Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez django 2008-05-19, 11:55 am

Dżenan odejdzie jeżeli tylko znajdzie się na niego chętny, a myślę że niejeden klub z nowej I ligi go chce. Bednar i Bensz też nie zostaną. Co do pozostałych piłkarzy, to nie mam informacji, ale nie łudźmy się, że ktoś oprócz młodzieży zostanie w Zagłębiu. Nawet Łuczywek w przypadku oferty z wyższych lig odejdzie.
django

Postprzez CONOR 2008-05-19, 11:57 am

Bednarem interesuje się Ruch
CONOR

Postprzez Zibi33 2008-05-19, 4:25 pm

Dzisiaj dowiedziałem się, od gościa z Katowic,że Hosić i Bensz na 90% przechodzą do Gieksy.
Zibi33

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-19, 7:32 pm

GKS Katowice w pozycji przychodza mozna przeczytac - Daniel Trescinski
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2008-05-19, 7:44 pm

Treściński już od paru miesięcy trenuje z GieKSą, więc nie zdziwiłbym się gdyby go w końcu wzięli.
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-19, 7:47 pm

Pomysl z Jarkiem Rakiem jest SUPER
Tadeusz Wisniewski

Postprzez ZAGLEBIAK00 2008-05-19, 8:27 pm

a gdzie gra
ZAGLEBIAK00
Mistrz ortografii

Postprzez August 2008-05-19, 9:51 pm

Zibi33 napisał(a):Dzisiaj dowiedziałem się, od gościa z Katowic,że Hosić i Bensz na 90% przechodzą do Gieksy.

Czy znowu sie okaże, że kontrakt Bensza jest tyle samo warto co umowa Tchamiego czy Oziębały, czyli nic ?
August

Postprzez fan78 2008-05-20, 11:21 pm

Przed drużyną z Sosnowca sparingi z KS Olkusz i Polonią Bytom
Po degradacji do trzeciej ligi w Zagłębiu zanosi się na rewolucyjne zmiany kadrowe. - Musimy zbudować nowy zespół. Myślę o transferach pięciu piłkarzy, właściwie do każdej formacji - mówi Piotr Pierścionek. Trener Zagłębia jest pewny, że w drużynie nie uda się zatrzymać takich zawodników jak Marcin Folc, Dzenan Hosić czy Arkadiusz Kłoda (interesuje się nim Podbeskidzie). W składzie trzecioligowej drużyny nie będzie również miejsca dla Rafała Bałeckiego. Z drużyną pożegna się też Vladimir Bednar, który sam zdradził, że miał w sprawie transferu telefon z Ruchu Chorzów. - Bednar pojechał na Słowację. Poprosiłem go, żeby zachęcił kolegów do gry w Sosnowcu. Może znajdzie kogoś wartościowego? - zastanawia się Pierścionek, który rozpoczął już poszukiwanie zawodników do nowej drużyny. - Byłem na meczu w Jędrzejowie. Naprzód grał z Orlętami Radzyń. Obserwujemy też piłkarzy z Nowego Sącza i Zamościa - dodaje.

Pierścionek nadal chce odważnie stawiać na utalentowaną młodzież z Sosnowca i okolic. - Michał Skórski dostał właśnie powołanie do młodzieżowej reprezentacji Polski. To najlepiej pokazuje, że warto szukać talentów nawet w V lidze [Skórski grał wcześniej w Unii Ząbkowice - przyp. red.] - podkreśla. W tym tygodniu Zagłębie zagra dwa sparingi: dziś z KS Olkusz, a w piątek z Polonią Bytom. Przygotowania do nowego sezonu rozpoczną się 16 czerwca.

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
fan78

Postprzez django 2008-05-21, 10:11 am

Fragment wywiadu z dyrektorem sportowym Zagłębia Lubin:

Kibiców interesują jednak konkrety, bo z tych enigmatycznych odpowiedzi nie można wiele wywnioskować.

- Dobrze, więc podam konkretne nazwiska, poczynając od pozycji, które chcemy obsadzić. Jeśli chodzi o środkowych obrońców, mamy na oku kilku piłkarzy, zarówno z pierwszej, jak i drugiej ligi. Interesuje nas choćby Brazylijczyk Hernani, znany z gry w Górniku Zabrze i Koronie Kielce. Ostatnio nie grał on w drużynie z Kielc, a poza tym nie wiadomo, jaka będzie przyszłość Korony. A naszym zdaniem mógłby idealnie zastąpić Sretenovicia. Zdolnym chłopakiem jest także Adrian Marek z trzecioligowego już Zagłębia Sosnowiec, lecz to, czy do nas przejdzie, zależy choćby od ceny, jaką zażąda za niego obecny klub.

http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=90408
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-22, 1:43 pm

Sluchajcie u mnie STRONA GLOWNA nie otwiera sie wogole od kilku
dni - czy sa czynione jakies prace serwisowe czy inne, czy moze
ktos odpowiedziec - Dziekuje.-

Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez kret75 2008-05-22, 1:55 pm

Normalnie się otwiera, a i tak tam nic ciekawego niema ;). Więcej jest na forum.
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez psv 2008-05-22, 6:13 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Sluchajcie u mnie STRONA GLOWNA nie otwiera sie wogole od kilku

Pozdrawiam tadeusz

Nie otwiera się z programu Internet explorer natomiast z mozali nie ma żadnego problemu
psv

Postprzez kamilwacek 2008-05-22, 6:48 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Sluchajcie u mnie STRONA GLOWNA nie otwiera sie wogole od kilku

Pozdrawiam tadeusz

Właśnie mi też się cała strona nie owiera tylko góra.
kamilwacek

Postprzez Blajpios 2008-05-22, 8:23 pm

W innym temacie napisałem właśnie, że nie można za dużo naciągać cierpliwości w "offtopikowaniu", zwłaszcza, że to może zaburzać poczucie sprawiedliwości, gdy innych się "tnie" - więc nie wypada mi za długo. Niemniej - cóż zrobić, jeżeli wpisywanie uwag we właściwym miejscu - "tutaj proszę zgłaszać błędy z działaniem serwisu" - nie daje żadnego skutku? Akurat z IE korzystam mniej i jedyne, gdy korzystam na stronie Zagłębia to przy relacjach live. Te akurat działają dobrze - w przeciwieństwie do opery, która zawsze przywołuje główną stronę po odświeżeniu. Zaś w ostatnim czasie - doszły jeszcze błędy na forum, że wymusza się na forum czytanie akurat tego okna, które "skończyło się ładować" jako ostatnie. Przy otwieraniu kilku okien w tle - to oczopląsu się dostaje. Oraz parę innych drobnych błędów. Ponieważ jak widzę, że tutaj więcej reakcji - to ciekaw jestem, może i na te uwagi odpowie ktoś? Natomiast, niestety, Kolego Tadeusz - nie umiem poradzić, co do IE. Pozdrawiam!
Blajpios

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna