Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ANTYpies napisał(a):Darian napisał(a):ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......
Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.
Owszem nie odpowiada mi i nie mam zamiaru słuchac Legia,Olimpia...itd.Jezdze na mecze Zagłębia!!! Sam nie prowadze dopingu bo nie podejmuje sie rzeczy o ktorych nie mam pojecia i ktorych nie potrafie robic.A jezeli ktos z Was sie podejmuje tego zadania to dobrze by było gdybyscie mieli o tym pojecie przynajmniej wieksze niz moje....Temat poruszylem akurat tutaj bo akurat na tym meczu uszy mi więdły od Legii.Pozdro
Przemek26 napisał(a):ANTYpies napisał(a):Darian napisał(a):ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......
Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.
Owszem nie odpowiada mi i nie mam zamiaru słuchac Legia,Olimpia...itd.Jezdze na mecze Zagłębia!!! Sam nie prowadze dopingu bo nie podejmuje sie rzeczy o ktorych nie mam pojecia i ktorych nie potrafie robic.A jezeli ktos z Was sie podejmuje tego zadania to dobrze by było gdybyscie mieli o tym pojecie przynajmniej wieksze niz moje....Temat poruszylem akurat tutaj bo akurat na tym meczu uszy mi więdły od Legii.Pozdro
Skoro ktoś nie ma o czymś pojęcia jak sam o sobie napisałeś, to nie tyle że nie powinieneś o tym myśleć ale bezwzględnie nie masz prawa o tym PISAĆ
jls napisał(a):I tu należy poprzeć wypowiedż ANTYpsa. Jesteśmy kibicami ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC, a nie Legi, BKS, Olimpii czy innych drużyn. Skoro przychodzę na mecz rozgrywany przez Zagłębie to chcę dopingować tą drużynę a nie jakąś tam legię , BKS, olimpię czy inne ustroistwo.
Podejrzewam, że to jest powodem marnego dopingu na stadionie. Nie podoba mi się również wyzywanie piłkarzy drużyn przeciwnych, bo ma to niewiele wspólnego z rywalizacją sportową. Ta atmosfera na trybunach jest powodem słabej frekwencji. Nie przyjdą na mecz kibice, którzy chcą oglądać swoją drużynę, a czują się jak na stadionie w Warszawie czy innych miejscowościach.
Asja13 napisał(a):a dla mnie osobiscie jest nudne ole ole ole ole i Tylko Tylko Tylko Zagłębie... powtarzanie tego wkółko.. na pewnym meczu jednak nie pamietam teraz dokladnie jakim, ader spiewal to ok 35 min ;] bez przerwy... wiele razy powtarzalo sie to rowniez i na tym meczu .. Trzeba jakis urozmaicen ..
a co do spiewania o zgodach tez gruba przesada wysarczylo zaspiewac raz a nie az tyle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników