STS_1906DG napisał(a):NIe no leze. Tak dostaniesz cały mecz. Na DVD nawet.
Nie ironizuj ;) Będzie taka możliwość , ale chyba jeszcze nie teraz bo ciągle pracują nad tym :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
STS_1906DG napisał(a):NIe no leze. Tak dostaniesz cały mecz. Na DVD nawet.
mario1 napisał(a):no no pod wrazeniem jestem to teraz czekam na LIVE na zaglebie tv
YOOSHKY napisał(a)::) Jak sprawisz byśmy mieli takie możliwości techniczne to czemu nie? :)
Niestety na chwile obecna nawet radia nie możemy pościć live.
O ile jakoś to chodziło w II lidze i OE tak na wyjazdach wiejskich stało się to niemożliwe. Często relacje tekstowe są robione droga telefoniczną.
OLiver napisał(a):Powiniscie isc przykladem wisly krakow ,tam powstalo radio i robi przekaz radiowy live z meczow u siebie i to robi perfekcyjnie, a "pomaga" im radio Eska,ktora umozliwia m.in dobra jakos przekazu.Oczywiscie my nie ekstraklasa ........ale moglo by byc ciekawie.
mario1 napisał(a):w sosnowcu bylo kiedys radio lokalne na pogoni w akademikach chyba, mozna by sie bylo pokusic o wspolprace
mario1 napisał(a):no no pod wrazeniem jestem to teraz czekam na LIVE na zaglebie tv
OLiver napisał(a):Powiniscie isc przykladem wisly krakow ,tam powstalo radio i robi przekaz radiowy live z meczow u siebie i to robi perfekcyjnie, a "pomaga" im radio Eska,ktora umozliwia m.in dobra jakos przekazu.Oczywiscie my nie ekstraklasa ........ale moglo by byc ciekawie.
Bartos napisał(a):... dla radia sportowego wystarczy nadawanie po 24-32 kbps (i zdajsie w takiej jakości nadawało radio Zagłębie).
Bartos napisał(a):o ile sa kluby, które pewnie dysponują niezłym łączem ale sa też w II lidze kluby, ktore maja pewnie neostrade 256 lub 512 kbps
porównania Zagłębia do Wisły są troszkę śmieszne bo są to całkiem inaczej zorganizowane kluby i dysponujące innym budżetem. W Wiśle robi się wszystko bardzo porządnie ale są na to fundusze a w Zagłębiu chce się wszystko robić najmniejszym nakładem finansowym a najlepiej za darmo :(
paflo napisał(a):to ze wrzuciliscie mecz na strone do obejrzenia to EXTRAKLASA(wkoncu moglem zobaczyc zaglebie w akcji:)w tym sezonie)mam nadzieje ze uda sie to czesciej oby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników