 20.09.2008 godz.16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Raul75 2008-09-21, 12:25 am

[quote
]
czy Kolega udowodnił powyższymi rewelacjami, że należy poniżać (np. przezwiskami) i "zajeżdżać" Pierścionka?
kolego; nigdy nie użyłem wobec trenera słów poniżających; wypraszam to sobie!!! Nigdy nikogo nie "zajeżdżałem" słownie!!! Odrobinę szacunku !!! Może w twojej naturze leży permanentny pesymizm ale ja zachęcam do optymizmu, bo od dawien dawna nie zaliczyliśmy dwóch wygranych na wyjeździe! Stąd euforia, której drogi kolego nie staraj się odbierać pełnym wiary kibicom naszego zagłębia. Po tym meczu wraca wiara w tą drużynę a sprawę minut Krzyśka Myśliwego polecam sprawdzić na stronie 100%
Raul75

Postprzez fan78 2008-09-21, 12:53 am

Pocieszajace jest tez to ze druzynie ktora w ostatnich 10 meczach stracila tylko 4 bramki my w ciagu jednego meczu strzelilysmy az 3.Brawa dla Mysliwego,prawdziwy FIGHTER!
fan78

Postprzez patyczak 2008-09-21, 1:26 am

moim zdaniem pierscion chcial jak najlepiej dla klubu wypelnic swoja misje i wydaje mi sie ze czesc sukcesu nowego trenera jest zbudowana wlasnie przez pierscienia dlatego trzeba podziekowac i starej i nowej ekipie za zwyciestwa i tak trzymac jak to mowi krzynowek caly czas do przodu staramy sie .... he he he
patyczak

Postprzez novack 2008-09-21, 6:55 am

Blajpios napisał(a):Panowie, spokojnie, jednak mam wrażenie, jakby niektórzy postanowili "zajechać Pierścionka"? Dlaczego? Czy dlatego, że wypatrzył i ściągnął Myśliwego? Czy dlatego, że go chwalił i podkreślał wyjątkowość tego napastnika? W takim razie, to może jednak nie wystawianie Myśliwego związane było ze słabnącą pozycją trenera? Tyle, że nawet to chyba nie bardzo. W wyjściowym składzie u Pierścionka chyba nie wyszedł tylko w pierwszym meczu z Jarotą i potem właśnie gdy zaczęła chwiać się pozycja trenera - czyli były to sytuacje, gdy mogły mieć wpływy głosy innych. W pozostałych meczach "za Pierścionka" - o ile pamięć mnie nie myli, Myśliwy był w wyjściowym składzie. O co więc chodzi w tych "najazdach"? To już przeszłość - dlaczego więc wracać. W dodatku, jak się wydaje, chyba nieobiektywnie. Czy po to, by obrzydzić mu Zagłębie, ponieważ być może mógłby być dobrym trenerem z Zagłębia?
Ogólnie - nie wygląda źle na przyszłość. Przygotowanie fizyczne chyba nie najgorsze, zgromadzenie zawodników też niezłe, jest potencjał. Zmiana trenera stała się faktem, wyciąga nowy trener z dołka - i trzeba się cieszyć z tego, co się udaje i życzyć sukcesów. Wychodzi na to, że ma dobre podejście do zawodników, bo chyba złapał już kontakt, zmiany dobre, trafione, ustawia zespół obiecująco. Oby tak poszło dalej.
Od przedwczesnej euforii jednak odwodziłbym kolegów. Zespół owszem - wygrał, wreszcie nie przegrał końcówki. Tu też być może zresztą jakiś wpływ ma nowy trener. Niemniej - nadal końcówki niepewne, zawodnicy potrafią prokurować nerwówkę. A trzeba mieć świadomość, że trochę tym razem szczęścia było. Albo inaczej - wygląda, że zwycięstwo zdecydowane. Ale - gdyby mieli pecha, jak ostatnio, to... gdyby Unia wykorzystała oba karne (wygląda że słuszne) i zamiast poprzeczki kilka centymetrów poszłaby niżej piłka... To już 4:3 by było. A w sytuacjach "wyciągniętych" przez bramkarza z okienka, spod poprzeczni bynajmniej też Unia gorsza nie była. Toteż, jak piszę, cieszy zdecydowane zwycięstwo, ale jeszcze pracy czeka dużo...

[ Dodano: 2008-09-21, 7:56 am ]
Wypada, zatem zadać pytanie, jak ocenilibyśmy prace Pierścionka, gdyby ściągnął do Zagłębia Brożka, Lewndowskiego i na przykład Błaszczykowskiego i posadził ich na ławie? Czy oznaczałoby to, że jest świetnym fachowcem, gdyż ich wypatrzył, czy nieudacznikiem, bo nie znalazł dla nich miejsca w składzie? Pierścionek może i jest dobrym trenerem (nie wiem), ale na pewno jest beznadziejnym selekcjonerem. Na szczęście Copjak nie słucha podpowiedzi, wyciąga wnioski i sam ustala skład.
novack

Postprzez August 2008-09-21, 7:21 am

Mam wrażenie, że albo jest tu jakaś mania prześladowcza co do Pierścionka albo komuś się facet porządnie naraził. Człowieka już nie ma w klubie ,a tutaj dalej swoje. Nawet tak - moim zdaniem - chyba nie potrakotwano tych wszystkich złodziei, "dzięki" którym jesteśmy w 3 lidze. To przecież Pierścionek zbudował drużynę, która w sobotę wygrała na arcytrudnym boisku w Janikowie. Drużynę na czelez Myśliwym, ktorego wypatrzył. I wydaje mis ię, że całkiem nieźle przygotował do sezonu. Inna sprawa, że na boisku źle to poustawiał i obral fatalną taktykę.
Ostatnio edytowano 2008-09-21, 9:28 am przez August, łącznie edytowano 1 raz
August

Postprzez STS_1906DG 2008-09-21, 9:12 am

raul75, czy nazywanie b. trenera ,,obrączką" to nie obrażanie?
STS_1906DG

Postprzez gregor 2008-09-21, 9:20 am

Nie ma powodu by na Piotrze P. WIESZAć PSY .Chłop chciał b.dobrze , to wyszło jak zwykle i nie chodzi o to że młody. Problem tkwi prawdopodobnie w tym że , ziomek . Znał tu wszystkich od dawna i jego znali . To był jego gwóżdż do trumny.
PIOTR powodzenia , dzięki za wszystko co starałeś się zrobić dla TWEGO czerwono-zielono-białego Zagłębia . Nowy trener , oby był jak HLAVA dla Zbyszka z Bogdańca , nowe życie zespołu , oceniać będziem na koniec rundy. Piękna seria zwycięstw
, oby trwała , napastnik M- jak inni panowie z nazwiskami zaczynającymi się na tą literę ,
zapisali piękną kartę w historii klubu - czego gostkowi życzę ,choć jedna jaskółka wiosny nie czyni. Wygrane naszej drużyny budzą w Nas nadzieję na wyrwanie się klubu i regionu z
zastoju , boczny tor , na który , co rusz jacyś ktosie usiłują NAS Zagłębiaków , wepchać .
A PIES Z NIMI TANCOWAÅ‚...
gregor

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-09-21, 9:48 am

Miałem nie zabierac glosu - Panowie dajmy spokój trenerowi Piotrowi - przeciez
nie jest tajemnica ze był pupilem Pana Szatana a pozatym jak pisałem wczesniej
Panu Piotrowi brakuje dwóch rzeczy : Licencji PRO i doswiadczenia w pracy jako
trener.
Przed Panem Piotrem moze otworzyc sie kariera po uzupełnieniu ww spraw i tego
ja osobiscie zycze Panu Piotrowi. Czy przejecie Górnika Jaworzno to dobra decyzja
wg mnie NIE - Pan Piotr winien popracowac jako Asystent u boku dobrego trenera.
takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez PawełK 2008-09-21, 9:55 am

Niestety skrótu z Janikowa nie będzie z powodu braku możliwości podpięcia się do prądu. Co do samego meczu pomimo przewagi wypracowywanej w 2 połowie przez piłkarzy Unii przypominało to przysłowiowe walenie głową w mur. 1 karny dla Uni z nieba. Dopisało nam wczoraj troszeczkę szczęścia /obroniony karny oraz poprzeczka/ dodać trzeba jednak iż Gostomski zrehabilitował się za poprzednie mecze. Sędziowie bardzo słabi /3 razy piłka opuszczała boisko przy kontrach Uni - nie odgwizdane auty oraz niesłuszny spalony przy naszej kontrze - pachniało 4 bramką/
PawełK
pyszałek

Postprzez Darian 2008-09-21, 12:57 pm

Może w takim razie w przyszłości przyszykować się do zakupu jakiegoś agregatu prądotwórczego? Bo wiadomo że różnie jest z dostępem do prądu na stadionach w tej klasie rozgrywkowej.

A co do meczu brawo dla całej drużyny że udało się osiągnąć taki wynik. Swoją drogą mamy patent na Unię. 3 mecze i 3 zwycięstwa. Oby tak było w kolejnych meczach wyjazdowych. A trochę jeszcze ich zostało.
Darian

Postprzez OLiver 2008-09-21, 1:29 pm

Koledzy nagrywajacy filmiki z meczow wyjazdowych powinni sie tez w przedluzacz zaopatrzyc ,bo to co sie wyprawia w "wiejskich" klubach z naszej gupy zachod.to przechodzi ludzkie pojecie.Ja Czekam na pana Gawina w S-cu !!za to chamstwo z 2 tyg wczesniej.
Ale ze w Janikowie tez takie cyrki sie dzieja ??? No comment!
OLiver

Postprzez emdżej 2008-09-21, 1:46 pm

fan78 napisał(a):Pocieszajace jest tez to ze druzynie ktora w ostatnich 10 meczach stracila tylko 4 bramki my w ciagu jednego meczu strzelilysmy az 3.Brawa dla Mysliwego,prawdziwy FIGHTER!

Patrząc na to z innej strony to Unia w ostatnich trzech meczach nie strzeliła bramki a nam dwie.
emdżej

Postprzez fan78 2008-09-21, 2:04 pm

emdżej napisał(a):
fan78 napisał(a):Pocieszajace jest tez to ze druzynie ktora w ostatnich 10 meczach stracila tylko 4 bramki my w ciagu jednego meczu strzelilysmy az 3.Brawa dla Mysliwego,prawdziwy FIGHTER!

Patrząc na to z innej strony to Unia w ostatnich trzech meczach nie strzeliła bramki a nam dwie.
Jak dla mnie to tak moze byc juz do konca sezonu.Obysmy tylko zawsze mieli ta jedna wiecej po stronie strzelonych:)
fan78

Postprzez YOOSHKY 2008-09-21, 2:12 pm

paflo napisał(a):ale nasi jada juhuuuu!!!mysliwy pokazal kto rzadzi u nas w ataku .yooshky pliss daj ten meczyk jak najszybciej :))

Meczu nie będzie, nie był nagrywany bo na stadionie w Janikowie nie ma prądu.
YOOSHKY

Postprzez fan78 2008-09-21, 2:28 pm

YOOSHKY napisał(a):
paflo napisał(a):ale nasi jada juhuuuu!!!mysliwy pokazal kto rzadzi u nas w ataku .yooshky pliss daj ten meczyk jak najszybciej :))

Meczu nie będzie, nie był nagrywany bo na stadionie w Janikowie nie ma prądu.
A da rade jakies audio z konferencji,albo chociaz wypowiedzi pomeczowe w postaci txt?
fan78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników