Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Wg mnie powinien wrócić Dworczyk który związany jest bardzo z klubem, jest na każdym meczu, to razem z nim odeszła nasza przyzwoita gra przed awansem do OE....
mayday77 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Wg mnie powinien wrócić Dworczyk który związany jest bardzo z klubem, jest na każdym meczu, to razem z nim odeszła nasza przyzwoita gra przed awansem do OE....
Podzielam twoje zdanie YOOSHKY,Dworczyk to jedyna osoba jaką bym chciał widzieć na ławce trenerskiej.Ma doświadczenie trenerskie i życiowe,za Jego "panowania"nasz zespół miał jakąś myśl taktyczną.Pierścionek nie jest nawet trenerem(od września zaczął uczyć WF-u w szkole),to ja przepraszam za takie papiery na prowadzenie zespołu.
Pierścionek miej HONOR i odejdź!!!!
PS.To że Dworczyk jest na każdym meczu Zagłębia to też plus dla niego,nie raz widział mankamenty w grze i teraz umiał by poprawić to co spartolił-pożal się Boże "trener".
Inny treneiro po przybyciu na nowe miejsce pracy musiał by zapewne poznać wszystkie plusy i minusy zespołu,a Dworczyk większość widział z autopsji.
Dlatego moje zdanie brzmi na dzisiaj tak-DWORCZYK WRÓĆ!!!
100% Zaglebie napisał(a):Piotr Pierścionek nadal trenerem Zagłębia
Czwartek , 04.09.2008 , godz. 18:55,
Po wczorajszej decyzji trenera Zagłębia - Piotra Pierścionka o oddaniu się do dyspozycji Zarządu, Zarząd klubu Zagłębie Sosnowiec zadecydował, iż trener Piotr Pierścionek pozostanie dalej na stanowisku pierwszego trenera.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Jedna rzecz która nas wszystkich obowiazuje to NIE UBLIZAJMY PIOTROWI
PIERSCIONKOWI - to jest nasz człowiek i tyle mu sie nalezy.
mayday77 napisał(a):Piłkarze wstawili się za trenerem Zagłębia
Piotr Pierścionek poprowadzi zespół w niedzielnym wyjazdowym meczu z Gawinem
Szkoleniowiec oddał się do dyspozycji zarządu po porażce w kuriozalnym meczu z Kotwicą Kołobrzeg (z powodu awarii światła piłkarze grali w zapadających ciemnościach, a goście bramki na wagę wygranej strzelili w doliczonym czasie gry). Z naszych informacji wynika, że Pierścionek chciał w ogóle zrezygnować, ale za namową współpracowników oddał swój los w ręce działaczy. Wczoraj za swoim szkoleniowcem wstawili się piłkarze, a trener już na spokojnie stwierdził, że da sobie jeszcze jedną szansę. Warunkiem kontynuowania współpracy ma być zwycięstwo w niedzielnym meczu z Gawinem Królewska Wola.
Źródło:www:gazeta.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników