Nio KAPITALNIE nie wirze do teraz i ejstem w szoku!!
Małecki Kapitalny Mecz, gdyby tylko jego celność podań była skuteczniejsza.
Od pcozatku gwizdali na wejscie flca chlopak powalczyl najpeirw malo co nie przejal pilki potem w fatalnym stylu ja stracil i w koncu BUM ahahah SZOK!!! 2-1 :)
Wreszcie zwycięstwo wypadałoby powiedzieć. Nasz zespół był dzisiaj skuteczny na 100 % i jeśli tak będzie grał to jeszcze nic straconego, możemy uratować 2 lige. Szczęście mógł przynieść bocian albo gęś, który-a przeleciał w trakcie meczu. SZOK.
Oczywiście, że nie łabędzi to śpiew - tylko początek
dumnego, wspaniałego i pięknego lotu ku wyżynom (uwiecznił G. Celejewski z gazety). Gratulacje dla piłkarzy - i takie właśnie życzenia, by był to początek wspaniałego lotu!
daro napisał(a):Fantasyczny ? ZAJEBISTY !!!!!! Bravo moje kovhane Zaglebie!!! Ile osob obstawilo dzisiaj ze Zaglebie wygra ? JA dalem na ZWYCIESTWO ZAGLEBIA !! :-)
Cud nad Brynicą czy słaba Legia?
Jedno i drugie.
Najlepszy mecz Zagłębia na wiosnę
Przez pierwsze 30 minut stworzyliśmy więcej sytuacji podbramkowych niż w dwóch ostatnich spotkaniach.Panie ŁABĄDŹ został Pan symbolem dzisiejszej wygranej.
Jadąc dalej w kategorii cudów. Takie zmiay jakie wstawił dziś Orzeszek zdarzają się raz w życiu. Bałecki - 3 minuty - GOLLL . Folc - 3 minuty - GOLL
Co do tego ostatniego............... ja dalej zostaję przy swoim. Takie sytuacje powinien wykorzystywać z Ruchem czy Polonią .A Fochy mimo wszystko zostają w pamięci . Smolarkiem to On jeszcze żeby takie numery odstawiać. Jest teraz bohaterem . Zobaczymy na jak długo
A tak bez cudów.
Zagraliśmy dobry mecz, mimo iż Legia to nie ta sama drużyna co w zeszłym lub poprzednich sezonach to jednak Legia. A na kim jak nie na takim zespole odbić się od dna.
Dziś mieliśmy sporo szczęścia, kiedy Legia przycisła gubiliśmy się w obronie jak dzieci.
A na koniec cieszyliśmy się jak dzieci.
MAłecki dziś znów niezły występ, gdyby jego podania po tych kółeczkach były dokładniejsze.
No ale nie bądźmy zachłanni.
Należało się nam dziś zwycięstwo jak to powiedział dziś jeden z kibiców Legii i oby od tego zwycięstwa poszły następne.
Podpisuję się pod tym i czekam na Jagę