Gawin Królewska Wola - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-09-05, 3:46 pm

Ja uważam iz trener powiniem zmienic ustawienie linii pomocy, moja propozycja
od lewej: Pajączkowski - Błażejewski - Berliński albo Smolec - Kłoda.
Po drugie zawodnicy powinni popracowac nad techniką, przyjecie piłek, podania
szczególnie ich celność.
Oczywiscie tego nie zrobi sie na jednym treningu ale trzeba to systematycznie
cwiczyc a bedzie lepiej.
Nic odkrywczego nie powiem ALE KAZDY MECZ JEST DO WYGRANIA i tego bede sie
trzymał a moze własnie teraz - zycze nam wszystkim
Pozdrawiam Tadeusz
Ostatnio edytowano 2008-09-05, 3:51 pm przez Tadeusz Wisniewski, łącznie edytowano 1 raz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez 1906umek 2008-09-05, 4:03 pm

ja bym nie wieszał psów na Szatanie bo jak on odejdzie to znowu jedyną rozrywką będzie jeżdżenie na mecze Legii do Zabrza, Chorzowa czy Bytomia. Także panowie bez zbytniej napinki na prezesa bo on robi co może.
1906umek

Postprzez Smazu 2008-09-05, 4:22 pm

Do prezesa nic nie mam, liczył na kase , ale trudno nie ma nic nie można zrobić.Trzeba liczyć na sponsora, ale trenera zawsze można zmienić... a Dworczyk był/jest 100000% razy lepszy od Pierścionka!Życzę porażki i pięknego pożegnania Pierścionka bo jak wygramy to nie będzie ciekawie.Uzna się 2 porażki i 2 remisy jako "wypadek przy pracy" i ten ... nadal będzie pracował w roli trenera.
PS.- Proponował bym zmienić nazwę zapowiedzi z "Z Gawinem o zwycięstwo!" na "Z Gawinem o przegraną!" lub remis :)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez jls 2008-09-05, 6:39 pm

Ludzie przestańcie wreszcie wieszać psy na Zagłębiu i ludziach z nim związanych.
Zastanówcie się wreszcie czy nie jesteście bez winy. Pytam dlaczego doping w czasie meczu nie podrywa Zagłębia do lepszej gry ?
Odpowiem bo nie jest to doping dla Zagłębia, lecz dla tak zwanych zgód.
Jak można grać przy dopingu Legii, Olimpi, czy Bielska.
Za moich młodych lat stadion wył przez cały mecz ZAGŁĘBIE...ZAGŁĘBIE...itd
Nie było zadnych wyzwisk i obrażania zawodników oraz zarządu w tej skali co dzisiaj.
Doping prawdziwy trwa dzisiaj jakieś 20 - 25 % meczu.
Zastanówcie się nad tym.
Zostawcie zgody w spokoju, tak jak one nas zostawiają.
Zagłębie dla Zagłębia, a nie dla zgód.
jls

Postprzez AdriX_SC 2008-09-05, 7:53 pm

Zwyciestwo albo glowa trenera :) chlopaki musza to wygrac nie widze innego wyjscia musimy wyjsc z tego bagna!! Bedzie zwyeciestwo bedzie im sie latwiej gralo napewno chlopaki dadza rade jestem pewny :)
AdriX_SC

Postprzez ZSJAWO 2008-09-05, 9:50 pm

Wiadomo już czy bedzie organizowany wyjazd na ten mecz? Jak coś to prosze o odpowiedz na PW bo chcieliśmy z kolegą jechać.
ZSJAWO

Postprzez rademenez 2008-09-06, 11:45 am

ZSJAWO napisał(a):Wiadomo już czy bedzie organizowany wyjazd na ten mecz? Jak coś to prosze o odpowiedz na PW bo chcieliśmy z kolegą jechać.

wejdz sobie na strone kibicow zaglebia i tam sie dowiesz wszytskiegona temat wyjazdu!!

co do gry naszych kopaczy to widze paru co chce grac dla Naszego klubu i daje wszystko co moze z siebie. Sa nimi mianowicie Myśliwy, Bartos, Pietrzak. Marek, Kłoda i Białek i Pajaczkowski. Widac im ze chca grac jak najlepiej!!

Z Gawinem Musi być wygrana!! Sa nam punkty potrzebne!! I nie wazne czy Pierscionek zostanie czy nie od nich wymaga sie wygrywania!! a jak juz maja przegrac to z honorem po walce i ambicji!!

I tak jak powiedział YOOSHKY ze powinni z honorem podejsc pod trybune i uslyszec wypierdalac niech wiedza ze My kibice nie jestesmy zadowoleni z tego jak przegrywaja!! i to powinno ich zmobilizowac do lepszej gry!! do wiekszej ambicji!!

NIE NA WÓDKE!! NIE DO KINA!! WSZYSCY DO SZCZECINA!!
rademenez

Postprzez dedi 2008-09-06, 1:06 pm

Popieram osoby, które są oburzone zachowaniem kibiców na Kotwicy - jak można było powiedzieć że "grali bez ambicji" - prawie przez cały mecz mieliśmy przewagę a wpadka w ostatniej chwili zadarzała się już nawet na mistrzostwach ( pamiętny meczyk Francja - Włochy albo niektóre przykłady z ostatniego Euro ;) Kotwica jest u góry tabeli i to co pokazało Zagłębie to była dobra gra
Gostomski powinien się wziąśc do roboty bo był krytykowany na trybunach, a ja osobiście pogratulowałam już Krzysiowi Myśliwemu - i jest od niego prośba do Was
Piłkarzom naprawdę brakuje dopingu, proszą nas o więcej energii na trybunach i obiecują jeszcze lepiej się starać - ;) przynajmniej jeden z nich
A moje pytanie brzmi
O której wyjeżdza pociąg do Królewskiej Woli?
dedi

Postprzez FuBu 2008-09-06, 1:39 pm

jls napisał(a):Ludzie przestańcie wreszcie wieszać psy na Zagłębiu i ludziach z nim związanych.
Zastanówcie się wreszcie czy nie jesteście bez winy. Pytam dlaczego doping w czasie meczu nie podrywa Zagłębia do lepszej gry ?
Odpowiem bo nie jest to doping dla Zagłębia, lecz dla tak zwanych zgód.
Jak można grać przy dopingu Legii, Olimpi, czy Bielska.
Za moich młodych lat stadion wył przez cały mecz ZAGŁĘBIE...ZAGŁĘBIE...itd
Nie było zadnych wyzwisk i obrażania zawodników oraz zarządu w tej skali co dzisiaj.
Doping prawdziwy trwa dzisiaj jakieś 20 - 25 % meczu.
Zastanówcie się nad tym.
Zostawcie zgody w spokoju, tak jak one nas zostawiają.
Zagłębie dla Zagłębia, a nie dla zgód.

czy Ty jesteś jakiś umysłowo chory? Zgody na Kotwicy były pozdrawiane RAZ + w piosence wygramy,wygramy,wygramy... MOSIR i Górski wspomnieni ze wzgledu na panujace ciemności. Piłkarzom oberwało sie dopiero po meczu i to tez niewiele biorąc pod uwage frajerstwo jakie pokazali. Czyli kogo według Ciebie dopingował młyn przez 90 minut jeśli nie Zagłębie ?????
FuBu

Postprzez Przemek26 2008-09-06, 1:42 pm

dedi napisał(a):Popieram osoby, które są oburzone zachowaniem kibiców na Kotwicy - jak można było powiedzieć że "grali bez ambicji" - prawie przez cały mecz mieliśmy przewagę a wpadka w ostatniej chwili zadarzała się już nawet na mistrzostwach ( pamiętny meczyk Francja - Włochy albo niektóre przykłady z ostatniego Euro ;) Kotwica jest u góry tabeli i to co pokazało Zagłębie to była dobra gra
Gostomski powinien się wziąśc do roboty bo był krytykowany na trybunach, a ja osobiście pogratulowałam już Krzysiowi Myśliwemu - i jest od niego prośba do Was
Piłkarzom naprawdę brakuje dopingu, proszą nas o więcej energii na trybunach i obiecują jeszcze lepiej się starać - ;) przynajmniej jeden z nich
A moje pytanie brzmi
O której wyjeżdza pociąg do Królewskiej Woli?

Czy ty jestes kimś z klubu czy jak.
Najlepszy doping w tym sezonie, Ambicja???????????
Ja k***a przy piciu wódki mam więcej ambicji. I połowa jeszcze jaka taka . A II połowa to banda frajerów a nie piłkarzy.I bezradny Pierścionek od 78

Dej se chłopie juz spokój.
Przemek26

Postprzez Smazu 2008-09-06, 3:17 pm

@ Przemek26 dedi to kobieta ;)
@ dedi grać a latać za piłką to dwie różne rzeczy, tylko Kotwica grała a Zagłębie w II połowie latało za piłką.Z Gawinem remis musi być, bo warunkiem pozostania Pierścionka w klubie jest wygrana a nie remis...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez neti 2008-09-06, 3:26 pm

Do Przemek26, myślę, że frajerem to jesteś ty, ciągle tylko krytykujesz Zagłebie, na każdym forum, lepiej strzel sobie barana o ścianę. Ja uważam, że jeśli proszą nas zawodnicy o gorący doping to dajmy im to, a nie wymagamy od nich a sami dajemy plamę, i tak jak ty tylko wyzywamy od ch...
Co z ciebie za kibic, jak ci się nie podoba to idz na hokej.....
neti

Postprzez daro 2008-09-06, 6:15 pm

neti napisał(a):Co z ciebie za kibic, jak ci się nie podoba to idz na hokej.....

Tutaj kolego/kolezanko padl wielki zong ! A hokej to nie ZAGLEBIE SOSNOWIEC ?! Tam wedlug Ciebie nie ma kibicow ??! Zastanow sie troszke co piszesz. Podzial kibicow Zaglebia na pilke ,hokej,siatkowke,koszykowke to bzdura. Zaglebie Dabrowskie to jedna Wielka Sila !
daro

Postprzez Mathof 2008-09-06, 6:39 pm

daro napisał(a):
neti napisał(a):Co z ciebie za kibic, jak ci się nie podoba to idz na hokej.....

Tutaj kolego/kolezanko padl wielki zong ! A hokej to nie ZAGLEBIE SOSNOWIEC ?! Tam wedlug Ciebie nie ma kibicow ??! Zastanow sie troszke co piszesz. Podzial kibicow Zaglebia na pilke ,hokej,siatkowke,koszykowke to bzdura. Zaglebie Dabrowskie to jedna Wielka Sila !

Prawda nie ma znaczenia jaka dyscyplina!!
ale wiadomo ze gdy jest porażka to zostają najwierniejsi kibice tak bylo kiedys z hokejem i teraz z pilka tak jest.
Gdyby Zaglebie wygrywalo to stadion by byl w pelni zapelniony ale ludzie nie lubia porazek wiec jest jak jest.
Mathof

Postprzez flex 2008-09-06, 9:11 pm

1906umek, Smazu, jls, FuBu, Przemek26, Smazu, daro, Mathof,
Piszcie ludzie na temat
flex
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna