Piotr Pierścionek - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2008-09-04, 11:42 am

Wg mnie powinien wrócić Dworczyk który związany jest bardzo z klubem, jest na każdym meczu, to razem z nim odeszła nasza przyzwoita gra przed awansem do OE....
YOOSHKY

Postprzez Xavier88 2008-09-04, 2:07 pm

Ja też tak uważam, że Dworczyk miał jaja i chłopaki cos grali, A Pierścionek to takie c.h.u.j. wie co??? Takie kluchy z olejem...
Xavier88

Postprzez mayday77 2008-09-04, 4:32 pm

YOOSHKY napisał(a):Wg mnie powinien wrócić Dworczyk który związany jest bardzo z klubem, jest na każdym meczu, to razem z nim odeszła nasza przyzwoita gra przed awansem do OE....

Podzielam twoje zdanie YOOSHKY,Dworczyk to jedyna osoba jaką bym chciał widzieć na ławce trenerskiej.Ma doświadczenie trenerskie i życiowe,za Jego "panowania"nasz zespół miał jakąś myśl taktyczną.Pierścionek nie jest nawet trenerem(od września zaczął uczyć WF-u w szkole),to ja przepraszam za takie papiery na prowadzenie zespołu.

Pierścionek miej HONOR i odejdź!!!!

PS.To że Dworczyk jest na każdym meczu Zagłębia to też plus dla niego,nie raz widział mankamenty w grze i teraz umiał by poprawić to co spartolił-pożal się Boże "trener".
Inny treneiro po przybyciu na nowe miejsce pracy musiał by zapewne poznać wszystkie plusy i minusy zespołu,a Dworczyk większość widział z autopsji.

Dlatego moje zdanie brzmi na dzisiaj tak-DWORCZYK WRÓĆ!!!
mayday77

Postprzez Przemek26 2008-09-04, 5:23 pm

mayday77 napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Wg mnie powinien wrócić Dworczyk który związany jest bardzo z klubem, jest na każdym meczu, to razem z nim odeszła nasza przyzwoita gra przed awansem do OE....

Podzielam twoje zdanie YOOSHKY,Dworczyk to jedyna osoba jaką bym chciał widzieć na ławce trenerskiej.Ma doświadczenie trenerskie i życiowe,za Jego "panowania"nasz zespół miał jakąś myśl taktyczną.Pierścionek nie jest nawet trenerem(od września zaczął uczyć WF-u w szkole),to ja przepraszam za takie papiery na prowadzenie zespołu.

Pierścionek miej HONOR i odejdź!!!!

PS.To że Dworczyk jest na każdym meczu Zagłębia to też plus dla niego,nie raz widział mankamenty w grze i teraz umiał by poprawić to co spartolił-pożal się Boże "trener".
Inny treneiro po przybyciu na nowe miejsce pracy musiał by zapewne poznać wszystkie plusy i minusy zespołu,a Dworczyk większość widział z autopsji.

Dlatego moje zdanie brzmi na dzisiaj tak-DWORCZYK WRÓĆ!!!

Panowie stęsknili się za Panem Dworczykiem. Za gościem którego było trzeba dwa razy w ciagu meczu obudzić. Raz tyrpnąc jak była przerwa , drugi jak koniec meczu.
Ja uważam że oprócz Dworczyka , Szukiełowicz miła też ręke ale nie danu szansy.
Przemek26

Postprzez Smazu 2008-09-04, 6:00 pm

100% Zaglebie napisał(a):Piotr Pierścionek nadal trenerem Zagłębia
Czwartek , 04.09.2008 , godz. 18:55,
Po wczorajszej decyzji trenera Zagłębia - Piotra Pierścionka o oddaniu się do dyspozycji Zarządu, Zarząd klubu Zagłębie Sosnowiec zadecydował, iż trener Piotr Pierścionek pozostanie dalej na stanowisku pierwszego trenera.

To jest kur***** kpina!!!! Pseudo trener został w Zagłębiu... ja pier**le!!!
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-09-04, 6:02 pm

Jedna rzecz która nas wszystkich obowiazuje to NIE UBLIZAJMY PIOTROWI
PIERSCIONKOWI - to jest nasz człowiek i tyle mu sie nalezy. Błąd popełniono
na samym poczatku - Pan Piotr powinien popracowac w charakterze asystenta
pod reka dobrego trenera i tyle.
Po wczorajszym meczu i po usłyszeniu decyzji Pana Piotra do głowy przyszły
dwa nazwiska - Pan Dworczyk i nie potrzebnie musiał odejść A.Orzeszek z pe-
łnymi papierami i doswiadczeniem.
Nie wiem czy własciciel podejmie decyzje o odejsciu Pana Piotra - Ja uważam
jesli zalezy na AWANSIE to Pan Piotr nie moze prowadzic druzyny brak doswia-
dczenia. Zobaczymy co sie wydarzy ale Pan Dworczyk to dobra kandydatura,
jak na II lige.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez YOOSHKY 2008-09-04, 6:06 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Jedna rzecz która nas wszystkich obowiazuje to NIE UBLIZAJMY PIOTROWI
PIERSCIONKOWI - to jest nasz człowiek i tyle mu sie nalezy.

Zgadza się, ani trenerowi ani żadnej innej osobie bo polecą bany. Szanujmy się choć trochę.
YOOSHKY

Postprzez Lars 2008-09-04, 6:26 pm

Piersionek zostaje , ja pitole , tragedii ciąg dalszy...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Łuki19 2008-09-04, 6:48 pm

szkoda ze nasz zarzad taki naiwny sukcesow niema Pierscionek zrobil z siebie ofiare i zarzad to przyjoł przynajmniej teraz mamy odpowiedz ze nie walczylismy od poczatku o zaden awans tylko o utrzymanie bo jak ledwie kasy starcza na 3 lige to na 2 napewno by jej juz niebyło
Łuki19
Obserwowany

Postprzez turku 2008-09-04, 7:01 pm

Ja też sądzę że Szukiełowicz nie był zły.
Został zwolniony po jednym nieudanym meczu z Odrą.
Jakby pozwolono mu sie rozwinąć w Zagłębiu, dam sobie głowę obciąć że żaden grajek nie machałby po zdobyciu gola koszulką.
Już by mu Szukiełowicz na to nie pozwolił.
turku

Postprzez Sachi 2008-09-04, 7:58 pm

Na Szukiełowicza sam narzekałem bo po prostu go nie znałem. I z tego co wiem to "Szukieł" odszedł bo...był za drogi ._.
Sachi

Postprzez mayday77 2008-09-04, 8:08 pm

Piłkarze wstawili się za trenerem Zagłębia

Piotr Pierścionek poprowadzi zespół w niedzielnym wyjazdowym meczu z Gawinem
Szkoleniowiec oddał się do dyspozycji zarządu po porażce w kuriozalnym meczu z Kotwicą Kołobrzeg (z powodu awarii światła piłkarze grali w zapadających ciemnościach, a goście bramki na wagę wygranej strzelili w doliczonym czasie gry). Z naszych informacji wynika, że Pierścionek chciał w ogóle zrezygnować, ale za namową współpracowników oddał swój los w ręce działaczy. Wczoraj za swoim szkoleniowcem wstawili się piłkarze, a trener już na spokojnie stwierdził, że da sobie jeszcze jedną szansę. Warunkiem kontynuowania współpracy ma być zwycięstwo w niedzielnym meczu z Gawinem Królewska Wola.

Źródło:www:gazeta.pl
mayday77

Postprzez Łuki19 2008-09-04, 8:24 pm

mayday77 napisał(a):Piłkarze wstawili się za trenerem Zagłębia

Piotr Pierścionek poprowadzi zespół w niedzielnym wyjazdowym meczu z Gawinem
Szkoleniowiec oddał się do dyspozycji zarządu po porażce w kuriozalnym meczu z Kotwicą Kołobrzeg (z powodu awarii światła piłkarze grali w zapadających ciemnościach, a goście bramki na wagę wygranej strzelili w doliczonym czasie gry). Z naszych informacji wynika, że Pierścionek chciał w ogóle zrezygnować, ale za namową współpracowników oddał swój los w ręce działaczy. Wczoraj za swoim szkoleniowcem wstawili się piłkarze, a trener już na spokojnie stwierdził, że da sobie jeszcze jedną szansę. Warunkiem kontynuowania współpracy ma być zwycięstwo w niedzielnym meczu z Gawinem Królewska Wola.

Źródło:www:gazeta.pl

no no jeszcze tego brakuje pilkarzyny bez ambicji nic nie graja rozdaja pkt na lewo i prawo a potem sie jeszcze wstawiaja za trenera ;/ ciekawe ile jeszcze zespolów nas upokarzy na naszym stadionie ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez AdriX_SC 2008-09-04, 8:31 pm

Trudno powinnien dostac ostatnia szanse powinnien jakos zmoblilizowac chlopakow do lepszej gry mam nadzieje ze sytacja sie polepszy.
AdriX_SC

Postprzez Smazu 2008-09-04, 8:31 pm

Szukiełowicz został zwolniony bo chyba był za drogi albo to był inny trener?...
Co do Pierścionka... nie chce dostać bana.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna