przez WOJTEK 2008-06-15, 10:32 pm
Skoro nie rozumiesz, że ktoś jest właścicielem Herbu to albo jesteś durniem i rozmowa z Tobą nie ma sensu albo siedziałeś ostatnie 15 lat odcięty od świata rzeczywistego. Ja stawiam na oba warunki równocześnie.
Wykombinowałeś sobie, że zrobisz szaliki, sprzedasz je i jeszcze masz pretensje, że ktoś się odzywa. Nie chce mi się tłumaczyć co i jak bo do Ciebie i tak to pewnie nie trafi. Ale wiedz, że każda próba wyprodukowania czegokolwiek bez zgody właściciela Herbu może się skończyć w sądzie. Wbrew temu co mówisz pewnym jest to, że w innych klubach znak/herb/logo jest zastrzeżone i byle gamoń nie robi pamiątek wtedy kiedy ma na to ochotę. Bo źle by sie to dla niego skończyło.
A tekst to ultrasach czy innych duperelach możesz sobie chyba darować bo w pierwszych Twoich nawoływaniach na temat szala nie ma ani słowa o tym.
I moja ostatnia rada na koniec: jeśli czegoś nie rozumiesz to się tym nie zajmuj. Będzie tak lepiej i dla Ciebie i dla innych.
p.s. jeśli na tym forum został jeszcze ktoś mądry to niech zamknie ten jałowy temat w cholerę.
p.s. WaluÅ› - tak czytam :)
Ostatnio edytowano 2008-06-16, 8:13 am przez
WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz